Konu: [25/09/2022 - Connell Cunnigham] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 335 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.09.2022 00:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Connell Cunnigham  @Forza_g
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Katniss_McGrady @NightWishww
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/09/2022 - 22:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirtilen tarih içerisinde bir kovalamaca yaşanıyordu ve polis ekipleri olaya müdahale ediyordu, Kasparov bulvarında yaşanan kaza sonrasında motorsikletli polis ekibi tek kaldı ve bunu fırsat bulan arkadaşlarımız Kasparov'n  hemen köşesinde araç dışına iniş sağlayarak ateş açmaya başladılar. Hızlısından araç dışına iniş sağlayıp ateşlerine karşılık verdik fakat Connell Cunnigham karakteri anında aracın arkasına binip sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi hızlandı. Hızlanması ve aracın yolcu koltuğundan motoru sürmesi o kadar tuhaftı ki anlatılması çok güç.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa):Öz ve toxic  yorumlardan uzak bir savunma yeterli olacaktır. Tamamen yanlış anlaşılma da olmuş olabilir.

#1 - 26.09.2022 01:01
Aynı kişi 2 hile şikayeti, garip

#2 - 26.09.2022 13:38
Öncelikle merhaba, arkadaşım ile /aw komutu ile konuşuyorduk benzinimiz azaldığı için arkada 1tane motor polis vardı. Bizde araçtan inip sıktık ben 2mermi sıktım zaten 1tanesini tutturamadım diğeride işledimi bilmiyorum sonra hemen g basıp arkadaşımın binmesini bekledim binmeyince inip f bastım arkadaşım sonra f basarak beni yere atıyor sonrasında zaten Kenny karakterini vuruyorsunuz. Arkadaşım düşüyor ben koşarak motora biniyorum, zaten biliyorsanız SAMP eski bir platform olduğu için böyle buglar oluşabiliyor.

Üstüne fps sorunları yaşıyorum. Mesela mod kullanamıyorum oyun oynarken fps sorunu oluyor 30-40fps arası oynuyorum kusura bakmayın.

#3 - 26.09.2022 15:01
Öncelikle merhaba, arkadaşım ile /aw komutu ile konuşuyorduk benzinimiz azaldığı için arkada 1tane motor polis vardı. Bizde araçtan inip sıktık ben 2mermi sıktım zaten 1tanesini tutturamadım diğeride işledimi bilmiyorum sonra hemen g basıp arkadaşımın binmesini bekledim binmeyince inip f bastım arkadaşım sonra f basarak beni yere atıyor sonrasında zaten Kenny karakterini vuruyorsunuz. Arkadaşım düşüyor ben koşarak motora biniyorum, zaten biliyorsanız SAMP eski bir platform olduğu için böyle buglar oluşabiliyor.

Üstüne fps sorunları yaşıyorum. Mesela mod kullanamıyorum oyun oynarken fps sorunu oluyor 30-40fps arası oynuyorum kusura bakmayın.

Savunma için teşekkürler, yetkili kararı verecektir. Yetkili yanıtı bekleyelim.

#4 - 17.10.2022 13:36

#5 - 19.10.2022 05:57
Video içerisinde hile kullanımı bulunmuyor.