Konu: Dm 12.09.2022  (Okunma sayısı 140 defa)

#0 - 12.09.2022 20:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaydee_Celfod @feddilz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.09.2022 19:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hood'da afk dururken baskın atıp vurdular.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim daha birliğe gireli 24 saat olmadı birlikte olduğumu bilen hiç kimse yok hooda bakmaya gittim birisi varsa rol yapıcaktım hood girdikten sonra konteynıra(böyle yazılıyor herhalde) girdim ve 2 veya 3 dk afk bıraktım su almaya gittim geldiğimde vurulmuş bir halde halde yerde yatıyordum oraya başka bir amaçla gelmiş olabilirim herhangi bir temizlik rolü veya başka bir şey için gelmiş de olabilirim gelip beni vurmaya hakları yok arkadaşa pm üzerinden ulaştım ve niye vurduklarını sorunca baskın attık ordaydın vurduk dedi hood da bulunmam beni vurabilecekleri anlamına gelmez orda bir ayakcı olabilirim herhangi bir savaş rolüne katılmadım karakterim şuan hiç bir illegal role katılmadı en ağır şekilde ceza almalarını istiyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 12.09.2022 20:43
Jaydee yerine savunmayı yapayım, Dyakonov hoodunu bastık, o an içeride olan herkesi vurduk. O sıra Assen karakterinin yanındaydın. Yanlış zamanda yanlış yerdeydin. Dyakonov'dan olsan da olmasan da orada vurulacaktın zaten. Bunun sebebi dediğim gibi bölgeye baskın atmamız.

#2 - 12.09.2022 20:49
@Baldwin in your turf Dediklerini onaylıyorum.

#3 - 12.09.2022 21:00
Jaydee yerine savunmayı yapayım, Dyakonov hoodunu bastık, o an içeride olan herkesi vurduk. O sıra Assen karakterinin yanındaydın. Yanlış zamanda yanlış yerdeydin. Dyakonov'dan olsan da olmasan da orada vurulacaktın zaten. Bunun sebebi dediğim gibi bölgeye baskın atmamız.

Beni beklediği için yanımda duruyordu bir şey konuşacaktık gelip beni vurdunuz daha bir şey yazmıycam adminlere bırakıyorum sonucu.

#4 - 12.09.2022 21:01
Ve savunmayı arkadaş yerine sen yapıyorsun herhangi bir susturması yok arkadaşın yapması daha doğru olur.

#5 - 12.09.2022 21:13
Dışarı çıktığını ve eve geç geleceğini söyledi, savunmamı yapar mısın dedi. Bende kabul ettim ve yaptım. Orada konuşmaya gitmen bir şey ifade etmiyor. İstersen adres sormaya git. Yanlış zamanda yanlış yerdesin. Zaten Dyakonov birliğindesin. Vurulman sence de doğal değil mi? Bir yere baskına gidersen kendi arkadaşların haricinde herkesi vurur ve çıkarsın. Değil mi? Örneğin Idlewood'u bastın, Idlewood sistemselinde olmayan bir zenciyi de vurursun, neden? Çünkü o kişi o an sokakta.

#6 - 12.09.2022 21:35
Şikayet arşiv geri çekildi.

#7 - 14.09.2022 18:30
Geri çekilmesi üzerine arşiv.