Konu: 111.09.2022 - Brody Davies MetaGaming NON-RP  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2022 17:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brody Davies    @Andrean

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:37 - 11.09.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MetaGaming NON-RP  Hatalı Emote,İmla Kuralları

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, maskem takılı bir şekilde araç kiralama merkezinin arkasındaydım nasıl bulduğu aşikar beni buldu ve yüzümde maskem varken inip bana ateş etti emote felan hazırlamaya gerek duymadan sıktı hatalı bir emote verdi ben neden maske takıyorum bu özellik boşuna mı var anlamış değilim, kişinin gerekli ihlal ettiği kuralları belirttim bunlardan ceza almasını taleb ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Merhabalar, kişinin bahsettiğim kural ihlallerinden ceza almasını taleb ediyorum, iyi forumlar..

#1 - 11.09.2022 18:09
savunma gelicek

#2 - 12.09.2022 00:43
Daha çok bekletmeden savunmamı yazayım.
Bizim hoodun aşağısından inerken seni baro karşısı kaldırımda uzaktan görüyorum. Uzaktan da olduğu için bu adam maskeli diyemiyorum çünkü ismini görmüyorum skininden tanıyorum. Yanına gelince maske taktığını takmadığını görmüyorum çünkü kafanın üzerindeki isme bakmıyorum. Bence burada senin hatan var dostum. /masketak yazdın eyvallah ama aksesuar olarak bir masken yok. Eğer aksesuar olarak masken olsaydı bu mix olurdu. Fakat üstündeki skin yapışmış gibi her zaman aynı skinle dolanıyorsun ve ben seni buradan tanıyorum.

İmla kuralına laf etmişsin de kanka insanlık hali "i ve nokta" tuşuna basamamışım. Sizler gibi ctrl+c ctrl+v veya keybinder kullanmıyorum. Anlık olan bir şeye anlık emote attım buna takıldıysan kusuruma bakma.
« Son Düzenleme: 12.09.2022 00:49 Andrean »

#3 - 12.09.2022 16:46
İnsanları eleştirmeden önce dönüp kendi hatana bakmanı öneririm kendin dört dörtlük biri olursun anlarım… fakat gelip burda hatanız varsa savunmanızı yapın suç sizin veyatta değildir yetkililer araştırıp karar veriyor zaten başkalarını suçlamaya hakkın yok.

#4 - 12.09.2022 16:53
Hiçbir suçlama yapamazsın siz gibi şöyle böyle kullanmadığım şeye tabi tutamazsın sunucuya başladığımdan beri 50 kere günlük rk ediyorsunuz bir ton kural ihlali ile beni kovalayıp ediyorsunuz herkes bilir beni sorabilirsin tek  amacım başladığımdan bu yana elimden geldiğince rol sergilemek ve bunlara engel olanlar ile mücadele etmek  :vice:

#5 - 12.09.2022 16:55
Yalan söyleme bari ben mi rk ediyom? Ben "/do rkl mısın" yazıyorum. Dediğim gibi uzaktan yüzünde maske yoktu, kafanın üzerindeki ismee bakmadım. Sonuçlanabilir.

#6 - 12.09.2022 17:00
İşte hepiniz böylesiniz yok adını okumadım üstüne bakmadım sıkarken emote hazırlayamadım şöyle böyle herkesin bi açıklaması var yapacak anlıyorum bunu şikayete açıklayın insanları suçlamayın beni yok siz gibi klavye programı vs kullanmadığım bilmediğim şeye tabii tutuyorsun bunu açıklıyorum anlamamışsın ne yazık ki…

#7 - 12.09.2022 18:31
Ne anlatıyorsun birader?  Çok ağladın yeter yazma sonuçlansın. Ne bu kuyruk acısı anlamadım. Sana şikayet açtık "Yaaa ben bilmiyordum, özür dilerim cart curt" biz en azından bu laflara sığınmadık direkt olarak olan şeyi söyledik. Bir adama sıkmadan önce kopyalamam şart mı kardeşim? Alt tarafı "i" basamamışım ne bu nefret ne bu acı? Sonuçlanabilir.

#8 - 12.09.2022 19:02
Şahısın ooc  üslup olarak da ekstra değerlendirilmesi ve gereken cezayı almasını taleb ediyorum karşında ahbabın yok senin.

#9 - 13.09.2022 00:20
canım kankam ne diyorsun? Ben sana şikayet açtım sen savundun ardından sana tek bir kelime söyledim mi? Senin dediğin gibi "İşte hepiniz böylesiniz" tarzında bir şey mi diyorum? Sonuçlanabilir.