Konu: [15.10.2022] DM, RK...  (Okunma sayısı 674 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 17.10.2022 12:45
sa arkadaşlar dm yok zaten bu karakterim bu birlik ile ilk başından beri düşmandı, Keshaun vs Oscar karakteri Alhambra barın önünde bir tartışma yaşıyoruz. Daha sonra sokağınızda bir tartışma yaşıyoruz ve biz brawl çıkartırouz. Dayak yedikten sonra silah çekip sıkıyorum. DM VE RK ile alakalı bir şey yok ortada aşkolar.

#21 - 17.10.2022 12:47
Zararlı çıkan muhtemelen siz olucaksınız elimdeki kanıtlarla şikayet açtığımda, eskisinde olduğu gibi fakat bunu sevmiyorum. Olmuş bitmiş bir olay için ihlal bile yokken ortada şikayet açmanız tamamen kuyruk acısı diye yorumluyorum. Birliğindeki kişilerin önceden aştığı şikayetleride görünce amacınızın tamamen toxiclik olduğunu düşünüyorum. Savunmam bitmiştir, herhangi bir ihlal yapmadım, yumrukla yere düştüm. /dene atıp üstü açık arabama atlayıp kaçtım. Olay bu kadar. Savunmam bitmiştir :P

#22 - 17.10.2022 13:05
Zararlı çıkan muhtemelen siz olucaksınız elimdeki kanıtlarla şikayet açtığımda, eskisinde olduğu gibi fakat bunu sevmiyorum. Olmuş bitmiş bir olay için ihlal bile yokken ortada şikayet açmanız tamamen kuyruk acısı diye yorumluyorum. Birliğindeki kişilerin önceden aştığı şikayetleride görünce amacınızın tamamen toxiclik olduğunu düşünüyorum. Savunmam bitmiştir, herhangi bir ihlal yapmadım, yumrukla yere düştüm. /dene atıp üstü açık arabama atlayıp kaçtım. Olay bu kadar. Savunmam bitmiştir :P
Karakterlerimiz daha tanışmadan bizim aracı peşliyorsun, durduğumuzda etrafımızda bisiklet ile dönüyorsun. Neden yaptığını sorduğumuzda küfür ile karşılık veriyorsun. Daha sonra mahallemize gelip 10 kişiden fazla bir gruba kafa tutuyorsun. Daha sayayım mı kanka? Sonuçlanabilir.

#23 - 17.10.2022 13:14
Karakterlerimiz daha tanışmadan bizim aracı peşliyorsun, durduğumuzda etrafımızda bisiklet ile dönüyorsun. Neden yaptığını sorduğumuzda küfür ile karşılık veriyorsun. Daha sonra mahallemize gelip 10 kişiden fazla bir gruba kafa tutuyorsun. Daha sayayım mı kanka? Sonuçlanabilir.
Karakterim eski bir IMB birliğinde olan karakter, sizi daha önceden beri tanıyorum zaten. Sizi demeyeyim de Oscar_John karakterini tanıyorum. Bu karakteri ilk açtığım zamanlardan beri Oscar John karakteri düşmanım. SS'ini atayım.
düşmanlık ss'i : https://media.discordapp.net/attachments/835559926008250389/1031510181403688981/unknown.png?width=842&height=473 (chatten bakarsanız arabanın Tyrone_James'e ait olduğunu görürsünüz.)

https://media.discordapp.net/attachments/835559926008250389/1031510524879454269/sa-mp-080.png?width=842&height=473
https://media.discordapp.net/attachments/835559926008250389/1031510525307277312/sa-mp-079.png?width=842&height=473

#24 - 17.10.2022 13:31
Oscar ile düşmanlığı olduğuna dair bir video bile var. Kendin bile izlemişsindir yorumlarda sürekli sizlerden birilerini görüyoruz artık nasıl bir kin tutuyorsanız. Her şeyin altından geliyorsunuz, sikayet artık sonuçlansa daha iyi olur.

