Konu: BERİSHA BERİDZE - OOC KÜFÜR  (Okunma sayısı 224 defa)

#0 - 30.09.2022 20:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Berisha Beridze - @LaLa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC KÜFÜR

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS de var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Fazlasıyla ağır küfür.

#1 - 30.09.2022 21:51
İlk öncelikle ortada seni alakadar eden en ufak bir durum bile yok, olay ise şöyle, Zepline binmiştim buga girerek aşağıya düştüm, kalktıktan sonra IC arkadaşım beni almaya geldi hızlı geldiği için bana çarptı ve araç bozuldu, bende anlık refleks ile öyle bir kelime kullandım, OOC kanal kullanmadım, fazlasıyla küfür demiş şahıs ne demek istedi anlayamadım. Anayın kelimesi türkçe terime giriyor olabilir, bunun için türkçe terim açsaydın keşke, hatam varsa jail alabilirim @Lethal insanları böyle kendinden uzaklaştırmaya devam et, tiksindirici olmak bir sana yakışır zaten.
« Son Düzenleme: 30.09.2022 21:54 LaLa »

#2 - 30.09.2022 21:56
işsizlik:Evet                                                                                                                                                                                                                                                                                        derslere çalışmak:hayır 

#3 - 30.09.2022 22:02
herkesin yüzünü gördük de gün yüzünü göremedik

#4 - 30.09.2022 22:11
Şikayet açılmak için açılmış Yine lethal yine boş bir şikayet. İnsanların açığını arayarak bir yere varılmayacağını hala öğrenememiş bir genç. Nefretini böyle ifade etmene üzüldüm oysaki her şey konuşularak da çözülebilirdi. İnsanlar böyle anlaşır.

#5 - 30.09.2022 22:14
yuuh küfürlere gel, bu devirde samp oynanmaz artık yozlaşmış resmen oyuncular >:( en ağır cezayı hakediyor O:-)

#6 - 30.09.2022 22:18
Son olarak ise, chatte 'Aracım Zeplin' yazdım, cümlem burda yarım kaldı, zaten burda araç bana çarptı ondan sonrada o küfürü ettim ve cümlemi tamamladım, @lgslethal

#7 - 30.09.2022 22:39
Karakter Türkçe Terim kapsamında ceza alacak.

Ortada bir OOC Küfür yok, sadece o anlık birşey yazılmış. Ayrıca şikayete gereksiz yorum yapan herkese ceza verilecek.