Konu: Caine Blackhand MG  (Okunma sayısı 363 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.10.2022 20:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Caine_Blackhand

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: MG

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilere herhangi bir zamanda adımı ya da soyadımı söylemedim ama ne hikmetse arkadaşlar rollerinde benim ismimi kullanmışlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1025491750019665950/1033047253591535657/196.png

Ek açıklamalar(varsa): Eğer kanıtları varsa atabilirler.

#1 - 21.10.2022 20:23

https://vice-social.com/social/OJFATHER

Bölgeme geldin "bize sıktılar" diye, kendini tanıttın, upuzun bir role girdik Naymond James olayı için.

Kaldı ki Little Italy olayı sonrası Balfour ile rolünü yaptık.

#2 - 21.10.2022 20:27
Kanka ismimi söylediğimi göremedim ve söylemediğimede eminim. Vice socialda ismim yazmıyor, lakabım yazıyor.

#3 - 22.10.2022 03:37
Sonuçlanabilir.

#4 - 22.10.2022 03:40
Savunmamı genişletmeme gerek duymuyorum, bizim adamımız kendisine ateş ettiği için alıp bölgemize getiriyoruz kendisini tanıtıyor. Ardından Little Italy'de R18'imize hakarette bulunuyor. O kadar adam arasından spesifik bir isim seçmemin nedeni de bu; ismini bilmem. Kimin ismini nereden öğrendim günlük tutmadığım ve  elim F8'de gezmediği için direkt sunamıyorum.

#5 - 22.10.2022 03:43
Kanka sizden kimse bana sıkmadı Naymond olayında. Ben sadece oraya konuyu yatıştırmaya geldim, kendimi tanıtmaya değil. Daha fazla uzamasına gerek yok. Sonuçlanabilir.

#6 - 23.10.2022 16:22
Daha fazla savunmanız yoksa ceza alacaksınız @lencarst. Evet eliniz f8'de gezmiyordur ama savunmanız da yetersiz görünüyor. Oyuncu ismini söylemediğini ısrarla söylüyor keza.

#7 - 23.10.2022 17:43
Lencarst'ın susturulmasından kaynaklı aracılık ediyorum. Lencarst'ın savunması;

Elimiz F8 de gezmeyeceğimizi sizde söylüyorsunuz. Madem oyuncu ısrarla ismini söylemediğini söylüyor bende ısrarla söylediğini söylersem konuyu nasıl açığa kavuşturacağız? Biz her tanıştığımıza F8 basıp ben bunu artık tanıyorum diyeceksek çok işimiz var.  Savunmanız yetersiz görünüyor demişsiniz fakat nasıl bir savunma savunma bekliyorsunuz?  Oyuncu ile daha önceden diyaloğa girdiğimizin SS'lerini de ekledik. Yeni bir karakter mi? İlk defa mı şehirde görünüyor?

Kaldı ki bir düşünün, bu şikayetten ben ceza yersem bunun emsal olarak suistimal edilmek adına kaç tane şikayet açılacağını. Herkes bir yerlerde birilerinin adını geçiriyor. Heavenly, senin karakterinle Ocean'da tanıştık diyelim, en az yukarıdaki SS kadar da uzun bir rol yaptık diyelim ve sana da ismimi söyledim diyelim, ama SS almaya oynayan, oluşum ya da karakteri tanıtı olan bir oyuncu değilsin ve bu işlerle de uğraşmıyorsun farz-i misal. Yarın öbür gün, karşıma geldiğinde bana adımla seslenirsen, sana şikayet açabilirim değil mi? Sen nasıl savunurdun böyle bir şeyi? Adminlerden taa log kayıtlarına gidip bakmasını mı isterdin böyle bir olay için. Rol yapma sunucusunda oynuyoruz, kanıt toplama sunucusunda değil, elimiz F8'de geçmiyoruzun açıklaması bu. Nereden bilebilirim adamın ismini kullanmamın sorun yaratacağını, ismini söylemiş ki kullanıyorum. Kullanıcı bize ismini söyledi ki kullanıyoruz, savunmam bu kadardır mantık çerçevesinde değerlendirelim, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 23.10.2022 17:49 Imparow »

#8 - 23.10.2022 17:49
Kardeşim, ismimi bilebilirsiniz ama ben kimseye soy ismime kadar bilgi vermem, vermedimde. Neden mi? Çünkü çete üyesiyim, anlıyor musun bunu? Artı olarak kültürümüzde isimlerimizi kullanmayız, lakaplarımızı kullanırız. Ben şimdiye kadar kimseye merhaba Oscar John ben demedim, lakabımı söylerim yani OJ. Söyleyeceklerim bu kadar. Rol ss'te eğer ismimi söyleseydin zaten eklerdim o SS'e. Oraya başka bir olay için geldim, kendimi tanıtmaya değil. He tanıtsamda lakabımı söylerim. Daha fazla konuyu uzatmaya gerek yok, savunmalar yapılmış. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 23.10.2022 21:03 farukt8 »

#9 - 24.10.2022 10:39
Savunma yetersiz görüldü, Caine Blackhand karakteri Metagaming kapsamında cezalandırılacak.