Konu: Maske_18255 ve Florian Ascenzo ( Mix, Meta, Nonrp )  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2022 16:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Odell Wally @rainb0w ve Florian Ascenzo @protein

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jackie Bassanelli @halilgls   Tommy Caprari @WulqueN
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.09.2022 / 13:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

4.2. İletişim: Vice Roleplay tarafından belirlenmiş IC kanallar (Forumdaki IC bölümler, Vice Social, vb.) haricindeki tüm Discord, TeamSpeak, Skype vb. iletişim kanallarında IC iletişim yapılamaz. Birlikler için söylentiler/sokak dedikoduları türü kanallar olaylar bittikten sonra bölgede yapılan rolleri düzenlemek için kullanılabilir. Bunların içeriği oyun içi anlık iletişim aracı gibi kullanılmamalıdır. İzin alınmamış tüm eylemler metagaming olarak değerlendirilir.

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @rainb0w yani Odell Wally, saat 13:45'de hooda geliyor ve bana ateş ediyor. Şahsı düşürüyorum o an hood bölgesinde olan @halilgls yani Jackie Bassanelli geliyor. Biz olayı kontrol altında tutmaya çalışırken @rainb0w (Odell Wally) /me den Herifler görmeden telefonuna uzanır diye emote veriyor ve ben şahsı bir kere daha vuruyorum. Aradan 1 dakika geçmeden şahsın arkadaşı olan @protein (Florian Ascenzo) geliyor ve bizi düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada şahsı düşürüyorum. 

Burada saçma bir şekilde meta yapıyor.

Burada ise arkadaşı gelip beni vuruyor.

Ek açıklamalar(varsa): Görüldüğü üzere şahsın yaptığı telefonla haber verme rolü tamamen yanlış ve ben bunun MetaGaming olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar telefonuna uzanır gibisinden saçma bir emote vermiş olsa da chate yansıyan herhangi bir arama veya sms yok. Kanıtlar dahilinde gereğinin yapılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 15.09.2022 16:41 aliemmo »

#1 - 15.09.2022 17:24
mix desen var, metagame desen var, non rp desen var.. her yere düşen kişi telefona gizlice uzanıp birliğine haber versin o zaman.. Non rp kuralını kaldıralım sunucudan o zaman.. şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 15.09.2022 21:49
@protein @rainb0w 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#3 - 16.09.2022 09:44
Selam,

ortada herhangi bir kural ihlali yok.

Kanıtlarla beraber savunma 24 saat içerisinde tarafımca yapılacak.

#4 - 16.09.2022 14:53
Selam, iyi forumlar.

Vurulan bir kişi eğer kendisinden telefonu alınmıyorsa, telefonu üstündeyse ya da telefona erişebilecek konumdaysa bunu yapması için herhangi bir engel kalmaz.

Odell Wally karakterinin elleri bağlı mı? Değil. Telefonu kendisinden alındı mı? Hayır. Telefonu kaçırıldığı kişiler tarafından kırıldı mı? Hayır.

Odell Wally karakterini " esir almaya çalışan " iki kişi tam olarak başında durmuyor ve bu karakter telefonunu cebinden çıkartıyor. O durumda karakter ölmekten korkuyor ve yardım çağrısında bulunuyor.

Olaylar bu şekilde, mesaj atıldığının ekran görüntüsü burada.

#5 - 16.09.2022 15:35
@rainb0w Vayy photoshop yeteneğini gerçekten takdir ediyorum. Gerçekten SMS atılsaydı  sms atıldığı benim chatloguma yansırdı. Lütfen üstünde oynanmamış ve kaliteli bir kanıt ile gelin.

Not: Savunma yapmak için 24 saat beklemen de ayrı bir tuhaf. Yoksa olmayan smsi atmak için ertesi gün aynı saati bekledin de farklı bir sms atıp fotoğrafa mı editledin?

#6 - 16.09.2022 16:47
Savunma yeterli görüldü.