Ralli önceden belirlenen ortalama bir hızda, kısmen veya tamamen normal trafiğe açık yol üzerinde yapılan yarışmalardır. Bir ralli, ya tüm otomobillerin izleyeceği tek bir güzergâhtan ya da ortak bir güzergâh izlenmeden, önceden saptanan ve sonrasında ortak bir güzergâh bulunmayabilen bir toplanma noktasında buluşulan, birden fazla güzergâhtan oluşabilir.
Güzergâh ve güzergâhlar, bir veya birçok özel etabı, yani normal trafiğe kapalı ve bütünüyle rallinin genel klasmanının oluşturmak için önemli bir belirleyici ve işleve sahip olan kapalı yollar üzerinde yapılan tekil yarışları kapsar. Özel etapların dışındaki güzergâh ve güzergâhlara normal etap adı verilir. Bu normal etaplardaki sürat, hiçbir şekilde yarışmanın klasmanının belirlenmesinde bir faktör oluşturmamalıdır. Mahalle sakini toprak yolda hızla ilerleyen arabayı göstererek konuşur...
O adam mı? onun adı Noah Brown. Pek sakin birisi olmasa da mahallemizin sakini sayılır. Pek konuşmadık, sadece ayaküstü birkaç sohbetten kulağıma takılanları anlatıyorum sana. 1987 yılında doğmuş, aşırı disiplinli bir çiftin çocuğuymuş ve askeri okullara gitmiş, orduda da görev yapmış, Irak'ta birkaç sene geçirdiğini söylemişti. Sanırım bir görev esnasında yaralanmış ve gazi ünvanıyla ordudan terhis edilmiş. 2018 senesinde de Liberty Şehrinden Vice şehrine taşınmış. Birasından içip arabasıyla uğraşırken orada havanın hep puslu ve sokakların pis olduğunu, içinin bunaldığını söylüyordu. Benden duyma ama bu herif büyük bir bunalımda. Her an altın vuruş yapabilir ya da canına kıyabilir. Hey, ayrıca arabasını ralli yarışlarına özel olarak modifiye ediyor. Koca ve dişli lastikler, hafif koltuklar, araç kafesleri ve aracını sportifleştirmeye yarayacak her şeye bir servet dökmekten çekinmiyor.
Bana mı soruyorsun? Ben olsaydım bu teneke yığınına bu kadar para harcamaktansa gider bir elektrikli otomobil falan alırdım. Bu arada, bu Noah denen herif büyük şeyler yapmaktan bahsediyor. Vice şehrine ralli kültürünü getireceğini, devasa yarışlar düzenleyeceğini iddia ediyor. Vice şehri boynuna kadar boka batmış adamım! Bu şehrin insanına yeni bir şey öğretmek, farelere konuşmayı öğretmekten daha zordur, buna bahse girerim! O sadece fazla hayalperest, hepsi bu.
Noah Brown garajında otururken günlüğüne bir şeyler karalamaya başlar...
Bugün çok daha iyi hissediyorum, sevgili günlük. Ben ciddiyim! Sakın gülmeye kalkma. Otuz beşine gelip bir halta sap olamamış bir hergele değilim, bu konuya parmak basarım. Büyük etabın rotasını keşfetmeye devam ediyorum, yakın zamanda basın ve belediye ile görüşecek ve neler yapabilecekleri konusunda bilgi alacağım. Bir savaş gazisini kırmak yapmak isteyecekleri en son şey olur.
Noah defteri kapatır, aracına aldığı yeni koltukların montajına bıraktığı yerden devam eder...
|  |
 | OOC Bilgilendirme
Ralli yarışlarını Vice Roleplay'e uyarlamak ana hedefimiz. Şimdiye kadar yapılmış yarış konseptli oluşumların aksine, biz yasal sınırlar içerisinde davranacağız. Savaş gazisi bir karakterin hayata tutunma ve sosyalleşme çabalarını izlerken, bir yandan da düzenlenecek yarışlara katılabileceksiniz. Dümdüz asfalt yarışlarının aksine, bizler toprak ve arazilerde kurulmuş etaplarda yarışacak ve gündelik, ucuz araçlar kullanacağız. Süperspor araçlar yarışlarımıza katılamayacak, bu da gerçekçiliği ve rekabeti arttıran bir unsur olacak. GTA San Andreas'daki sürüş becerinize güveniyor ve oyun içinde klişeleşmiş rollerden uzak bir şekilde eğlenmeye niyetliyseniz, sizlerle rol yapmak isteriz.
leftyguns, 2022 |
« Son Düzenleme: 13.09.2022 20:16 leftyguns »
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0