Ufak bir hata öyle mi? Ondan mı saniyesinde Discord üzerinden darlamaya başladın? Böyle köylü kurnazlıkları yapmana hiç gerek yok, oyun oynayacaksan platforma yakışır bir şekilde oyna. Daha geçen gün vurulduktan sonra PM üzerinden beni darlayıp birlik üyelerini ve birlik liderini satmadın mı sen? Ne zaman kural ihlali yapsak "Yha, oyuna gnde 1-2 sat giriyorm." dedin diye alttan almadık mı? Aşağıda da gözüküyor. Bastığın tuşa, yazdığın küfüre dikkat etmelisin. Ben şahsım adıma senin sürekli OOC bağlantılar sayesinde rol yapan, her rolde PM'den darlayarak rolün akışını bozan, en ufak şeyden Discord üzerinden sağı solu araya sokup şikayete geri çektirmeye çalışan, OOC rolcü olarak görüyorum. Tanıyanlar da seni bilir. Yok yanlış tuşa bastım cart curt, birilerinin aile üyelerini katmadan önce gerekli özen ve dikkati göstermen gerekiyor.
Ek olarak bir Discord hesabından sana edilen küfürleri atmışsın. Bizim birlik sunucumuzda "helehele" diye bir adam yok o kim bilmiyorum şikayetle alakası da yok. Bizim tarafımızdan herhangi bir ileti daha gelmeyecek.