Konu: Tuncaycan, /q + DM  (Okunma sayısı 521 defa)

#0 - 16.10.2022 00:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenvante Bullard - @Tuncaycan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jenna McCafrey - @Fender

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/q, DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: açıklama gereksinimi duymuyorum, ihlal silsesi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin bütün silahlarının incelenmesini ve silinmesini talep ediyoruz ki, zaten büyük bir ihtimal sunucu da DM atmak üzere barındıkları kesin(?) ek olarak attığım videoda da yayan bir şekilde departmana koştururken, sıkmaları mantıksız geldi & yapmış olduğu DM ise ooc jail tablosunda da belli oluyor.

« Son Düzenleme: 16.10.2022 00:14 chocolate »

#1 - 16.10.2022 00:08
İnceledim, bölge içerisinde de bir süre bekledim. Arkadaşımız oyuna girmemekte ısrarcı bu tür karakterler ile rolü sürdürmekte istemiyorum. Şahitliğimi onaylıyorum.

Ektedir ki bu kadar OOC sicil işleyip halen sunucuda bulunan, ihlal işlemeye devam eden arkadaşlara bence bu kadar şans verildiği yeterli. Sunucunun mevcutta olan düzenini bozmaya çalıştığı aşikar. Bu tür insanların yasaklanıp, ömür boyu platforma giriş sağlamaması yanındayım.
« Son Düzenleme: 16.10.2022 00:18 Fender »

#2 - 16.10.2022 00:13
Yeni kanıtlar eklendi. Güncel.

#3 - 16.10.2022 00:24
Şahitliğimi onaylıyorum, gün içerisinde bunu dördüncü yapışı falan.

#4 - 16.10.2022 15:35
İlk önce merhabalar, şikayeti zaten bekliyordum o sırada adrenalinim yüksek olduğu için hata yapma olasılığım çok yüksekti, şimdi savunmama geçeyim. "İhlal Silsesi" isimli videoda bir bug oluyor ve acilen relog atmam gerek eğer orada sizi beklesem zaten düşeceğim ve polisler kalkıp rol back yapmama izin vermeyecek bundan sonra zaten oyuna geri giriş sağladım ve çatıştım. İkinci videoda sana sıkmamın sebebi biraz ileride 4-5 birim polis ile çatıştık ve anlık bize sıkabileceğini düşünerek sana ateş açtım ve kaçtık, burada zaten adrenalin seviyem yüksek olduğu için böyle bir harekette bulundum eğer düşürecek bir hareket yapsaydım zaten sıkmaya devam eder düşürürdüm.

#5 - 16.10.2022 16:40
İlk önce merhabalar, şikayeti zaten bekliyordum o sırada adrenalinim yüksek olduğu için hata yapma olasılığım çok yüksekti, şimdi savunmama geçeyim. "İhlal Silsesi" isimli videoda bir bug oluyor ve acilen relog atmam gerek eğer orada sizi beklesem zaten düşeceğim ve polisler kalkıp rol back yapmama izin vermeyecek bundan sonra zaten oyuna geri giriş sağladım ve çatıştım. İkinci videoda sana sıkmamın sebebi biraz ileride 4-5 birim polis ile çatıştık ve anlık bize sıkabileceğini düşünerek sana ateş açtım ve kaçtık, burada zaten adrenalin seviyem yüksek olduğu için böyle bir harekette bulundum eğer düşürecek bir hareket yapsaydım zaten sıkmaya devam eder düşürürdüm.

Yaklaşık 3 saatlik bir video kaydım var. Bölgede çok uzun süre bekledik. Giren olmadı.

#6 - 16.10.2022 17:06
Relog attığına emin misin? Şu anda yönetimi kandırmaya çalıştığın belli, Fender'ın bize sunduğu SS'de yaklaşık 10 dakika beklediği ve oyuna girmediğin gözüküyor. Silahını kaybetmemek için /q attığın çok belli, bir şeyi değiştirmez.

İkinci videoda sana sıkmamın sebebi biraz ileride 4-5 birim polis ile çatıştık ve anlık bize sıkabileceğini düşünerek sana ateş açtım ve kaçtık,

Bu söylediğin sadece kelime bütünü olarak sayılıyor, bize gerekli kanıtlarını sunman gerekiyor ki, şikayetin gidişatını destekleyecek görüntülerin olsun. İkinci videodaki, (dm video) bulunan görüntülerde seni hiçbir polis kovalamıyor, zaten departmana yürüyerek giden bir polise sebebsiz yere sıkman mantıksız.
« Son Düzenleme: 16.10.2022 17:08 chocolate »

#7 - 16.10.2022 18:04
Ben orayı şimdi hatırladım, oyuna giriş sağladım ama velakin CODSMP plugini üzerinde Kenvante Bullard'a ait bir skin vardı, şifre ekranında /reloadmodels çekmeyince "VİCE ROLEPLAY" sunucusunda crash yiyoruz bunun benim ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Oyuna girdim Üniversitede olduğum için rol bölünde ve oyundan geri çıktım.
Dediğim gibi "DM" adı altında bana atılan suçta arkada 4-5 polis birimi düşürdük ve olayın verdiği adrenalin ile size de ateş açtım.

#8 - 16.10.2022 18:36
Ben orayı şimdi hatırladım, oyuna giriş sağladım ama velakin CODSMP plugini üzerinde Kenvante Bullard'a ait bir skin vardı, şifre ekranında /reloadmodels çekmeyince "VİCE ROLEPLAY" sunucusunda crash yiyoruz bunun benim ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Oyuna girdim Üniversitede olduğum için rol bölünde ve oyundan geri çıktım.
CODSMP bugu yapıp, kendini üniversiteye ışınlaman da ayrı bir trajikomik. Kendinde itiraf ediyorsun, sunucuda ne için barındığını biliyoruz. Polis görünce /q atanlardansın, bilmiyor muyuz?

Dediğim gibi "DM" adı altında bana atılan suçta arkada 4-5 polis birimi düşürdük ve olayın verdiği adrenalin ile size de ateş açtım.

Bahsettiğin durum. Polis Departmanı'na savaş açtığın anlamına geliyor, değil mi? OOC sicilin de son bir ay da kaç kere DM attığın ortada, sonuçlandırılırken silah devretme durumu olabilir, kontrol sağlanırsa iyi olur.

#9 - 16.10.2022 23:44
Silahımı felan aktardığım yok, kontrol edilebilir  :garip: