Konu: [27.08.2022-Randarious McDowell]-Mix-Meta.  (Okunma sayısı 336 defa)

#0 - 27.08.2022 15:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Randarious McDowell @berkcankayarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.08.2022 13:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: MetaGaming,Mixing.

Alıntı
MetaGaming,Mixing.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Temple tarafların'da araç çalaçak iken kişi geldi ve bir süre gitmesini bekledim ve kişi gitmeyince /duzkontak yap komutu ile aracı çalıyordum ve araba'nın yanına yaklaştı ve bu arabayı çalıyorsun dedi telefonu'nu çıkartıp resmi çekip şimdi siktir git dedi ve bende yanına gidip küfür ettigi için karşılık verdim sonra aracı hurdacıya götürdüm ve siyah sultan ile gelip beni bir süre aradılar ve meta yaparken kendini ele verip/pm'den arkadaşına yazacagına bana yaz'dı ve benim İc'de NRB garaj'da oldugumu bilmiyor fakat garaj'ın oralarda dolaştılar ve benim pub'ın çatısın'da oldugumu görüp küçücük bir neden'den dolayı bana sıktı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şunu eklemek istiyorum burası bir DM sunucusu degil burayı DM sunucusu zannettin isen yanlış sunucudasın Burası bir ROL sunucusu burda rol yapılır META'da yapılmaz.İyi Forumlar.

#1 - 27.08.2022 16:30
savunma yapacağım, beklensin. dizi izliyorum.

#2 - 27.08.2022 19:15
Yazdığın kural ihlallerinden hiçbiri açtığın şikayet ile alakası yok ama sen bilirsin.

PM konusuna gelirsek, normalde kırpılmış ekran görüntüleri kanıt niteliği taşımıyor fakat içinde kalmaması için sana anlatayım.

Idlewood üyesi Taevion Pearson ile kişisel aracım Sultan ile gezerken Arkell Rogers bizi çağırıyor, Taevion Pearson onu bulamayınca ben onu gördüm pmi atıyorum. Bu kadar kindar bir insan olma. En ufak şeyden kural ihlali çıkartmaya çalışıyorsun. Seni düşürüyor.

fazla savunma yapasım yok, yeterli bir savunma zaten

#3 - 28.08.2022 00:16
@Tunahank SS'leri tam haliyle paylaşın, kırpmadan.

#4 - 28.08.2022 11:12
Yazdığın kural ihlallerinden hiçbiri açtığın şikayet ile alakası yok ama sen bilirsin.

PM konusuna gelirsek, normalde kırpılmış ekran görüntüleri kanıt niteliği taşımıyor fakat içinde kalmaması için sana anlatayım.

Idlewood üyesi Taevion Pearson ile kişisel aracım Sultan ile gezerken Arkell Rogers bizi çağırıyor, Taevion Pearson onu bulamayınca ben onu gördüm pmi atıyorum. Bu kadar kindar bir insan olma. En ufak şeyden kural ihlali çıkartmaya çalışıyorsun. Seni düşürüyor.

Yazdıgım ihlallerin çok alakası var,PM konusu ise dogusu'nu söyliyeyim senin yerine Rode bölgesinde gişe taraflarında yanımdan geçtin ve o sırada bizde ordan uzaklaştık ve biz uzaklaşırken arkadaşına PM atıcagına bana Pm attın bir dahakine /r yerine /Pm (İD) kullan,Ben bu kadar kindar degilim sizin yaptıgınız Rol saçma yaptıgınız kural ihlalleri Ortada,En ufak şeyden kural ihlali çıkartmaya çalışıyorsun diyorsun ,Sende en ufak birşeyde DM çıkarmaya çalışıyorsun ve Saçma bir Rol sergiliyorsun. SS'in kırpılmamışını istemişziniz bilerek kırptım çünkü üstte arkadaşıma yazmıştım  Birligimizin üst yetkilisine Tanıtım onay'a SS atıcagımı söyledim bakıp onaylarmısın dedim orası bundan ibaret.Bu arada ordaki küfürü aldırış etmeyin çünkü çok yakın bir arkadaşım o yüzden söyledim her hangi bir ciddiyetle söylenmemiştir.

#5 - 28.08.2022 11:22

Kendini savunmaya çalışırken bile batırıyorsun zaten şu yazdıgın yalan'da - Taevion Pearson onu bulamayınca ben onu gördüm pmi atıyorum. Yazmışsın burda Bile Mix- Meta yapıyorsun Onu sen gördüysen Taevion Pearson Karakterine Rolde Tarif edebilirsin dimi.Gerek yok yani PM'e.

