Konu: Elena_Brooks  (Okunma sayısı 137 defa)

#0 - 18.09.2022 09:14

Vatandaşlık Numarası
64949081
Ad-Soyad
Elena-Alvarez
Doğum Tarihi
01.01.1999
Telefon Numarası
1090067
Mail Adresi
elenalavarez@Vice.com
Banka Hesap Numarası
108805

Neden yardım istiyorsunuz?
Merhaba, öncelikle daha önceden bir kansere yakalanmıştım ve bu hastalık Vice Şehrinde yapılmıyordu ve çok büyük ücret isteyen bir hastalıktı tabi az bir birikimim vardı onu verdim sonra baya bir süre yurt dışında kaldım sonra kendi memleketim Vice City geri dönme kararı aldım, tabi ilaç parasıdır tedavimdir maddi durumum kalmadı. Şuan işşizim iş arıcağım maddi duruma çok ihtiyacım var.
Daha önceden yardım aldınız mı?
Hayır/divbox]
Mal varlığınızı kanıtlayacak ekran görüntülerinizi paylaşınız.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 15.10.2022 15:25
        ​                                                                                                       
                                                                                                             Randevu başvurunuz incelendi ve bir sorun bulunmadığından dolayı onaylandı.
                                                                           15/10/2022 ve 22/10/2022 tarihleri arasında telefon hatlarınızı açık tutmanız gerekiyor, belediye çalışanları tarafından randevuya çağırılacaksınız.
@ST4R
                                                                                                                                                                                                                                                   Kaşe: Vice Şehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 18.10.2022 07:16
                                                                                               17/10/2022 tarihinde Sosyal Hizmetler Birimi tarafından randevu için arandı fakat ulaşılamadı.

(( [17/10/2022, 21:22] Elena_Brooks adlı karakter Vice_Roleplay isimli yetkili tarafından Karakter Ölümü sebebi ile yasaklandı.))

Kaşe: Vice Şehri Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok