Konu: paparazzi  (Okunma sayısı 1723 defa)

#70 - 05.12.2022 10:54
Eklendi. @StarX :sampanya: :-X

Milena MacMillian

Milena MacMillian, 21 Haziran 2000 tarihinde Amerika'nın New York şehrinde dünyaya geldi. Babası New York doğumlu, annesi ise uzun yıllar İngiltere'de yaşamış ve daha sonrasında Amerika'ya göç etmiş birisi. Annesi ve babası, New York'ta yaşamaya devam ediyor. Kardeşi yok. Ailesinin durumu iyi, fazla gelirli bir aile değil, orta hâlli. Annesi gazeteci, babası ise mimar. Milena, New York'ta eğitim öğretimini tamamladı. New York Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü mezunu. Kendi çapında bir süre blog yazdıktan sonra arkadaşları ile magazin dünyasına atıldı.

Milena MacMillian, yeri geldiğinde çekingen, sakin ve yeri geldiğinde ise sinir bozucu ve atılgan bir tip. Aklına geleni söylemekten çekinmiyor. Giyinmeyi seviyor, düzene çok önem vermese de düzenli olmaya çalışıyor. 22 yaşında, 171 boyunda ve 60 kilo. Beyaz tenli ve sarı saçlı. Fazla geliri yok, kendini geçindirecek kadar kazanıyor. Ortakları dışında fazla kimseyi tanımıyor.

Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
StarX,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#71 - 05.12.2022 11:19

Burada her şey anonim. Bir bakmışsın manşettesin.

Hayaller ülkesinden melovely the princess ve WORLDVIBE ütopyası.

Alıntı yapılan: anonymous writer v4
Bu vatandaş kim bilmiyoruz ama bu içerikten sonra yüksek ihtimalle sayemizde ünlü olacak ama sorun değil, yine de bu hayal dünyasına bi giriş yapalım istedim. Vice Social'da parodi bir hesap canlandırıyor olmalı çünkü kendisine prenses demeyi uygun bulmuş, şehirde görmediğime yemin edebilirim. Sözde bi şirketin sahibi ve sözde müzisyen. Bu içeriği gördükten sonra ufak bi araştırmaya giriştim ve sanırsam ViceTube platformunda yayınlamış olduğu sadece iki şarkısı var. Dün Vice Social'da ilk albümü olan WORLDVIBE'n yayında olduğunu belirten bir post paylaşmış, ne çektin bilmiyorum ama kurduğun ütopya gerçekten çok güzelmiş, o maldan bana da versene, phahah! Ünlüleri ya da ünlü olma potansiyellerini yakından takip ettiğimiz için bu vatandaşın sözde albüm adı altında çıkarmış olduğu şarkıları dinlemek istedik ama bilin bakalım ne oldu? Şarkılar yok! Nasıl olur ya? Biz de anlamadık gerçekten. Özellikle emin olmak için teknoloji cahili bir yazarımızı konuyu araştırması için ilgili posta yönlendirdik, manzara karşınızda. Bu vatandaş, anladığımız kadarıyla kendine güzel bir ütopya kurmuş ve o ütopyada kendini ünlü ve zengin ilan etmiş, bi de müzisyen, hahahahaha! Utanç verici bir durum, vatandaş yerine oldukça ben utandım. Albümde şarkılar olur, sanırsam albümün kapağının yayınlandığını söylüyor, bu daha da komik. Sırf daha da derine inmek için şarkıların linklerini istediğimizde "bulanlar buluyor" diye bir yorumla karşılaştık. Mantıken sen bir albüm yayınlıyorsan direkt ilk postta bağlantılarını atarsın değil mi ya da sorulduğunda anında paylaşırsın? Yok. Apple Music, Spotify, Deezer ve Amazon Music platformları şu an g*tleriyle gülüyor olmalılar, gerçi bunun hesabı bile yoktur oralarda. Birden fazla kişiyle düet attım derken de ütopyasında bulunan hayali karakterlerden bahsediyor olmalı çünkü bir isim bile yok, hahahahaha! Bu vatandaş ünlü değil ama sayemizde o etikete de ulaşmış olacak. Kendi ütopyanda sana bol şans, çıkarmış olduğu albümü hayal etmemizi istiyor galiba. Sana söz veriyorum bu içeriği yazmayı bitirdikten sonra yatağıma geçip gözlerimi kapatacağım ve sesinin nasıl bir şey olduğunu hayal ederek WORLDVIBE dünyasına dalacağım! Unutmadan söyleyeyim, Anonim Magazin olarak Dubai'de de şirket açtık, Almanya'da da var, Fransa'da da var. Bulanlar buluyor, sevgili takipçilerim.
funny
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
StarX,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#72 - 05.12.2022 18:49
süper bi şey bu hahahahahah
100
1
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
kanye west,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
friendly tepkisini veren kullanıcı(lar):
kanye west,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#73 - 05.12.2022 22:22

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#74 - 06.12.2022 00:04

Burada her şey anonim. Bir bakmışsın manşettesin.

05.12.2022 - 23:00, Ocean Bar'da aşıklar gecesi.

Alıntı yapılan: anonymous writer v11
Bu gece çok düşünceliyim çünkü sevgili takipçilerimi yataklarına eğlendiklerini bilerek uğurlamak istiyorum. Bu içerik size tam olarak bunu sağlayacak işte! Gel gelelim konumuza, bugün peruk koleksiyonu olan bir adamla karşı karşıyayız. Ocean Bar'da aşıklar gecesi varmış, aniden öyle bir gece gelişti ve çalgıcısını tahmin etmek çok da zor değil, Henry Perukkirk. Henry'e çok kırgınım çünkü kankası Randy'i davet etmedi. Yüksek ihtimalle dost acı söylemedi, adı üstünde aşıklar gecesi, Randy'nin ne işi var? Henry'nin son zamanlarda yapılan her etkinliğe atıldığını görüyoruz. En son belediyenin orada SİP'in çalgıcısıydı, şimdi de halkın çalgıcısı.. Para suyunu çekmiş olmalı ya da yeterince tıklanmadığı için prim alacak yerler arıyor. Vice Social'da da müzik dünyasıyla alakalı sitem dolu yazıları var. Kabul etmeli ki artık çok yaşlı ve kimse country havası müzikler dinlemiyor. Ver bize oradan bi Pop Smoke, DaBaby, Travis Scott ve nicelerini.. Şimdi bunu dedim diye rap dünyasına da atılır, en iyisi boş verelim. Son çıkardığı şarkısı sanırım tutmayınca ve yeterli ilgiyi almayınca kendini Ocean Bar'ın sahnelerine attı. Sahne öncesi peruğunu kullanıp dişileri etkilemeyi de ihmal etmiyor, kızlar peruk olduğunu bilse hayatlarının şokunu yaşarlar ama işte.. Neyse, bu aramızda sır olacak kalacak, Perukkirk. Gerçi bilmeyen kalmamıştır, Vicetung onu da ifşaladı. Vicetung demişken onlar da bizim sayemizde hatırlamış olmalılar hesabın şifresini. Elimizin değdiği her şey yeşeriyor. Buradan aşıklar gecesine gelmeyip evinde şişeleri deviren Randy'e selamlarımızı iletiyoruz, Love Meet'te takılmaya devam! Henry, bırak böyle işleri, gerçekten ergen gibi duruyorsun. Zaten şu ortama baktığımızda yaş ortalaması +40 falan, bütün siyasiler de toplanmış. Hepsi bunamış, sen de gidip onları eğlendiriyorsun huzur evindeki yaşlılar misali. Bu gidişle belediyenin çalgıcısı olacaksın sırf para için, gerçi yakışıyorsun ve oldukça yaşlısın. Sen yakında siyasi partilere jenerik ya da reklam müziği falan da yaparsın şimdi.. Her neyse, her şeyi ben söylersem değerli takipçilerimizin yapacağı bi yorum kalmaz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#75 - 11.12.2022 15:49
100
1
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
StarX,
StarX,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#76 - 14.12.2022 17:04
Üzülerek söylüyorum ki konsepti tasarlayıp açmadan önce kafamda birtakım soru işaretleri vardı ve o soru işaretleri gerçekleşmiş oldu aslında. Kesimin birçoğu konsepti yanlış tarafa çekip yanlış yorumlayacağını biliyorduk. Rol sürecinde aldığımız IC ve OOC tepkilerin birçoğu aslında bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Bu noktada paparazzi ve ünlü kelimelerinin ne anlamlara geldiğini araştırmak ve bir bağlam kurmak çok önemliydi ama bu yapılmadı, illegal olarak düşünüldü. Birkaç isim sağ olsun konseptin olayını anladı ve destekledi, IC olarak karakterleriyle olması gerektiği gibi karşılıklar verdiler, onlara teşekkür ediyorum ve bunlardan birisi @the batuhan batrix. Destekleyip kısa sürede bizlerle rol yapan herkese çok teşekkürler, iyi yorumlar ve karşılıklar da gördük ama yüzde olarak yanlış anlayan kesim daha ağır bastı. Bu konsepte devam etmeme kararı aldık, herkese iyi forumlar ve iyi roller. Arşive alınabilir.

Ayrıca kısa sürede ayın eni olarak seçildiğimiz için de teşekkürler. Konsepti açmadan önce tasarlarken ayrı keyif, oynayıp gerçekleştirirken de ayrı keyif almıştık ama kesimin birçoğunun paparazzilik ve magazinin altında yatan şeylerini anlamalı. Ayrıca ünlü olmanın nasıl bir yaşam olduğunu da empati yaparak hayal etmeli, sağlıcakla kalın.
100
8
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Linna, van der godefroy, Rollsrose, AhmetWR, Myrtle, oldreligion,
Linna,
Tepki yok