Konu: Mila Liressa - OOC Küfür  (Okunma sayısı 286 defa)

#0 - 12.09.2022 20:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ZaytiA Mila Liressa

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @lencarst    Jack_Valentine

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC Küfür.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bize gelmeyeceğini düşünerek böyle bir şey yazıyor, her şey ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bütün bir birliğe edilen bu küfür karşısında yönetimin gereken cezayı vermesini istiyoruz, böyle kin güden oyuncular barındırılmamalı, aynı durumun asla yaşanmaması dileğiyle. Arkadaşı savaş sırasında iki kere vurduk diye tanımadığı insanların ailesine kadar sövecek biriyse bu platformun ayrıcalıklarından yararlanmayı hak etmiyordur. Bir kişiye değil elli kişilik bir birlikteki her bireye edilmiş bir küfür.

#1 - 12.09.2022 21:01
Şahitlik bir durum yok lakin şikayete gelecek savunmayı da ben cevaplayacağım (nasıl bir savunma gelecekse artık) şimdiden bildireyim.

#2 - 12.09.2022 21:18
Not: Yukarda ki ss başka bir şahısa ait, o şahısta roninde değil. Son mesajlarda Julia_Willims pm atmış, /r ile yazdıgım için ona gitmiş direkt wg attım zaten hatalı oldugu için adam roninden birine atmış ss deki isme bakarsanız anlarsınız zaten 3 kere şikayet açmışlar 2 sini geri çekmişler /t yerine /r den yazıldı anında wg yazdım zaten açıkladım pm dönmedi iyi günler dilerim ufak bir hata.
« Son Düzenleme: 13.09.2022 10:46 ZaytiA »

#3 - 12.09.2022 21:19
2 hafadır girmiyrodum zaten ooc kin yapıcak birisi degilim

#4 - 12.09.2022 21:20
Ek olarak loglarıma bakıla bilir toxic birisi degilim girip rolünü yapıp çıkan biriyim iyi günler dilerim son 1 saat loguna bakılırsa telsiz sohbetini okuya bilirler zaten adminler.

#5 - 12.09.2022 21:22
Ekle ekle bitmiyor adamlar beni tanımadan dc ismime bakıp küfür ediyor

#6 - 12.09.2022 21:32
Ufak bir hata öyle mi? Ondan mı saniyesinde Discord üzerinden darlamaya başladın? Böyle köylü kurnazlıkları yapmana hiç gerek yok, oyun oynayacaksan platforma yakışır bir şekilde oyna. Daha geçen gün vurulduktan sonra PM üzerinden beni darlayıp birlik üyelerini ve birlik liderini satmadın mı sen? Ne zaman kural ihlali yapsak "Yha, oyuna gnde 1-2 sat giriyorm." dedin diye alttan almadık mı? Aşağıda da gözüküyor. Bastığın tuşa, yazdığın küfüre dikkat etmelisin. Ben şahsım adıma senin sürekli OOC bağlantılar sayesinde rol yapan, her rolde PM'den darlayarak rolün akışını bozan, en ufak şeyden Discord üzerinden sağı solu araya sokup şikayete geri çektirmeye çalışan, OOC rolcü olarak görüyorum. Tanıyanlar da seni bilir. Yok yanlış tuşa bastım cart curt, birilerinin aile üyelerini katmadan önce gerekli özen ve dikkati göstermen gerekiyor.

Ricalar, ricalar.: GösterGizle

Ek olarak bir Discord hesabından sana edilen küfürleri atmışsın. Bizim birlik sunucumuzda "helehele" diye bir adam yok o kim bilmiyorum şikayetle alakası da yok. Bizim tarafımızdan herhangi bir ileti daha gelmeyecek.

#7 - 12.09.2022 21:37
1. niye 2-3 hafta önceki ssi ekledin 3. discorddan şikayet açılınca 2 kişi küfür ediyor nasıl akla manta sıvsın

#8 - 12.09.2022 21:40
Ronin ile ooc bir problemim yok oyun için küfür edicek birisi değilim zaten çoğu kişi bilir, Ronin birliginden yanlış anlaşılma için özür dilerim, ufak bir komut hatasından dolayı olaylar büyümüş direkt wgatmışım zaten sonra /t yazmışım düzeltip iyi günler dilerim arkadaşların anlayış göstermeisini isterim tekrar kb.

#9 - 14.09.2022 19:50
Mila Liressa karakteri "OOC Küfür" sebebiyle ceza alacak.

/t yerine /r yazmışım gibi bir mazereti geçerli kabul etmemiz mümkün değil, bariz şekilde ooc kanal üzerinden küfür edilmiş. Buna benzer davranışları tekrarlamanız durumunda çok daha ağır yaptırımları olacak.