Konu: Maske_18689 ve Maske_35710 DM  (Okunma sayısı 248 defa)

#0 - 06.09.2022 16:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_18689 ve Maske_35710

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dennis Chamberlian @Jamal_Logan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay çok basit, aracımızı sürüyorduk ticaret yapıyorduk bir anda önümüzü kestiler DM attılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/ghgn3vh

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 06.09.2022 16:38 Infullancent »

#1 - 06.09.2022 16:49
Savunmayı 24 saat içerisinde yaparız.

#2 - 06.09.2022 17:02
Sste görüleceği üzere Castucci hoodu (downtown) çevresinde geziniyorsunuz. Yanındaki arkadaşın Bertuzzi'den. Savaşta olduğunuz birliğin hood çevresinde gezinirseniz vurulmanız çok doğal. Neden şikayet açtığınızı anlayamadım.

#3 - 06.09.2022 17:07
Kiminle savaştayım? Benim niye haberim yok. Ve bizi takip ettiniz ilk başta Downtown da değildik. Ve ayriyetten ekliyorum savaşta değiliz. Birliğimiz yok.

#4 - 06.09.2022 17:07
Ve yanımdaki adamı rolsel bir biçimde tanımıyorum, ticaret yapıyorduk sadece.

#5 - 06.09.2022 17:12
Dostum sana demek istediğim, yanındaki adam ile savaşta olmamız ve ayrıyetten senin onun yanında bulunman, ayrıca Downtown tarafına gittiniz ve yanındaki savaştaki adam da dememiş ki "Biz bu adamlar ile savaştayız, uzaklaş." Bu yüzden Bertuzzi üyesini ve onun yanında olan seni vurmuş bulunduk. Umarım anlamışındır, boş ve gereksiz ileti atıp şikayeti kirletmeye gerek yok.

Vurulduğunuz yer;

SS'lerde göründüğü üzere vurulduğunuz yer.

#6 - 06.09.2022 17:14
Be güzel kardeşim, sanıyorum anlama sorunların olacaktır ki beni anlamamakta ısrar ediyorsun. Yanımdaki adamla sorunun varsa beni niye işinin içine katıyorsun. Ve senin bu olayla alakan nedir? Alaka yüzden kaç, o maskelilerden hangisi sensin? Sorunun benim yanımdaki adamla ise adamı vur. Beni vurarak DM atmış oluyorsun, adamla alakam yok birliğinde değilim anlıyor musun?

#7 - 06.09.2022 17:18
Ek olarak biz Dennis için emote verdik ve ona ateş ettik. Eğer hasarlar ekran görüntün varsa seni vuran kişiye şikayet açabilirsin.
« Son Düzenleme: 06.09.2022 17:22 Wiquend »

#8 - 06.09.2022 17:19
Benden yana sıkıntı yok ama görüyorum ki sen çok büyük zorluklar çekiyorsun anlama konusunda, ileti atmayı bırakacağım. Durum belli.

#9 - 06.09.2022 17:24
Detaylı savunma öncesi eklemek istediklerim var.
Sen bir birlikle savaştasın, biriyle araçta görüyorsun ve otomatik olarak sıkıyorsun. Sıkmaya başladığımızda sen yani aracı kullanan kişi kaçıyor, o yüzden araca sıkılıyor. Kaçma refleksi gösterdiği için onuda arkadaşı veya aynı birlikte olduklarını düşünerek sanada sıkıyoruz.

Kusura bakma ki, sıkarken 5dk dur kanka foruma girelim de profilini bulalım da birlikte misin / değil misin / illegal misin / legal misin / ticaret mi yapıyorsun / kardeş rolü mü yapıyorsun diyr soramadık. Kusura bakma.