Konu: toplu dm.  (Okunma sayısı 612 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 20.10.2022 15:39
ihtimaller üzerine diye birsey yok gerekli açıklamayı defalarca yaptık, forumda bilmiyormuş masum rolüne yatmaniz hoş değil. Yönetici kararı verir.

Açıklamanızı ben şahsen yeterli bulmuyorum. Orada durup, sadece izleyen insanlara ateş açmanızı mantıksız buluyorum. Ayrıca masum rolüne falan da yatmıyoruz, masumuz. Kendi aramızda GunRP değil de, SosyalRP yaparken birkaç kişi tarafından gereksiz yere DM yemek hoş bir şey değil.

Savunmanız bu kadarsa daha fazla uzatmanın manası yok. Sonuçlanabilir diye düşünüyorum.

#21 - 20.10.2022 18:28
bizim hoodumuzu işgal etmeye çalışıp bizden habersiz sosyal rpmi paslıyorsunuz? İyi hikaye kardeşim benim, sonuçlabilir.

#22 - 20.10.2022 19:38
bizim hoodumuzu işgal etmeye çalışıp bizden habersiz sosyal rpmi paslıyorsunuz? İyi hikaye kardeşim benim, sonuçlabilir.

Hmh? Sen açıklamamı çok yanlış anladın sanırım. DM yediğimiz andan bahsediyorum dostum. Ayrıca hoodunuzu işgal eden taraftan değildik kanka, bunu anlamalısın ama artık. Tekrar tekrar söylüyorum ama anlamayacaksınız sanırım. Orada karakterlerimiz sadece merakından gelip, olayı izliyor. Sizin tarafınızla veya RONİN tarafıyla hiçbir iletişimleri yok. Umarım anlamışsındır. Anladığını sanmıyorum ama neyse.

Ayrıca hoodunuza da gelme amacımız SosyalRP'ydi, fakat büyük bir sorun olduğunu görünce pek yanaşmadık. Arkadaşlarımızla beraber uzaktan izleyip, kendi aramızda konuşmalar çevirdik.

Daha fazla uzatmaya gerek yok. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 20.10.2022 19:49 bwrke »

#23 - 20.10.2022 22:21

Hmh? Sen açıklamamı çok yanlış anladın sanırım. DM yediğimiz andan bahsediyorum dostum. Ayrıca hoodunuzu işgal eden taraftan değildik kanka, bunu anlamalısın ama artık. Tekrar tekrar söylüyorum ama anlamayacaksınız sanırım. Orada karakterlerimiz sadece merakından gelip, olayı izliyor. Sizin tarafınızla veya RONİN tarafıyla hiçbir iletişimleri yok. Umarım anlamışsındır. Anladığını sanmıyorum ama neyse.

Ayrıca hoodunuza da gelme amacımız SosyalRP'ydi, fakat büyük bir sorun olduğunu görünce pek yanaşmadık. Arkadaşlarımızla beraber uzaktan izleyip, kendi aramızda konuşmalar çevirdik.

Rol içerisinde senin izlemek için geldiğini kim nerden bilebilir? Senin Roninden olup olmadığını doğrulamak için forum hesabında yazana göremi devam etmeliydik? Rolde o yönde bilindiği için mermi yediniz. Anladınmı şimdi dostum, birom, niggam. Hmh? .d  :vice: :garip:

#24 - 20.10.2022 22:50

Rol içerisinde senin izlemek için geldiğini kim nerden bilebilir? Senin Roninden olup olmadığını doğrulamak için forum hesabında yazana göremi devam etmeliydik? Rolde o yönde bilindiği için mermi yediniz. Anladınmı şimdi dostum, birom, niggam. Hmh? .d  :vice: :garip:

hığh? Yine aynı tartışma, evet anlamamışsın homiê. Bak, çok iyi anlatıcam: Orada uzakta birileri duruyorsa ve kavgaya karışmıyorsa(Yani şey nigga.. Sizinle veya karşı tarafla bir iletişimi yoksa) onlar izlemeye gelmiştir, o'kay? Bunu kaptıysan çok sevindim. İkicnisiii.. ikincisi yok bürom, bu kadar. Umarım anlatabilmişimdir.  O:-) :garip:

#25 - 21.10.2022 13:55
Yeteri kadar ileti, savunma yapılmış. Şikayet incelemede.

#26 - 21.10.2022 15:06
@bwrke forum üzerinden üslubunuza dikkat edin, tekrarında oyun içi cezalara dönüşebilir.

Arkadaşlar, iki tarafın da savunmasında ve oyun içi yaşanan durumda hataları var, bu yüzden aşağıya özetleyici bir şekilde mesajı bırakacağım ve iki tarafı da bu konu için uyaracağım, tekrarı halinde iki taraf da yaptırıma maruz kalacak.

Eğer Ganton'da, hood sahibi birliğe Ronin tarafından hood baskını(bu hood baskını sayılır, bölgede küçük düşürülüyor) yapılıyorsa onların hemen arkasında izlerseniz dışarıya o taraftan olduğunuzun görünümünü verirsiniz. Night Riderz birliği illegal bir birlik ve orada yaşanan rol de illegal bir rol, ertesi gün ya da birkaç saat sonra ne olacağını, kimin ateş edeceğinin kestirilmemesi normal çünkü yeraltı yaşantıları ve suç örgütlerinin işleyişi budur.

Yapılan savunmalar arasında yer alan: " Biz senin onlardan olduğunu düşündük, öğrenmek için forumu açıp kontrol etmiyoruz. " mesajı da hatalı bir savunma, bunu oyun içi bağlantılarınız ve birliğinizin kontaklarını kullanarak öğrenmek zorundasınız, böyle yaparsanız bir problem kalmaz.

Ganton ekibi 1. yazdığım maddeye ithafen sıkmakta suçlu sayılmaz fakat; Bir ekibe/sivile ya da herhangi bir oyuncuya ateş açmadan önce varsayımlar üzerinden ya da bilgi netleşmeden ateş açamazsınız, bu sizi haksız konumuna düşürür.

Şikayet FM üst yönetimi tarafından kapatıldı.