Konu: Jivan Margarosyan / Retarted RP  (Okunma sayısı 322 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 14:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Monky

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ryu

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Şahısın karakteri görüldüğü üzere beyaz, kendisi siyahi skini alıp çatışmaya geliyor ve düşüyor.  Retarted RP kuralını çiğniyor ve hala o skini kullanmaya devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 08.09.2022 14:31 meriawam »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 08.09.2022 14:59
sup bir de

#2 - 08.09.2022 15:21
Merhaba, kısaca savunmamı belirteceğim fakat yetersiz kalacaktır. Kıyafet üzerime farklı sebepten ötürü giydirildi, bende CodsMP üzerinden skin giydirdiğim için farkında olmadım. Yaralıya düştükten sonra Frank_Forester'ın söyledikleri üzerine farkında vardım. /reloadmodels çekip aşağıda interiora girdiğimde değiştirecektim fakat uygun skin bulunmaması sebebiyle de Sürekli Roleplay sonucu rolü sürdürmeye devam ettim.

Esir rolü devamlılığında kıyafet dolabım:

Sonuçlanabilir, iyi eğlenceler.

#3 - 08.09.2022 17:47
Alıntı
Merhaba, kısaca savunmamı belirteceğim fakat yetersiz kalacaktır. Kıyafet üzerime farklı sebepten ötürü giydirildi, bende CodsMP üzerinden skin giydirdiğim için farkında olmadım.
Merhaba, öncelikle seni ilk vuruşumuz değil. Daha önce de beyaz skinle gayet takılabiliyordun, beyaz bir karakter neden zenci skini giyer?
Daha önce vurduğumuzda beyazdın.

Alıntı
Yaralıya düştükten sonra Frank_Forester'ın söyledikleri üzerine farkında vardım. /reloadmodels çekip aşağıda interiora girdiğimde değiştirecektim fakat uygun skin bulunmaması sebebiyle de Sürekli Roleplay sonucu rolü sürdürmeye devam ettim.
Yaralı rolün bittikten sonra neden skin değişmek yerine, bir gün geçmesine rağmen hala aynı zenci skini ile DM atıyorsun?

Başka bir diyeceğin yoksa iki taraf da bekleyebilir.

#4 - 08.09.2022 19:31
Kırpılmış ekran görüntüleri şikayetlerde kanıt niteliği taşımıyor, sslerin kırpılmamış halini ileti olarak ulaştırırsanız savunmama devam edececeğim. İyi günler.

#5 - 08.09.2022 19:57
Kırpılmış ekran görüntüleri şikayetlerde kanıt niteliği taşımıyor, sslerin kırpılmamış halini ileti olarak ulaştırırsanız savunmama devam edececeğim. İyi günler.
Şikayeti açtığım kanıtlar zaten yeterli?

#6 - 08.09.2022 20:04
Kanıt niteliği taşıyan ilk SS adına savunmam gerçekleştirildi harici atılan SS'ler kanıt niteliği barındırmıyor bu sebeple savunmam bu iletide sona ermekte, başka ileti gelmeyecek.

#7 - 08.09.2022 20:06
Tamam, yetkili kararı..

#8 - 09.09.2022 00:24
Merhaba, şikayet incelendi.

Jivan Margarosyan karakteri Non-RP kapsamında cezalandırılacak.