Konu: Jean Wakayabashi - Veronica Herschell FearRP  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.11.2022 19:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jean Wakayabashi @cnrgnscnr  - Veronica Herschell @Un Dolce Copperleaf

Olaya dahil olan şahit karakter adı: RONIN üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FearRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların garajını bastık, dördünü kaçırdık, FearRP yapmayanlara şiddet rolü uyguladık ama arkadaşlar Azrail'i arkalarına almış gibi korkusuz tavırlarla oyunun kuralını ihlali etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
O kadar silahlı adamın arasında liderlerine hakarete kalkışan Jean: GösterGizle

Veronica karakterinin esirliği boyunca sırıtması, sizi vuracağız diye bağırması en sonunda da "Kafama sıkarsınız, numaraları vermem." demesi.: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tür korkusuz rollerin gerçekleşmesini sunucudaki aşağıdaki kuralın az, hatta hiç kullanılmamasına bağlıyoruz. R11 seviyesine ya da R4 seviyesinde birisi böyle hareketler yaparsa "Kafama sıksanız da vermem." numaraları demesi CK ile sonuçlanmalı. Özellikle @Justice ve diğer FM yönetiminden bu konuya ağırlık vermelerini istiyoruz. Kimden olursa olsun FearRP ihlali yapıp, kahraman gözükmeye çalışanların CK hakları verilirse, sunucudaki "Aman 2 saat AFK atarım, ah uh çekerim salarlar." mentalitesinden uzaklaşılır diye düşünüyorum. Veronica karakteri için de CK talep ediyorum.

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

#1 - 07.11.2022 19:26
Savunmam şu şekilde, FearRP'ye uymamazlık kesinlikle yapmadım. Beni onaylı hood'dan kaçırıp bilgi almak istediler. Normal olarak karakter yapısına göre, ck'yı göze almış biri. Bilgi vermemek için yapılan bir rol. Teşekkürlerimi sunar, kolaylıklar dilerim.

#2 - 07.11.2022 19:30
Savunmam şu şekilde, FearRP'ye uymamazlık kesinlikle yapmadım. Beni onaylı hood'dan kaçırıp bilgi almak istediler, yaralı rolümü gayet uygun bir şekilde yaptım yaralı olduğum halde arkadaşıma işkence edip vurduklarını gördüm arkadaş rolü kısmış keşke devamını çekseydi, devamında ağzıma silah sokuyor ve gayet güzel bir şekilde fear rp kuralını uyguluyorum, teşekkürler.

#3 - 07.11.2022 19:39

Şahitliğimi onaylıyorum; CK'yı sadece admin onayıyla göze mi almış diye deneyeyim dedim. Sanırsam öyle.

#4 - 07.11.2022 19:43
2. Savunmam şu şekilde, o Fear RP şikayetinden sonraki rollerin gidişatına göre ck'lık bir durum olmaması niteliğinde ck izni olumsuz verildi.

#5 - 12.11.2022 10:18
Jean Wakayabashi karakteri roldeki durumda doğal bir tepki vermiş olarak görünüyor, fear rp söz konusu değil. Veronica Herschell karakteri içinse aynı durum söz konusu değil. Karşı taraf blöf dahi yapıyor olsa, kafanıza sıkamayacaklarından bu kadar emin bir şekilde davranıp buna göre rol yapamazsınız. Bu tarz durumları tekrarlamamaya özen gösterin. Veronica Herschell fear rp ihlalinden ceza alacak.

Şikayet kapatıldı.