Konu: Maske_21665 / Cedric_Jones - Metagaming  (Okunma sayısı 715 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.08.2022 23:59
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş Azumi karakterinin bizim birliğimizde olduğunu nasıl öğrendi bilmiyorum, kanıt görmeyi rica ediyorum.
Konuyla alakam yok fakat bir kaç şey eklemek istiyorum, Castucci Hoodun'da ikinizde vardınız. Yaptığınız rolleri biliyoruz, şikayet açmak için açılmış. İkinizde İC olarak tanıyoruz, o yüzden vurmuştur. İyi günler.
Kişisel konuşmak istemiyorum, olayla ilginiz yoksa ileti yollamayın. Kanıtınız varsa sunun.

Alıntı
Şikayeti Yanıtlamak
Oluşturulan şikayetlerde şikayeti açan, şikayet edilen kişi(ler), tanıklar ve yetkili takımı yanıt verebilir. Şikayet ile alakası bulunmayan üçüncü şahıslar şikayete yanıt veremez.
« Son Düzenleme: 28.08.2022 00:01 xPasha »

#11 - 28.08.2022 01:30
Şahitliğimi onaylıyorum. Lütfen IC'de Azumi'nin Katone'den olduğuna dair bir kanıt gösteriniz. Cedric karakterine gelen konuşma olsun, başka karakterler kaçırıldığında vurmamı istediler diye geçirmeyelim. Kanıt sunalım haber verildiğine dair.

#12 - 30.08.2022 11:56
Ya dostum, vurulunca şikayete koşup MG diye çırpınmana gerek yok. MG felan yok, UnderBoss karakter ile yaptığım rolden sonra gelip seni vurdum bu kadar basit, IC senin karakterini bana anlattı bende seni bulup vurdum, anladın mı?

Tekrar söylüyorum ben eli f8 de gezen birisi değilim, UnderBoss ların yaptığı rolün ss sini almadım, anladın mı dostum? Benden istediğin kanıt saçma bir kanıt bunu istesemde sunamam sana. Anlayamadığın olay bu, müneccim felan değilim anlayacağın, rolün SS sini almadım.

#13 - 31.08.2022 11:53
Ya dostum, vurulunca şikayete koşup MG diye çırpınmana gerek yok. MG felan yok, UnderBoss karakter ile yaptığım rolden sonra gelip seni vurdum bu kadar basit, IC senin karakterini bana anlattı bende seni bulup vurdum, anladın mı?

Tekrar söylüyorum ben eli f8 de gezen birisi değilim, UnderBoss ların yaptığı rolün ss sini almadım, anladın mı dostum? Benden istediğin kanıt saçma bir kanıt bunu istesemde sunamam sana. Anlayamadığın olay bu, müneccim felan değilim anlayacağın, rolün SS sini almadım.
Öyle bir rol olsaydı SS alman gerekirdi. Bizde aynı durumda olsak aynı şekilde savunma yapamayacağız. O yüzden senin tabirinle elimiz F8'de geziyor.

#14 - 02.09.2022 19:59
Yaklaşık bir hafta oldu, sonuçlanabilir.

#15 - 14.09.2022 17:58
2 hafta oldu, up.

#16 - 14.09.2022 19:22
Merhaba.
Özellikle illegal rol yapan oyuncuları mağdur etmemek adına bu tür durumlarda SS kanıtlarını talep etmekteyiz.

Şikayeti ve yorumları detaylıca incelememin ardından,
@xPasha oyuncusunun ifadeleri ve mağduriyeti üzerine @AgtBack oyuncusunun önce "Castucci hoodundan çıktığını görüp takip ettim." ifadesinin ardından "Underboss emir verdi." ifadesine evrilmesinin kanıtlarını SS olarak sunması için 24 saat vakit verilmiştir. Bu süre içerisinde kanıtlar sunulmazsa, oyuncu ceza alacaktır.

Verilen karara yönelik yalnızca AgtBack nickli oyuncunun SS kanıtı içerikli yorumuna izin vardır.

Sevgilerimle, iyi forumlar.

#17 - 15.09.2022 21:18
Verilen süre içerisinde gerekli SS'ler sunulmadığı için Cedric Jones karakteri Mega Gaming kapsamında ceza alacaktır. İyi forumlar.