Konu: Joaquin Speed + God  (Okunma sayısı 273 defa)

#0 - 29.09.2022 23:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joaquin_Sarmiento @Jorleion
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Burnout birliği üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.09.2022, 22.50- 23.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 29.02.2022 tarihi, saat 22.50-23.05 civarında Burnout bölgesinde rol yapılırken giriyor ve garaj içinde karakterime tokat attığından dolayı kovalamaya başlıyorum. Bunun ardından karakteri yakaladım derken bir anda videoda görüldüğü üzere speed basıyor ve uzaklaşıyor. Ayriyetten görüleceği üzere 3 hit yemesine rağmen canında düşüş yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.09.2022 23:15
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 29.09.2022 23:35
Pingden dolayı ortaya çıkan bir şey. Bunu hileymiş gibi söylemeniz gülünç kanka. Umarım en ufak ping durumunda herkese hile demeyi bırakırsınız ve temiz bir rol gidişatına girişirsiniz. Size diyecek pek bir kelime bulunmuyor. Yetkili izlerse eğer zaten anlayabilir pingden dolayı olduğunu.

#3 - 29.09.2022 23:49
Şunu yazmayı unuttum Burnout birliğinden 2 kişi sadece beni kovalıyorsunuz ve tüm burnout üyelerini sanki şahitmiş gibi gösteriyorsun xd

#4 - 30.09.2022 00:12
https://streamable.com/annnhj

Arkadaşım speed hack indirdi ve bende video kaydına aldım o sırada. Görebildiğiniz gibi sıfır takılma olmadan hızlı bir şekilde ilerleniyor. Yani bunun pingden dolayı olduğunu anlayabilirsiniz. (Video da hafif donmalar var, şimdiden kusura bakmayın.)

#5 - 30.09.2022 08:53

Arkadaşım speed hack indirdi ve bende video kaydına aldım o sırada. Görebildiğiniz gibi sıfır takılma olmadan hızlı bir şekilde ilerleniyor. Yani bunun pingden dolayı olduğunu anlayabilirsiniz. (Video da hafif donmalar var, şimdiden kusura bakmayın.)

Kendi video kaydınızda bile az çok belli oluyor durumların aynı olduğu, video kaydınız akıcı olmadığı için bunu kullanmaya çalışıyorsunuz ancak biraz basit numara. Tarafımca daha fazla ileti atılmayacak, yönetimin kararı beklenecek.

#6 - 30.09.2022 13:01

Kendi video kaydınızda bile az çok belli oluyor durumların aynı olduğu, video kaydınız akıcı olmadığı için bunu kullanmaya çalışıyorsunuz ancak biraz basit numara. Tarafımca daha fazla ileti atılmayacak, yönetimin kararı beklenecek.

Speed hack kullanılsaydı loga düşerdi zaten xd yetkililer bu konuya daha fazla hakim. Bu arada sadece videonun donmasından dolayı öyle bir takılma var. Yoksa speed hack açıldığı zaman ışınlanır gibi olursun. Kendi yerinde 2-3 kere adım atmazsın :3 ve zaten görüldüğü üzere arkana baktığın sırada seninle birlikte kovalayan arkadaşının da hızlı bir şekilde ilerlediği görülüyor. O da mı speed hilesi kullanmış oluyor? ttnet kullanmayı acilen bırakman gerek  O:-)  Sonuçanabilir.
« Son Düzenleme: 30.09.2022 19:17 Jorleion »

#7 - 03.10.2022 18:21
şikayet hala aktif @Lia

#8 - 06.10.2022 20:09
Şikayet le alakam yok ama Hile olmasa bile arkadaş burda ap açık bir şekilde Shift tuşuna baş çek yapıyor buda bug abuse oluyor
« Son Düzenleme: 06.10.2022 21:53 Muratcan929 »

#9 - 12.10.2022 16:47
Ping sonucunda ortaya çıkan bir durum. Sadece önde koşan kişi değil, arkada koşanlarında aynı hızda koştuğunu video içerisinde görebiliyoruz.

Şikayette bir problem bulunmuyor.