Konu: Birden fazla Teleport ve Mixing (PD ARKADAŞLAR İNCELERSE SEVİNİRİM)  (Okunma sayısı 659 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2022 00:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Baldwin in your turf @schurtytheemperor @187askn Maske_22487 @
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Muhtemelen birkaç PD ekibi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alt karakterime üniversite bölgesinde bulunuyordum. Bir anda ekte bağlantılarını bıraktığım, sunucu ve benim adıma pek kabul edilir olmayan manzaralar ile karşılaştım. Arkadaşlar muhtemelen DM rölünde asfalta yapıştıklarından dolayı "CODSMP" bugundan faydalanarak kendilerini buraya ışınladılar. Bu şikayeti kısa tutmak isterdim, ama ne yazık ki sadece bunlarla sınırlı değil. İki arkadaşı biraz takip ettikten sonra, onları üniversitenin girişinde hazır olarak bekleyen (biri sanchez, diğeri bullet model araç.) kişiler gözüme çarptı. Yani işin içinde mixingde bulunuyor. DC kanallarını kullanarak birbirleriyle haberleşip, arkadaşlarının kendilerini almalarını sağlıyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların savaş rolüne girdiği kişilerin ve PD arkadaşların bu şikayetleri detaylıca incelemesini rica ederim, her şey net ama sslerde olayın yaşandığı saatten yola çıkarak onaylayan birileri çıkar mutlaka.  :-\ Onaylı ve bir dönem onaylı olup, şu an hood onaylı olan birliklerde bulunan, bu denli yüksek ranklere sahip kişilere böyle ihlaller yakışmıyor. (Kendilerinden daha beterlerini de görmüşlüğümüz var tabii, fakat onlar ayrı şikayetlerin konuları :-\) Her neyse, gereken yapılırsa çok memnun kalırım.
« Son Düzenleme: 11.09.2022 02:19 RifleKhajimba »

#1 - 11.09.2022 01:22
Boş bir şikayet olduğu ortada.

Öncelikle herhangi bir pd ile çalışmaya girmedim. O saatlerde Idlewooddaydım ve sanchezimden indim. İndiğim sıradan duvarın içine girdim ve aşağı düştüm. Hatta bunun için rapor attım.

[23:53:24] [VC] {C8C8C8}Yaralandın. 60 saniye bekledikten sonra tekrar ayağa kalkacaksın.
[23:53:24] [VC]{C8C8C8} Bir doktor tarafından tedavi edilene kadar maksimum can değerine ulaşamayacaksın.
[23:53:30] [VC]{C8C8C8} Şu anda telefonunuzu kullanamazsın.
[23:53:42] [VC] {C8C8C8}Raporunuz başarıyla gönderildi, iptal etmek için ((/raporiptal))

Dünyadan düşünce veyahut yüksek bir yerden düşünce 60 saniye düşersiniz ve tedavi olmanız gerekir. Rapor attım ama bakan olmadı, bende kendi yöntemlerimi kullandım. Ana karakterine girmeyip sadece yan karakterinde açık araman bana göre saçma.

#2 - 11.09.2022 01:45
Merhaba, şahitliğimi onaylıyorum. Kişiler Idlewood bölgesinde bizimle çatışıyordu, görüntüleri mevcut. Idlewood'da birkaç saniye içerisinde yok oldular biz ateş açarken. Bölgeyi aradık ancak bulamadık, tp atmışlar.  :-\

Saatler karşılaştırıldı, metnimi geri çekiyorum.
« Son Düzenleme: 11.09.2022 04:02 ByRevenge »

#3 - 11.09.2022 01:55
Sizinle biz daha yeni çatıştık, yarım saat olmuştur. Olayın olma saati farklı. SSleri atın, eşleşecektir.

#4 - 11.09.2022 02:09
Boş bir şikayet olduğu ortada.

Öncelikle herhangi bir pd ile çalışmaya girmedim. O saatlerde Idlewooddaydım ve sanchezimden indim. İndiğim sıradan duvarın içine girdim ve aşağı düştüm. Hatta bunun için rapor attım.

[23:53:24] [VC] {C8C8C8}Yaralandın. 60 saniye bekledikten sonra tekrar ayağa kalkacaksın.
[23:53:24] [VC]{C8C8C8} Bir doktor tarafından tedavi edilene kadar maksimum can değerine ulaşamayacaksın.
[23:53:30] [VC]{C8C8C8} Şu anda telefonunuzu kullanamazsın.
[23:53:42] [VC] {C8C8C8}Raporunuz başarıyla gönderildi, iptal etmek için ((/raporiptal))

Dünyadan düşünce veyahut yüksek bir yerden düşünce 60 saniye düşersiniz ve tedavi olmanız gerekir. Rapor attım ama bakan olmadı, bende kendi yöntemlerimi kullandım. Ana karakterine girmeyip sadece yan karakterinde açık araman bana göre saçma.
İkiniz de aynı anda mı düştünüz yani? Garip bir tesadüf, ister istemez akıllarda soru işareti bırakıyor. Karar yetkilinin.

#5 - 11.09.2022 03:06
Hassan Dick :manifdog

#6 - 11.09.2022 03:24
@ByRevenge seninle idlewoodda kaçta çatıştık önce bir ona bak dostum, bu şikayet size sıkmadan önce açıldı.

#7 - 11.09.2022 11:46
Alıntı
Rapor attım ama bakan olmadı, bende kendi yöntemlerimi kullandım. Ana karakterine girmeyip sadece yan karakterinde açık araman bana göre saçma.
Kendi yöntemlerin? 2 dakika içinde rapora bakmadılar diye TP mi atılırmış? Buna bug abuseyi gizlice kullanmak deniyor.
 Bu yöntemlerini deneyen arkadaşın da hile kullanımından yasaklandı. Düştüğünüz gibi sürekli nasıl TP attığınızı öğrenmiş olduk. :garip:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136685.msg885311#new
Beraber aynı anda da yaralıya düşmüşsünüzdür kesin. Savunmada "rapora bakan olmadı, bende kendim hallettim" diyorsun, b üzerinden bunu yazıyorsun.

#8 - 11.09.2022 16:04
Alıntı
Rapor attım ama bakan olmadı, bende kendi yöntemlerimi kullandım. Ana karakterine girmeyip sadece yan karakterinde açık araman bana göre saçma.
Kendi yöntemlerin? 2 dakika içinde rapora bakmadılar diye TP mi atılırmış? Buna bug abuseyi gizlice kullanmak deniyor.
 Bu yöntemlerini deneyen arkadaşın da hile kullanımından yasaklandı. Düştüğünüz gibi sürekli nasıl TP attığınızı öğrenmiş olduk. :garip:
Beraber aynı anda da yaralıya düşmüşsünüzdür kesin. Savunmada "rapora bakan olmadı, bende kendim hallettim" diyorsun, b üzerinden bunu yazıyorsun.

Sen galiba anlamıyorsun dostum, motorumuz ile dünyanın aşağısına düştük. 60 saniye yaralıya düştüm ben. O sanchezden inmedi. Bana pmden rapora geç bakarlar codsmp bugu yapalım zaten buga girdik yazdı ve q attım. İkimiz bugu başka bir bug ile fixledik. Bunda bir sorun göremiyorum.

#9 - 11.09.2022 16:58
Alıntı

Sen galiba anlamıyorsun dostum, motorumuz ile dünyanın aşağısına düştük. 60 saniye yaralıya düştüm ben. O sanchezden inmedi. Bana pmden rapora geç bakarlar codsmp bugu yapalım zaten buga girdik yazdı ve q attım. İkimiz bugu başka bir bug ile fixledik. Bunda bir sorun göremiyorum.
Buga düştüğünüze dair herhangi bir kanıt yollarsan (chatlog.txt hariç) şikayeti geri çekerim. Diğer bakımdan yaptığınız her türlü Bug Abuse sayılıyor.