Konu: [09.09.2022] scienly  (Okunma sayısı 1146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 11.09.2022 17:22
savunmayı yaptık ya, elinde kanıt yok oğlum. hâlâ ne maval okuyorsun bana?

#31 - 11.09.2022 17:22
Öyle düşünüyorsan tamam, şikayet sonuçlanabilir.

#32 - 11.09.2022 17:25
He da, gelirsin.

Hala savunma yapmak yerine toksikleme tarafında mısın? Kanıtlar var çünkü ve sen savunma dışında her şeyi yaptın.

arkandayım knk
Bro ooc de wallhack yok, yanına yaklaşınc q da atamıyon, ona göre dikkat et. Ayrıca seni bu şikayette ilgilendiren yok.

@scienly the notorious savunmanı yapacaksan yap, yapmayacaksan daha fazla ileti atma. Savunma dışında yapacağın her şeyi yaptın zaten. Hakaret, toksiklik. Umarım bu davranışlarından vazgeçersin.

yaklaşınca q atan tarafta belli, hakaret etmedim ben sana nasıl algılıyorsan öyle dostum, sarı sarı saçlarından tespit ederim ben seni rahat ol, wh ye falan hiç gerek yok  ;)  yukarı çukur cocuğu

#33 - 11.09.2022 17:32
He kanka sen yukarıçukurda beni ara bulduğunda haber et. Adam meme nasıl onu bile bilmiyor. Gerçi her şeye "HEE ÖLEMİ OLMUŞ KNK" yazan kesimden çok bir şey beklemem benim hata, haklısınız.

#34 - 11.09.2022 17:33
He kanka sen yukarıçukurda beni ara bulduğunda haber et. Adam meme nasıl onu bile bilmiyor. Gerçi her şeye "HEE ÖLEMİ OLMUŞ KNK" yazan kesimden çok bir şey beklemem benim hata, haklısınız.

he öyle miymiş kanka ya

#35 - 11.09.2022 21:38
Can barının senin için önemi yok zaten Scienly, sen g1 bastığın için canın sürekli tam 100 oluyordu. Sorun etme.
he ölemi olmus knk

Videoyu çeken arkadaş ban yedi, bunu yapmasının sebebi scienlynin god olduğunu göstermekmiş. Sanırım kanıtlamış ama bu ona pahalıya patlamış gibi gözüküyor. DeAngelo Wiggins dostuma mardin yukarıçukurdan selamlar.

#36 - 11.09.2022 21:44
Can barının senin için önemi yok zaten Scienly, sen g1 bastığın için canın sürekli tam 100 oluyordu. Sorun etme.
he ölemi olmus knk

Videoyu çeken arkadaş ban yedi, bunu yapmasının sebebi scienlynin god olduğunu göstermekmiş. Sanırım kanıtlamış ama bu ona pahalıya patlamış gibi gözüküyor. DeAngelo Wiggins dostuma mardin yukarıçukurdan selamlar.

Şunu şöyle alalım, silersin falan şimdi.  :-[

#37 - 11.09.2022 22:18
he ölemi olmus knk

Şunu şöyle alalım, silersin falan şimdi.  :-[
ne silcem la :D

#38 - 17.09.2022 13:46
Beyler ayıp ediyonuz /hasarlar yoksa nasıl anlayacaksınız hile olduğunu? Arada sırada şikayetlere bakıyorum da cidden komik.  O:-)

#39 - 11.10.2022 14:44
Kanıtlar yeterli değil.