#25 - 17.10.2022 16:17
kin kuyruk acısı bla bla bla admin şikayette yeterli yetersiz ne varsa söyler, kendinizi admin olarak görmeyin yok yetersiz kanıt yok editlendi yok böyle yok silahla sıkmadım su tabancası falan boş işler  O:-)

#26 - 17.10.2022 16:41
Oscar ile düşmanlığı olduğuna dair bir video bile var. Kendin bile izlemişsindir yorumlarda sürekli sizlerden birilerini görüyoruz artık nasıl bir kin tutuyorsanız. Her şeyin altından geliyorsunuz, sikayet artık sonuçlansa daha iyi olur.
şey kafasımı bu kanka, dm atam sonrada kin tutuyosunuz diyip kurtulam. Bariz bir şekilde arkadaşları ck ladığımız için sürekli bize sarmaya çalışıyorsunuz. Anlıyorum çatışmak dm atmak istiyorsunuz belki ama burası kafanıza göre birilerine sıkabileceğiniz bir yer değil. Keshaun ve Oscar karakteriyle barda tartışma çıktı falan ayağı yapan arkadaş barda neyine güveniyorsun sorusuna silahını göstererek cevap vermen dm ye olan merak ve açlığınıda belli etti. Çocuklar kendinizi yormayın, Oscar karakterine olan ic düşmanlığınızı 3-5 sivil karakter ile 50 kişilik birliğe sıkarakmı başaracaksınız?  O:-) :'( :garip: :vice:

#27 - 17.10.2022 20:30
Hee, ek olarak diğer attığım savunmaları son kez buraya atacağım.

1-) David Coleman adlı karakterin elinde silahı bulunmamakta, yani ne bir yumruk attım ne de bir dm'e karıştım. Eğer kanıtınız var ise benim dm attığıma dair sunabilirsiniz.
2-)Tyrone James ve Oscar John arasında düşmanlık var
(saniye 30'dan baslatabilirsiniz shotgun ile karşılık veriyor)
3-)Orada 10 kişiyiz falan demişsiniz, adamlar size silah doğrultmuş üstünlük diyorsun kardeşim doğru muyum?
4-) Kendi adıma rk ihlalinden bahsediyorlar https://cdn.discordapp.com/attachments/1011638776512135279/1031636070800052244/unknown.png
22:21'de rk olmuşum. O olaydan sonra pdler geliyor ve bizi hastaneye götürüyor. Ben orada karakteri öldürüyorum. (oraya gelmeden önce de canım azdı chat'e bakıp kanka zaten yaralıymışsın gibi tepki vermeyin diye açıklamasını yaptım.)
5-) Kişiler ile dm attığıma dair herhangi bir kanıt olmadığını ve atılan ssleri inceleyebilirsiniz.
       Ekstra olarak kişilerin chatlogu bizimki gibi açık değil kapalıydı.
       Atılan kanıtlarında David Coleman adına hiçbir kanıt bulunmamaktadır. Silah ile düştükten sonra kaçmadım atılan sslerde bir kanıt görmüyorum.
« Son Düzenleme: 17.10.2022 21:42 Loreks »

#28 - 17.10.2022 20:31
Ben savunmamı yaptım zaten ne diye sallamaya çalışıyorsun onu anlamıyorum?

#29 - 18.10.2022 03:37
Hee, ek olarak diğer attığım savunmaları son kez buraya atacağım.

1-) David Coleman adlı karakterin elinde silahı bulunmamakta, yani ne bir yumruk attım ne de bir dm'e karıştım. Eğer kanıtınız var ise benim dm attığıma dair sunabilirsiniz.
2-)Tyrone James ve Oscar John arasında düşmanlık var
(saniye 30'dan baslatabilirsiniz shotgun ile karşılık veriyor)
3-)Orada 10 kişiyiz falan demişsiniz, adamlar size silah doğrultmuş üstünlük diyorsun kardeşim doğru muyum?
4-) Kendi adıma rk ihlalinden bahsediyorlar https://cdn.discordapp.com/attachments/1011638776512135279/1031636070800052244/unknown.png
22:21'de rk olmuşum. O olaydan sonra pdler geliyor ve bizi hastaneye götürüyor. Ben orada karakteri öldürüyorum. (oraya gelmeden önce de canım azdı chat'e bakıp kanka zaten yaralıymışsın gibi tepki vermeyin diye açıklamasını yaptım.)
5-) Kişiler ile dm attığıma dair herhangi bir kanıt olmadığını ve atılan ssleri inceleyebilirsiniz.
       Ekstra olarak kişilerin chatlogu bizimki gibi açık değil kapalıydı.
       Atılan kanıtlarında David Coleman adına hiçbir kanıt bulunmamaktadır. Silah ile düştükten sonra kaçmadım atılan sslerde bir kanıt görmüyorum.
./me adamları ezer. On numara emote vermişsin kanka .d