Lencarst'ın susturulmasından kaynaklı aracılık ediyorum. Lencarst'ın savunması;
Elimiz F8 de gezmeyeceğimizi sizde söylüyorsunuz. Madem oyuncu ısrarla ismini söylemediğini söylüyor bende ısrarla söylediğini söylersem konuyu nasıl açığa kavuşturacağız? Biz her tanıştığımıza F8 basıp ben bunu artık tanıyorum diyeceksek çok işimiz var. Savunmanız yetersiz görünüyor demişsiniz fakat nasıl bir savunma savunma bekliyorsunuz? Oyuncu ile daha önceden diyaloğa girdiğimizin SS'lerini de ekledik. Yeni bir karakter mi? İlk defa mı şehirde görünüyor?
Kaldı ki bir düşünün, bu şikayetten ben ceza yersem bunun emsal olarak suistimal edilmek adına kaç tane şikayet açılacağını. Herkes bir yerlerde birilerinin adını geçiriyor. Heavenly, senin karakterinle Ocean'da tanıştık diyelim, en az yukarıdaki SS kadar da uzun bir rol yaptık diyelim ve sana da ismimi söyledim diyelim, ama SS almaya oynayan, oluşum ya da karakteri tanıtı olan bir oyuncu değilsin ve bu işlerle de uğraşmıyorsun farz-i misal. Yarın öbür gün, karşıma geldiğinde bana adımla seslenirsen, sana şikayet açabilirim değil mi? Sen nasıl savunurdun böyle bir şeyi? Adminlerden taa log kayıtlarına gidip bakmasını mı isterdin böyle bir olay için. Rol yapma sunucusunda oynuyoruz, kanıt toplama sunucusunda değil, elimiz F8'de geçmiyoruzun açıklaması bu. Nereden bilebilirim adamın ismini kullanmamın sorun yaratacağını, ismini söylemiş ki kullanıyorum. Kullanıcı bize ismini söyledi ki kullanıyoruz, savunmam bu kadardır mantık çerçevesinde değerlendirelim, teşekkürler.