Konu: Lasthezar Tatarov & Movsar Kassanov  (Okunma sayısı 191 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.10.2022 18:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lasthezar Tatarov @sXe , Movsar Kassanov @Automatik sig sauer
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alison Lawrie @fleshedout , Nick Beckett - @carlos , Crystal Blonderia @SlayerX44

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.10.2022 - 17:30 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11.3. VCPD, Malibu Corporation, Vice Belediyesi ve Hastane üyelerine karşı roller: Bu oluşum üyelerine karşı yapılacak kaçırılma, rehin alma, CK ve benzeri roller için öncelikle oluşum yöneticileriyle konuşularak izin alınmalı. Roller bu çizgide gerçekleştirilmelidir. Harici olarak bu karakterlere bu roller kesinlikle yapılamaz.
  + Gereksiz agresif rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncesinde arkadaşları hatalı ruhsat ile işletme açtığından rol çerçevesinde sözlü ve yazılı uyardım. Sonrasında tekrardan reklam attılar ve bu sefer işletme ruhsat iptali ve mühürlemesi için oraya vardığımda arkadaşlar toparlandı, çakılar, jiletler, kelebekler havada uçuşuyordu. Sonrasında ise arkadaşlar agresif role devam ettiler, ben de uzaklaştım ve polis desteği istedim. O esnada mühürleme işlemi yaparken Lasthezar karakteri neredeyse 10 tane VCPD memurunun arasındayken beni geldi ve darp etmeye çalıştı. Hood bölgesi olması o işletmelere bir şey yapılamayacağı anlamına geliyor ise Vice Şehri Belediyesi olarak hood bölgelerindeki işletmelere bu tür işlemleri muaf tutalım. Arkadaşların bu konuda en azından cezalandırılmasalar bile uyarılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların bir ruhsat iptal ve mühürü yüzünden bu derece agresif rol yapması baya anlamsız geliyor.

#1 - 23.10.2022 18:28
Selamlar, kısaca bahsedelim. İlk olarak çekilen bıçak veya jiletler, kaçırma veya rehin alma durumları açısından kullanılmadı. Sadece korkutmak amaçlı kullanıldı. Emoteler verdik fakat hiçbir tutum sergilemedik. Bir belediye çalışanı olarak polis çağırabilir ve bizden şikayetçi olabilirsin, bu normal bir şey. İkincisi, tiner ve yakma durumları ise sana karşı değil işyerine karşı söylendi. İşyeri zaten bizim üzerimize, duygu sömürüsü yaparak seni vazgeçirmeye çalışma gibi roller sergiledik. Bunu da rolde söyledim zaten.
Spoiler: GösterGizle

Neden şikayet açma gereği duyduğunu anlamadım. İleri derecede agresif roller sergilemedik, sadece söylemekle yetindik. Rolleri de öyle yaptık. Sonuç gördün mü? Hayır. Savunma bu kadar, sağlıcakla.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#2 - 23.10.2022 19:05
Merhaba, yukarda savunma yapılmış ama ek olarak ben de birkaç şey eklemek isterim.

Size karşı yapılan agresif bir rol yok, size bıçak doğrultmadık ya da gasp/kaçırma gibi bir eylemde bulunmadık. Belirttiğiniz kural ihlali ile size yaptığımız rol arasında farklar var. Ayrıca,  yaptığımız rol neticesinde siz de "bodycam" rolüne giriştiniz ve bunun karşılığını zaten aldım. Departmana sunduğunuz kanıtlar sonucunda sicilime eklenmeler yapıldı; 

Ek olarak, Tatarov karakterinin o kadar polis arasından sizin karakterine vurmasından bahsetmişsiniz. Bunun ile ilgili bir kanıt sunmamışsınız ama ben bunu doğrulayabilirim. Bunu role dökerek yaptım, rolsüz bir şekilde gidip size vurmadım. Farkındaysanız karakterim sürekli olarak hareket halindeydi, bir an için işletmeye doğru ilerlediniz ve size saldırmam için uygun zemin hazırlamıştım. Ben de o anda boşluğu yakalayıp emoteyi verip size saldırdım, yukarda da belirttiğim gibi yine karşılığını IC bir şekilde aldım.  Ayrıca sadece bir ya da iki hit vurup kaçacaktım ki öyle de oldu ama yaralı duruma düştünüz, ya bugdan dolayı ya da canınız az olduğu için bir hite düştünüz.
Şikayet bir tık gereksiz olmuş gibi ama saygı duyuyorum, umarım savunmalar yeterli olmuştur.
« Son Düzenleme: 23.10.2022 19:07 sXe »

#3 - 23.10.2022 22:54
Rolün devamında Movsar karakteri polisler tarafından yaşadığın olay yüzünden tutuklandı ve IC şekilde cezası kesildi.

Spoiler: GösterGizle

#4 - 24.10.2022 09:58
Karakteriniz can güvenliğinden endişe ediyorsa departmanlar arası telsizden polis ekibi çağırma hakkına sahip. Kurallara aykırı bir durum yok, sorun bulunmuyor.