İyi olmuş. Zerre kadar üzüldüysem namerdim.
Cynydlan'dan çektiğimi cehennemde zebanilerden çekeceğimi sanmıyorum. VRPG arkadaşlarım
@Stormcloak the Madman @Conejo @Active ile zamanında epey mesai harcadığımız, Andeyev oluşumunun temellerini attığımız ve birçok rolde öncü olduğumuz bir sunucuydu. Eğer forumu açık olsaydı görebilirdiniz, hesabım 2018 yılında banlanmasına rağmen forumdaki en uzun aktiflik süresine sahip 10 hesap arasında seneler sonra bile hâlâ görünüyordu.
Kendi özelimde konuşmuyorum, ilerici, yenilikçi rol yapan herkesi bir şekilde sunucudan uzaklaştırıp eski kafa rolcüler ve yalaka takımıyla kendi kendilerine tef çalıp oynadılar. Tabii ki bunun sonu diğer role play sunucularının kaçınılamaz yükselişi ve Vendetta'nın kapanışı oldu. O dönemlerde gerek Pekalaaa, Manif, Smoker, Junior, mitsu ve adını hatırlayamayacağım birkaç arkadaşım sunucu politikalarını sert şekilde eleştirmiştik, yönetim eleştirilerin hepsini kulak arkası etmiş ve bu yenilikçi rolcüleri ya banlamış, ya birliklerini sudan sebeplerle kapatmış(bana yaptılar) ya da rollerde ve forumda hep önlerini kesmişti. Özellikle de yeni açılan oluşumlara apex-claw dalgası ve illegal rol izni gibi dünyanın en saçma kurallarıyla yaptıkları darlamalar vendetta'nın tabutuna çakılan son çivi oldu. 2018 senesinde bunlardan bir cacık olmaz, bu sunucu artık bitmiş demiştim. Fakat asıl çöküşün de 2017 yazında başladığını belirtmek istiyorum. Onlara karşı çok doluyum ama neyse. 18 yaşına gelmiş oyun için canımı sıkamam.
Vice'in açılış zamanlaması da bu bakımdan harikaydı, kim ne derse desin. LS Team Trinty, Lieberson ile de güzel rollerimiz olmuştu
@Stromae