Öncelikle iyi forumlar, IC bir olayı IC'de çözmek yerine role girmeyi reddedip gidiyorsun, ardından forumdan şikayet açıyorsun. Biraz saçma geldi.
Savunmam şu şekilde;
Harry With karakterini oyuna yeni başlamış bir arkadaşımız canlandırıyor ve pilot oluşum olarak ona oyunu öğretmek, yanında durmak bizim görevimiz. Olay yerinden geçerken yerde yatan Harry'i farkedip olay yerine geliyorum. Benim gözümde Harry karakteri yerde yaralı yatıyor ve başındaki iki adam Harry karakterini kendi araçlarına bindirmeye çalışıyor. Şunu belirtmek isterim illegal bir birliğiz ve şu sıralar aramızın iyi olmadığı bir iki birlik var. Yani ben senin ne amaçla orada olduğunu bilemem, benim gözümde birlik üyemi arabana bindirmeye çalışan iki yabancısınız. Onu korumak da benim görevim. Harry With karakterinin çalışanım olduğunu ve bundan sonrasını devralacağımı IC bir şekilde belirtmeme rağmen karakterim ile role girmekten kaçınıp adamı arabaya almaya çalışman yüzünden orada o tarz bir rol gerçekleşti. Birden iyileşme gibi bir durum yok zaten karakter baygındı, ayıldı ve pmden yaralı rolü yapmasını belirttim kendisi de bunu onaylar.
SS'ler
Birlik üyem olduğu için koruyup kollamak zorundayım.
Burada da görüldüğü üzere herhangi bir retartedrp veya powergaming yok, emote verdim şansımı denedim.
Son olarak şunları eklemek istiyorum, şikayeti açan arkadaşın gönderdiği sslerde her şey açık, daha fazla ss atmama gerek yok. Her rol sizin istediğiniz gibi şekillenmez, karakter seviyenizden oyun kurallarını gayet iyi bildiğinizi ve bu şikayeti sadece toxiclik yapmak için oluşturduğunuzu düşünüyorum. Umarım bir daha bu şekilde aslını bilmediğiniz şikayeter açmazsınız, iyi forumlar.