Konu: [13.09.2022] John_Kasparian DM  (Okunma sayısı 427 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.09.2022 20:10
Merhaba, sidelyanın beni etiketlemesi üzerine bu olayı aydınlatmak istiyorum, savsaşın ilk günleri Ben federico abruzzi karakterinde iken Akira Sakai isimli dostumuz beni vuruyor, ben onu Katonedeki ic olarak tanıdığım Katashi Sakai ile karıştırıyorum.
Spoiler: GösterGizle

Bunun üzerine birlik liderim Vincenzo Bertuzzi’ye Katonenin beni vurduğunu söylüyorum ve gidip onları vurmamı istiyor.
İc olarak dostum eski castucci masası üyesi Ronin birliğinden Bana neden sıktıklarını soruyorum ve bana onlar sanırım castucci için çalışıyor ondan sıktıklarını söylüyor.

Savaşta Market caddesinde Michael Galasso Vartavarı kaçırırken Katone üyelerinin yardım etmesi beni doğruladı ve gidip katone birlik mensubu birisini vurdum ve Vartavara gidip katoneye sıkmalarını söyledim her şey ic olarak gelişti katone kapanmadan önce sürekli castucci hoodunda dolanmaları vartavar kaçırılırken yardım etmeleri onları vurmama itti her şeyden önce biz onları defalarca vurduk, katone r20 bize gelip savaşta olmadığını söyleyebilirdi ortada dmlik bir durum olduğunu düşünmüyorum her şey ic olarak gelişmiş. Zaten sürekli castucci ve glm ile takılmaları katoneden olmasa bile onları vurmamı için yeterli bir sebep forumdan hangi birlikten olduklarına bakarak meta yapmıyoruz düşmanımızın yanında kim varsa sıkmak zorundayız iyi günler.
Ayrıca neden gelip size savaşta olmadığımı bildireyim ki? Böyle bir şeye gerek duymadım/duymuyorum, çünkü savaşa girmediğimizi sunucuya yeni başlamış adam bile anlar.

#11 - 15.09.2022 20:19
@Sidelya Katone birliğinin savaşta olduğuna dair kanıtlarınız var ise sunun.
Kasparov'un savaş ittifakı olan Bertuzzi tarafından Federico Abruzzi'yi ( @van der godefroy ) vurdukları ekran görüntüleri vardı, bulamıyorum fakat daha sonrasında çoğu Katone üyesini vurduğumuza dair kanıtlar var, birliği kapattıktan sonra DM olarak algılandı sanırım.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136705.0 bu şikayeti incelemeni tavsiye ederim :)
Bu şikayeti incelediğimde savunma yapamayan iki arkadaş görüyorum. Başka bir şey göremiyorum, savaşa girip daha sonra birlik kapatmak gibi bir durum olmadığını ve buna ek olarak kendini haklı çıkartmak için şikayet açıp insanlara boş yere 500-800-1000 dakika yatırınca eline bir şey geçmeyeceğini bilmen gerekiyor. Birlik dağılmış olabilir, savaşta olmadığını rolde gelip belirtebilirsin. FM ekibi bu konu hakkında savaş taraflarını bilgilendirebilir, daha bir sürü yazı yazılabilir buraya. Senin attığın gibi emojilerle pek aram yok, kullanmayı sevmiyorum.

#12 - 15.09.2022 20:21
Kasparov'un savaş ittifakı olan Bertuzzi tarafından Federico Abruzzi'yi ( @van der godefroy ) vurdukları ekran görüntüleri vardı, bulamıyorum fakat daha sonrasında çoğu Katone üyesini vurduğumuza dair kanıtlar var, birliği kapattıktan sonra DM olarak algılandı sanırım.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136705.0 bu şikayeti incelemeni tavsiye ederim :)
Bu şikayeti incelediğimde savunma yapamayan iki arkadaş görüyorum. Başka bir şey göremiyorum, savaşa girip daha sonra birlik kapatmak gibi bir durum olmadığını ve buna ek olarak kendini haklı çıkartmak için şikayet açıp insanlara boş yere 500-800-1000 dakika yatırınca eline bir şey geçmeyeceğini bilmen gerekiyor. Birlik dağılmış olabilir, savaşta olmadığını rolde gelip belirtebilirsin. FM ekibi bu konu hakkında savaş taraflarını bilgilendirebilir, daha bir sürü yazı yazılabilir buraya. Senin attığın gibi emojilerle pek aram yok, kullanmayı sevmiyorum.
ya köylü maval okuma, ihlal yapma artık bıktık senden. Yöneticide niye bunu banlamaz anlamadımz

#13 - 15.09.2022 20:31

Hep yazarak savunma yapıyorsunuz, söylediklerinizi kanıt sunarak cevaplarsanız sevinirim. Bir daha emoji kullanmam, kin tutmadığımı belli etmek için kullanıyordum fakat siz tutmuşsunuz galiba, iyi forumlar.

#14 - 15.09.2022 20:35
Ayrıca sizi jaile attırınca elime bir şey geçmeyecek sadece bunu bir daha yapmamanız gerektiğini anlamanız için burada "Şahitlik ve Savunma" yapıyorum, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 15.09.2022 20:37 Wali00 »

#15 - 15.09.2022 20:40
Alıntı
Bunun üzerine birlik liderim Vincenzo Bertuzzi’ye Katonenin beni vurduğunu söylüyorum ve gidip onları vurmamı istiyor.
İc olarak dostum eski castucci masası üyesi Ronin birliğinden Bana neden sıktıklarını soruyorum ve bana onlar sanırım castucci için çalışıyor ondan sıktıklarını söylüyor.
İlk öncelikle arkadaşın sunduğu kanıtta ben olduğum için ileti yolluyorum. Arkadaşın attığı ss güzel olmuş, yine afk'yken atılan bir dm. IC geliştiğini söyleyip durmuşsunuz, sıkıldık her gün dm yemekten girmediğimiz bir savaş yüzünden. Sunucuda sağda solda DM atıp durmayın yeter. İleti gelirse cevaplamayacağım, teşekkürler.

#16 - 15.09.2022 21:39
ya köylü maval okuma, ihlal yapma artık bıktık senden. Yöneticide niye bunu banlamaz anlamadımz
No name takılmayı kenara bırak

#17 - 15.09.2022 22:37
sandığım* tahmin ettiğim* üzerine kurulu dayanaklarla iki karakteri öldürmek ne yazık ki kural ihlaline giriyor. Bir ya da birden fazla karakteri öldürmek istiyorsanız bu konuyla ilgili geçerli argümanlarınız ve kanıtlarınız bulunmalı, aksi taktirde sunucuda rol yapan herkes bir şeyler sanarak* birbirine ateş açmaya başlar.

John Kasparian DM kapsamında ceza alacak.