Konu: Keshaun Desharious - Bunny Hop  (Okunma sayısı 191 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.10.2022 18:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keshaun Desharious - @FalqoN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tommy Wanks - @birdsaskedme

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.10.2022 - 3:00-3:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
-Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım vurulmamak için kaçarken kural ihlalini yapan arkadaş ise sunucu kurallarını hiçe sayarak peşinden Bunny Hop yaparak ilerliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/3cbik4

Ek açıklamalar(varsa): Şikayeti neden benim açtığımı sorgulayacaklarına eminim. Arkadaşım forumdan pek anlamadığında dolayı benden rica etti. Ayrıca burada şikayeti kimin açması önemli değil bence, ortada bir ihlal var. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 24.10.2022 18:49
Video ona ait olduğu için ismi gözükmemiş. İsminin gözükmemesinde sorun yok diye umuyorum, sonuçta özel skin kendisinin.

#2 - 24.10.2022 18:55
Konu ile Alakam yok ama, bu kadar kinlenip insanların DM videolarından şikayet açman bana saçma geldi.

#3 - 24.10.2022 18:56
Şikayeti onaylıyorum, bahsedilen kişi bunny hop yapıyor zaten videoda'da belli olmakta.

#4 - 24.10.2022 18:59
Alakam yok ama, bu kadar kinlenip insanların DM videolarından şikayet açmassın.
Alıntı
Şikayeti Yanıtlamak
Oluşturulan şikayetlerde şikayeti açan, şikayet edilen kişi(ler), tanıklar ve yetkili takımı yanıt verebilir. Şikayet ile alakası bulunmayan üçüncü şahıslar şikayete yanıt veremez.
Dostum alakan olmadığı bir şikayete yorum yapman bir kural ihlali. Moderatörlerin gereğini yapacağını umuyorum.

#5 - 24.10.2022 19:22
Editlenmiş videolar kanıt niteliğinde değildir, sonuçlanabilir.

#6 - 24.10.2022 20:37
Videonun tam hali değil ve video'da hiç birşey net olarak gözükmemekte. Ceza Verilmeyecek.