Konu: [ 27.08.2022 ] Jesse Moore, Francesco Bianchil  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2022 17:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jesse Moore, Francesco Bianchil @Dutchavelli @FrodoBagginss

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MIX, Car Ram, Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jesse Moore ile bir kaza rolüne girişiyoruz, onun bisikletine arabamla çarpıyorum ve bunun sonucunda yaralı rolü yapıyor. O yaralı rolü yaptığı için ben de ambulansı arama gereksiniminde bulunuyorum. Ambulansı aradığımda benden aramamamı istiyor, ben de bir şey olmayacağını belirtiyorum. Bunun sonucunda tahminimce zaten discord üzerinde seste bulundukları sırada arkadaşına ses kanalından bildiriyor ve ./telefon yazıyor. Telefon yazdıktan sonra kısa süre içerisinde arkadaşı zaten bölgeye geliyor ve bana son hız çarpıyor. Herhangi bir emote vs. görünmüyor. Bana çarptıktan sonra da duvara çarpıyor, yine herhangi bir yaralı rolü görünmüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 27.08.2022 17:41
Cidden şaka gibisin dostum beni ilgilendiren mix diğeri diğer arkadaşla ilgili mix konusunda herhangi öyle birşey yok PM konuşma veya discord arkadaşın mixe dair bir kanıtı varsa atsın harici mix falan yapmıyoruz

#2 - 29.08.2022 21:14
Mix için yeterli kanıt yok, Francesco karakteri CR sebebi ile ceza alacak.