Konu: İllegal kural ihlali - Naymond_James  (Okunma sayısı 605 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2022 01:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Naymond James @Loreks_Cassiel / Tyrone_James @kypeexingoo

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif çatışma bölgesinde bir tane evde saklanıyorduk, Sonra dışarıya çıktım, ben sadece arkadaşımın yanında olduğum için ateş etmezler diye düşündüm, ateş ettiklerini görünce karşılık ateşi açtım ve hafiften uzaklaşmaya çalıştım fakat düşürdüler. Sonra beni aldılar ve araca koydular. Ondan sonra, Naymond_James polisi arayıp Silah ihbarı verdi. Ardından, Maske_34871 silahı aracına koydu, PD gelince iftira attı(gayet doğal), Ondan sonra, kaçmaya çalıştı ve M4 ile Drive-by atılarak durduruldu. Benim üstümde silah olduğunu söylüyor, sen illegalsin de biz değil miyiz aslan? Aslında shotgunında değilim, seninki yakalanmasaydı şikayet bile açmayacaktım, Desmond ikna etti zaten şikayet açmam için. Adamın asabını bozmayın, yaptığınız şeyin arkasında durun gençler  :colt:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ne yaptıysan arkasında dur bro, birlik dostunun silahını yakalatman açıkçası etik değil, IC ile OOC karıştırıp kin tutma, başka bir şey demiyorum kanka, zaten arkadaşa rol sonu eğlenceli bir rol olduğunu, rol için teşekkür ettiğimi dile getiriyorum. Ayrıca, Shotgun iadesi istiyorum.

Ek açıklamalar(varsa):
Spoiler: GösterGizle

#1 - 02.09.2022 01:56
https://cdn.discordapp.com/attachments/998249298892435536/1015001660449370112/sa-mp-974.png
Burada hasarlara bakmak için kendimi düşürüyorum, görüyorsunuz ki arkadaş bana sıkmış. İlk ben sıktım, maskeli bir şekilde sıktım zaten.
Attığım ss'in üst taraflarına bakınız, orada görüyorsunuz zaten. Açık ve net, emote atmışım, maskemi giymişim.

#2 - 02.09.2022 01:57
Rk ihlali demeyin, silah ile vurulup düşsem 180 saniye beklemem gerekiyordu. Sol tarafta 60 saniye yazıyor.

#3 - 02.09.2022 02:34
Merhaba! Ben WhatsApp kullanıyorum.

#4 - 02.09.2022 09:18
Spoiler: GösterGizle

insanlara yardımcı olmayı seviyorum admin abiler, kızmayın lütfen  :(

Herkese merhaba,

Vice Şehrinde artık VCPD yeni önlemlerle suçla mücadele etmeye hazırlanıyor ve ilki bu konu. Bu konudaki şablon ile, bu konunun olduğu alana yeni konu oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz konuyu yalnızca siz ve VCPD Komuta takımı görüp işlem yapma hakkına sahiptir.

Konu içeriği tamamen ihbar, suç bildirisi, illegal bir aktivite ya da iz sürme üzerine dayanabilecek herhangi bir suç olabilir. Konuyu tüm oyuncuların / Vice Şehri vatandaşlarının oluşturma izni vardır. İllegal üyeler de birbirleri hakkında konu/ihbar yaratabilirler.

Konulara "İsimsiz İhbar" olarak da bildirim yapabilirsiniz. Her zaman gerçek karakter adınızla ihbar yaratmak zorunda değilsiniz. Bu proje aracılığıyla hem VCPD üyelerinin suçu daha fazla takip etmesini, hem de Vice Şehrinde suç işleyen suçluların daha profesyonelce hareket etmelerini sağlayacağız.

Tüm oyuncular, şehir vatandaşları, şahit oldukları veya yaşandığını gördüğü tüm olayları ihbar edebilir.
İhbar için her zaman IC şahitliğe gerek yoktur. Eğer o bölgede yaşanan bir olayla ilgili kanıt bulduysanız bunu bize iletebilirsiniz. Bölgede kamera/Dinleme cihazı olup olmadığına bakarak rolün takibini sürdüreceğiz.
İllegal üyeler de başka bir illegal üyeyi ihbar edebilir. Rol çıkarma amaçlı birlikler kendi üyelerini de ihbar edebilirler.
Yalnızca illegal birliklere karşı değil, sivil veya legal karakterlerin de bulaştığı suçları, yasadışı işlemleri, taciz vb. aklınıza gelen her şeyi ihbar edebilir/rol kaydı oluşturabilirsiniz.

#5 - 02.09.2022 09:19
Merhaba! Ben WhatsApp kullanıyorum.

burada yaptığım kural dışı bir şey görmüyorum

#6 - 02.09.2022 13:51
Kanıtlarda yaptığım ihlali göremiyorum, şahsen ben onları sikayet etmimiş de olabilirim.  O:-) :uzi:

#7 - 02.09.2022 14:22
Ayrıca eklemek istediğim bir şey benim konuştuğum kişinin pd olduğuna dair bir kanıt yok. Timestamp gözükmüyor, korkutmak amaçlı başka birini aramış olabilirim. Kişi bunu nereden biliyor? :(

#8 - 02.09.2022 17:45
Akıllı kardeşim, o zaman bu arkadaşın silahı neden gitti?

#9 - 02.09.2022 17:50
Ayrıca eklemek istediğim bir şey benim konuştuğum kişinin pd olduğuna dair bir kanıt yok. Timestamp gözükmüyor, korkutmak amaçlı başka birini aramış olabilirim. Kişi bunu nereden biliyor? :(

Sana karşı uslüp bozmak istemiyorum, sağ alttan saate bakabilirsiniz, arıyorsun max 3dk sonra Sultanlı Polisler geliyor. Allah yollamadı ya onları?