Konu: [18.09.2022 - Dwayne Murphy  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Axy

*
v2 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 18.09.2022 02:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne_Murphy - @Bozkurt_TR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Connor_MacCrathy - @capo the samuel  - Sov_Pedrova @lazes - Jaquon_Brown - @TRIxTOE

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18 Eylül 2022 - 01.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

+ ROLDE QUIT

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde kovalamaca yaşanıyordu, kişi aranmış vaziyette idi. Görüş sağladığımızda kovalıyorduk, bir kasabanın ara sokağına giriş yaptı ve motoru ile sıkıştığını anlayınca /sq atarak bağlantısını kopardı. Zaten bölgede kişinin tek olduğu görülebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın.

#1 - 18.09.2022 02:28
Şahitliğimi onaylıyorum, çıkmaz bir yere girdiği an sq attı.

#2 - 18.09.2022 05:14
Şahitliğimi onaylıyorum. Uzun bir süre beklememize rağmen oyuna dönüş sağlamadı.

#3 - 18.09.2022 13:44
Selamlar, savunmama başlarken öncelikle rolde bulunan tüm PD arkadaşlardan özür dilemek istiyorum.

İnternet bakımından sıkıntılı bir mahallede yaşıyorum, zaten benimle aynı birlikte rol yapan arkadaşlar iyi bilirler. Sadece hood bölgemizde ki sokakta bile muhabbet rolü yaparken oyundan düşebiliyorum. Yine aynı durum gerçekleşti, ben PD tarafından komut beklerken bir anda oyundan düştüm. Uzun bir süre düzelmesini bekledim ancak internet bağlantım düzelmedi, ben de geç olduğundan oyunu bırakıp uyudum. Sabah uyandığımda ilk işim oyuna girip departmana gitmek oldu, memur çağırdım ve teslim oldum yani rolü devam ettirdim.

Tekrar rolde bulunan arkadaşlardan özür diliyorum, aşağıya da kanıtlarımı bırakıyorum.

Spoiler: GösterGizle

#4 - 18.09.2022 14:44
Şikayet incelendi.

Öncelikli olarak bu şekilde sıkıntılı bir internetiniz varsa bu tür rollere girişmemeye çalışın. @Bozkurt_TR
Onun dışında rol sürdürülmüş ve kişi gözaltına alınmış, K&A