VICEWOOD HEALTHCARE CENTER'DAN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK!
Yayımlanma: 14 EYLÜL 2022 , BRUNO CANTONA TARAFINDAN (evet, tarafından)
14 Eylül 2022 günü, Vice Şehri için anlamlı bir gündü. Vicewood Healthcare Center önderliğinde Ocean Bar'da İlkyardım ile ilgili bir eğitim etkinliği gerçekleştirildi. Vice News'tan yüzde yüz canlı yayınlanan bu eğitim etkinliğinde MetalVice grubu gibi tanınan ve sevilen kişiler bulunuyordu. Vicewood Healthcare Center'tan Paramedik Şefi Cody Martin tarafından gerçekleştirilen bu ilkyardım eğitimi, şehir halkı tarafından oldukça ilgi gördü. Aynı zamanda Vicewood Healthcare Center'ın Başhekim Yardımcısı Alaska Pottinger, Vice News'ın alandan düzenlediği canlı yayına katıldı ve Vice News ekibinin sorularını yanıtladı.
Hey! Bu güzel gecede burada olduğunuz için öncelikle sizlere teşekkür etmeliyim... İlk yardım bildiğiniz gibi hayatımızın her anında gereken bir tıbbi yardım bilgisidir. Örnek veriyorum... araç kazaları.. Silahlı yaralanmalar, kesilmeler gibi gibi... Bu gece şehrimizdeki insanlarımız için İlk yardım, ilk yardımın önemi hakkında burada toplandık. Verimli bir gece olacağına inanıyorum. Yayına davet ettiğiniz için tekrardan teşekkür ederim! Vice Şehri vatandaşlarını da buraya bekliyoruz, sonunda ilk yardım kiti dağıtacağız. Sağlıklı kalın, sağlıkla kalın diyorum... İyi akşamlar diliyorum. İlkyardım Nedir? Cody Martin açıkladı! Paramedik Şefi Cody Martin, gerçekleştirdiği eğitimde ilkyardımın ne olduğunu ve önemini anlattı.
Sağlık ekiplerinin ulaşması zaman alacak durumlarda veya acil müdahale edilmesi gereken durumlarda yapılacak ilk yardım uygulamaları, kazazedelerin veya yaralıların hayatta kalabilmesi açısından oldukça önemlidir. Unutmayın. Doğru müdahale, her zaman hayat kurtarır. Aynı zamanda, her an bizlerinde başına gelebilecek şeyler olduğu için ilkyardım uygulaması bilinci sizi her zaman hayata bağlayacaktır. Etkinlik, Vice halkına ilkyardım çantalarının ücretsiz bir şekilde dağıtılması ile son buldu.

| | Bruno Cantona & Leonard Maxwell & David Edward |
|