Herkese selam, bayramınızı coşku ve sevgiyle kutluyoruz.
Uzun yazı yazmayı ben ve diğer yönetim ekibi üyeleri beceremiyoruz, bu yüzden revizyon hakkında oldukça kısa bir yazı yazıp rollerimize devam edeceğiz. Bu oluşumun açılmasının genel amacını da hatırlatmakta fayda var; Idlewood Mafia Brims'in kapanmasıyla dışarıda kalan üyelerin eğlenmesini amaçlayan bir oluşumuz.
Öncelikle;Oluşumun açılmasında öncülük eden
@are you in the mafia yönetim ekibimizden ayrılıyor. Nadiren de olsa girip bizimle beraber olacak. Bize ve oluşuma kattığı tüm her şey için minnettarız, teşekkürler airwaves.
Genel Değişiklikler;Oluşum tanıtımını ve oluşumun genel yöneticisi olarak
@Throme seçildi, yeni dönemin öncüsü olarak devam edecek. Ayrıyetten, oluşumun yönetim kadrosuna
@StanceTheBoss ve
@Noirew dahil oldu. Daha niceleri yolda...
Klik rolünden set rolüne evrilme dönemi başlıyor. Çok yakın zamanda rol hikayesi ve rollerden kareler ile oluşum tanıtımımızda yayımlayacağız.
Oluşuma katılım için;Oluşuma katılım için siyahi ya da beyaz olmanız fark etmez, günümüzde çete beyazlara da yer veriliyor. Küçük yaşta karakter getirmeniz ((14 - 21)) karakter gelişimi için en iyisidir. Alımlar için Idlewood 415 sokağına gelip kendinizi göstermeniz, rollere dahil olup yönetim ekibinin sizinle role girmesini beklemelisiniz. OOC alım hiçbir zaman yapmadık, yapmayacağız. Alımlarımızı IC olarak devam ettiriyoruz.

Son olarak;IC olarak ilerlememizi oluşum olarak mükemmel görüyoruz. Birkaç kulaktan dolma konuşmaya da cevap verelim.
KTO DM oluşumu mu?Evet, DM atmak için can atıyoruz. Seksen sekizinci sayfaya gelene kadar otuz beş oluşumla savaştık, böyle de devam edecek.
Genel olarak ilk baştaki aktiflik azalmış mı?Bu konuda elimizden geldiğince aktiflik sağlamaya çalışıyoruz. Genel olarak oluşum üyeleri sosyal olduğu için, müsait oldukça oyunda aktif oluyoruz.