Konu: dm, retarted rp, mix  (Okunma sayısı 608 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.08.2022 02:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Whit3

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
dm yedim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben yolun ortasında dikilirken shane ortada hiçbir şey yokken canım sıkılıyor diyip direk bana saldırdı. (troll(?) yetersiz oyuncu profili, retarted rp, noob dm) daha sonra ben kaçtım. shane beni tekrar yolda gördü ve yine hiçbir şey yokken orospu çocuğu dedi, bende shane'i takip edip durmasını söyledim ardından bu sefer silah ile saldırıp düşürdü (dm). Mix konusuna gelecek olarak kendisinin beni vurma sebebi kendi aldığı ekran görüntüsünde, kendi ekran görüntüsünde elinde silah olan adam maskeli, adidas eşofman takımı giyiyor, shane'in beni vurduğu sırada ben kırmızı şapka, kırmızı pantolon giyiyorum.
Tartışıyoruz, bıçak çekiyorsun ve kaçıyorsun. Pm'den "anime" yazıp kışkırtmaya çalışıyorsun. ::)
Sonra da pompalı ile ateş açıyorsun, düşüremiyorsun. Silahımı alıp geliyorum ve vuruluyorsun. :garip:
Spoiler: GösterGizle

Sonra da işine yarayan ssleri seçip forumdan şikayet açıyorsun. Güzel taktik dostum, devam et.

Alıntı
Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir ve bunun üzerinden sorgulama yapılamaz.
Üste bıraktığım kural dahilinde arkadaşa işlem uygulanırsa sevinirim. Kendisi eski bir oyuncu, bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum.
kendisinin yapmış olduğu savunma bu, maskeli adamı ve skini değişik olduğu adamı ben olduğumu nereden anlıyor? Bu düpedüz mix yapmaktır yöneticinin buna göre işlem yapmasını istiyoruö.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
burada canım sıkılıyor diyip(?) bana saldırıyor

Ek açıklamalar(varsa): dm atmayın.

« Son Düzenleme: 30.08.2022 14:27 et yiyen çiçek »

#1 - 30.08.2022 02:36
Tartışıyoruz, bıçak çekiyorsun ve kaçıyorsun. Pm'den "anime" yazıp kışkırtmaya çalışıyorsun. ::)
Sonra da pompalı ile ateş açıyorsun, düşüremiyorsun. Silahımı alıp geliyorum ve vuruluyorsun. :garip:

Sonra da işine yarayan ssleri seçip forumdan şikayet açıyorsun. Güzel taktik dostum, devam et.

Alıntı
Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir ve bunun üzerinden sorgulama yapılamaz.
Üste bıraktığım kural dahilinde arkadaşa işlem uygulanırsa sevinirim. Kendisi eski bir oyuncu, bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum.

#2 - 30.08.2022 03:04

Alıntı
:-\ yarın şikayetin devamını eklerim saat 3 olmuş hayırlı geceler.

#3 - 30.08.2022 14:26
@Whit3 şikayet güncellendi, ona göre savunma yaparsın artık.

#4 - 30.08.2022 14:40
Yaparız, sıkıntısız merak etme sen dost. ;) Gün içerisinde savunmam gelecek.

#5 - 30.08.2022 14:46
Yaparız, sıkıntısız merak etme sen dost. ;) Gün içerisinde savunmam gelecek.
merak etmiyorum  :)

#6 - 30.08.2022 15:14

Sebepsiz brawl çıkarmadığım kendi sslerinde gözüküyor.

Mix durumu falanda yok dostum cctvye düşmemek için maske takıp maskeliydim diyorsun. Ateş açmadan önce masken takılı değildi, elimde ss yok diye iyice saçmalamışsın. Sonuçlanabilir.

#7 - 30.08.2022 15:34

[/img]

Mix durumu falanda yok dostum cctvye düşmemek için maske takıp maskeliydim diyorsun. Ateş açmadan önce masken takılı değildi, elimde ss yok diye iyice saçmalamışsın. Sonuçlanabilir.
yolun ortasında dikilen adama git diyorsun, gitmiyorum canım sıkıldı diyip bomboş sebepten noob dm atıyorsun bu ne kadar roleplaye uygun bir hareket sorgulamak lazım,  mix ve dm için bir savunma yapmamışsın sonuçlanabilir.

#8 - 30.08.2022 16:01

[/img]

yolun ortasında dikilen adama git diyorsun, gitmiyorum canım sıkıldı diyip bomboş sebepten noob dm atıyorsun bu ne kadar roleplaye uygun bir hareket sorgulamak lazım,  mix ve dm için bir savunma yapmamışsın sonuçlanabilir.

İşaretlediğim yerlede aramızda daha öncesinden bir rol geçmişimiz olduğu zaten belli oluyor. Şikayeti uzatmaya gerek yok. Bütün savunmalar yapıldı. Sonuçlanabilir.

#9 - 30.08.2022 16:05

[/img]

İşaretlediğim yerlede aramızda daha öncesinden bir rol geçmişimiz olduğu zaten belli oluyor. Şikayeti uzatmaya gerek yok. Bütün savunmalar yapıldı. Sonuçlanabilir.
aramızda bir rol geçmişi olması imkansız ben 29/08/2022 saat 23:24'te nc attım benimle daha önce herhangi bir şekilde rol yaptığının ss'i atar mısın? bence atamazsın yalan söylemeyi ve yönetici kandırmayı bırak  ;) :-\ O:-)
bknz: