Konu: Michael Navarra/Lucas Leggio  (Okunma sayısı 386 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 27.08.2022 13:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fowy the most hated - @Martis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @meriawam

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde q + Retarted RP + Hatalı alt karakter kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Michael Navarra kaçarken vuruluyor. Başında bekliyoruz ve /sq atıyor. Tam olarak 25 dakika boyunca oradan ayrılmayıp oyuna giriş yapmasını bekliyoruz.
Etrafımızda gezinen bir karakteri fark ediyorum ve o karakterin Navarra'nın birliğinde bulunan Lucas Leggio'nun alt karakteri olduğunu forumdan görüyoruz.
Michael Navarra 11:50'de vuruluyor, biz onun oyuna girmesini tam 12:15'e kadar bekledik. Fakat kendisi asla girmeyi tercih etmedi...
Üstelik kendi karakterinin yaşı büyük değilken Hitbox'u küçük yaşlı skin kullanması da "Retarted RP'ye" girer.
•Michael Navarra 'nın Rolde q ve Retarted RP'den ceza alması gerekiyor.
•Lucas Leggio 'ya hatalı alt karakter kullanımından ceza alması gerekiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•Saat 11:51> Navarra vuruluyor. /sq atıyor. Skininden de görüleceği üzere, Hitbox'u küçük yaşlı skini kullanmakta. (Rolde /q + Retarted RP)
Spoiler: GösterGizle

•Saat aralıklarıyla kanıtları açıklıyorum. (Lucas Leggio-Hatalı alt karakter kullanımı)
>Saat 12:00 (Navarranın girmesini bekliyoruz, girmiyor.)

>Saat 12:04 (Arkadaşı namı değer "Lucas Leggio", alt karakteri ile birlikte bizim etrafımızda gezip köşede bizi izliyor.)

>Saat 12:11 arkadaşı orada olduğumuzu haber verdiği için oyuna giriş sağlamıyor ve son 5 dakika daha bekleyip terk ediyoruz...

Ek açıklamalar(varsa): Şahıslar kaçırılmamak adına bu tarz şeyleri sürekli yapıyorlar. Sıkılmaya başladık, iki karakter de ceza alsın.

#1 - 27.08.2022 13:36
Idlewood'dan biriyle rolleyeceğim, kendisiylede rolledik. Onu bekliyordum, gördüğün gibi zaten hoodlarının hemen önü.  Kimse gibi bu kadar düşmeyiz, gereği yok. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 27.08.2022 13:40
Idlewood'dan biriyle rolleyeceğim, kendisiylede rolledik. Onu bekliyordum, gördüğün gibi zaten hoodlarının hemen önü.  Kimse gibi bu kadar düşmeyiz, gereği yok. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.
rol yapacaksın diye arkadaşının düştüğü yerin arka tarafında bekliyordun değil mi? amacın belli, olan konuyu saptırma. info verdiğini biliyoruz zaten.

#3 - 27.08.2022 13:50
rol yapacaksın diye arkadaşının düştüğü yerin arka tarafında bekliyordun değil mi? amacın belli, olan konuyu saptırma. info verdiğini biliyoruz zaten.
Kahin falan değilsen bilemezsin, pm'den bana onun düştüğünü zaten siz söylediniz. Rol yaptığımın chatlog'unuda atabilirim. Bu kadar kinli bir şekilde oyun oynamayın.

Ryu

*
#4 - 27.08.2022 14:42
Kahin falan değilsen bilemezsin, pm'den bana onun düştüğünü zaten siz söylediniz. Rol yaptığımın chatlog'unuda atabilirim. Bu kadar kinli bir şekilde oyun oynamayın.

o yüzden michael navarra düşmeden önce lucas leggio karakterindeydin, büyük ihtimalle onu almaya geliyordun. navarra düştükten sonra sq attı sen de alt çarın ile gelip info vermeye başladın işte :D

#5 - 27.08.2022 15:12

o yüzden michael navarra düşmeden önce lucas leggio karakterindeydin, büyük ihtimalle onu almaya geliyordun. navarra düştükten sonra sq attı sen de alt çarın ile gelip info vermeye başladın işte :D
Sana hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim, gerekli savunmamı yaptım. Lucas Leggio karakterine girip çıktım, onun jailden çıkacağını dahi bilmiyordum. Çok bilmiş gibi konuşmana gerek bile yok.

Ryu

*
#6 - 27.08.2022 15:27

Sana hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim, gerekli savunmamı yaptım. Lucas Leggio karakterine girip çıktım, onun jailden çıkacağını dahi bilmiyordum. Çok bilmiş gibi konuşmana gerek bile yok.
okay

#7 - 27.08.2022 18:38
@fowy the most hated adına;

Öncelikle bir oyun oynadığınızın farkına varın ve OOC jailden çıktığım süreyi hesaplayacak kadar işsizleşmeyin. OOC jail çıkış noktasındaydım, beş saniye bile geçmeden bir kaç adım atarak ilerledim sonra alt tab attım. Oyuna geri döndüğümde oyun crash verdi ve zaten q atacağım için oyuna girmedim. Vurulduğuma dair her hangi bir bilgim yoktu. Boş ileti atarak forumu kirletmeyelim. Sonuçlanabilir.

#8 - 28.08.2022 11:09
gene naptiniz essekler, ben sıze demedım mı bır vukuatınızı gorursem yakarım dıye

#9 - 28.08.2022 18:22
Michael Navarra yasaklandı, diğer karakter için şikayet hala aktif.
« Son Düzenleme: 28.08.2022 18:50 meriawam »