#6 - 28.08.2022 11:34

Yaptıgın savun'ma zaten saçmada neyse elinde her hangi bir kanıtın bile yok fakat laf kalabalıgı yapmayı iyi biliyorsun burda boş laf yapmaya açmadık adam akıllı elindeki kanıtlarını sunarak bir Savunma yap ki seni Kaale alayım.yaptıgın suçu savunamıyorsun yaptıgın boş laftan ibaret bu sunucu'yu DM sunucuzu zannetmişsin fakat yanlış yerdesin Dedigim gibi Burası bir ROL sunucusu ve sizin gibi saçma Rol yapanlar ve durduk yere DM çıkaranlar için uygun bir sunucu degil burası bu Platforum'daki Kuralları olan Önemli bir Rol sunucusu'dur. Ben sizin gibileri çok iyi tanırım siz 7/24 PC başında oturup arkadan DM şarkıları açıp boş yere gaza gelen saçma roller yapan Dm çıkaran kişilersiniz bu sunucudaki her kez burda Rol yapmaya geiyor boş yere Dm çıkartıp Saçma nedenlerden Kinlenip gaza gelmiyorlar.Seni düşürüyor yazmışsın fakat ben burda bu şikayeti açıp kendimi adam akıllı kanıtlarımla savundum burda Asıl Seni düşürüyor adam akıllı kendini savunamıyorsun Laf kalabalıgndan başka bildigin bir şey yok

#7 - 28.08.2022 22:21
oğlum sana bir şey demedim on dakika arayla art arda üç paragraf yazmışsın, derdin ne? canın sıkıldıkça bir şeyler mi sallayacaksın bana

#8 - 28.08.2022 22:28

Yaptıgın savun'ma zaten saçmada neyse elinde her hangi bir kanıtın bile yok fakat laf kalabalıgı yapmayı iyi biliyorsun burda boş laf yapmaya açmadık adam akıllı elindeki kanıtlarını sunarak bir Savunma yap ki seni Kaale alayım.yaptıgın suçu savunamıyorsun yaptıgın boş laftan ibaret bu sunucu'yu DM sunucuzu zannetmişsin fakat yanlış yerdesin Dedigim gibi Burası bir ROL sunucusu ve sizin gibi saçma Rol yapanlar ve durduk yere DM çıkaranlar için uygun bir sunucu degil burası bu Platforum'daki Kuralları olan Önemli bir Rol sunucusu'dur. Ben sizin gibileri çok iyi tanırım siz 7/24 PC başında oturup arkadan DM şarkıları açıp boş yere gaza gelen saçma roller yapan Dm çıkaran kişilersiniz bu sunucudaki her kez burda Rol yapmaya geiyor boş yere Dm çıkartıp Saçma nedenlerden Kinlenip gaza gelmiyorlar.Seni düşürüyor yazmışsın fakat ben burda bu şikayeti açıp kendimi adam akıllı kanıtlarımla savundum burda Asıl Seni düşürüyor adam akıllı kendini savunamıyorsun Laf kalabalıgndan başka bildigin bir şey yok

Sana karşı bir şey yazmayacaktım, sonuçlanmasını bekleyecektim fakat bu toksik yazış stiline tav oldum.

Alıntı
Ben sizin gibileri çok iyi tanırım siz 7/24 PC başında oturup arkadan DM şarkıları açıp boş yere gaza gelen saçma roller yapan Dm çıkaran kişilersiniz
Sana kendimi tanıtayım dost, ismim Berk. Izmir'de yaşayan on dokuz yaşında bir adamım. SA-MP'ı zevkine oynayan, Philip Morris'te çalışan biriyim. OOC hayatıma yoğunluk gösteriyorum, bu platformu da eğlenmek için oynuyorum. Beni tanıyan tanır. Hadi senin için SA-MP hakkında da konuşayım. Birçok gelişmiş, yükselmiş platformlarda yönetim ebinide bulundum. Her girdiğim oluşum ya hood onayı alır, ya hood onayı alır, senin gibi dili A1 olanları da oluşumuzda barındırmayız. Altı senedir SA-MP platformunun içerisinde bulunuyorum, bu hakaretleri bana edebilecek listesinde son kişisin. Böyle bir kişiliğe sahip olduğunu, rol bilginin bu kadar düşük olduğunu bilseydim inan seninle role dahi girmezdim, seçiciyim, evet. Yüksek ihtimalle Roleplay'e OOC arkadaşların olmadığı için, zaman geçirecek bir aktivite bulmak amacıyla başladın. Sana tek önerim rol destek alman.

#9 - 28.08.2022 22:34
Üzgünüm ama, gerçekten bana hakaret edebilecek bir adam değilsin.
« Son Düzenleme: 28.08.2022 22:36 berkcankayarr »