Selamlar, olayın kesinlikle Deathmatch kuralına aykırı bir yanı yok. Savunmamda kanıtlarıyla belirteceğim zaten.
Orada bulunan bir mekana gittim, daha sonra arkadaşlar geldi ve "b*k gibi mekan" dediler, ben de "öyle" dedim; buna karşılık olarak "ikile" gibi bir terim kullanıldı ve kısa bir sözlü tartışma gerçekleştirildi. Karakterime "Kömür" gibi hakaret içeren/dalga geçen bir terim kullandılar. Daha sonra sözlü tartışma devam ederken karşı tarafla bir brawl başladı, benden çok oldukları için motoruma binip kaçtım, silahla gelip maskeli bir şekilde ateş açtım. Anlaşmalı brawl yok ortada, tamamen rolsel gelişen bir durum bu yüzden silah çekebilirim doğal olarak. Bana saldıran kişileri tek başıma gelip tekrar mı dövmeliydim? Normal olarak bana saldırıp hakaret ettikleri için ve karakterimin itibarını lekeledikleri için silahımla maskeli bir şekilde geldim ve ateş açtım. Kendi videosundaki chatloga dikkat ederseniz MIX yaptıklarını anlayabilirsin. PM'den "silah çekmesini bekliyorum" demiş. Yani beklediği, art niyetli olarak kullanacağı buradan anlaşılıyor. Bunun dışında madem bu durumu ihlal olarak görüyorlarsa ne diye "kafasına sıkacağım" gibi bir cümle kurmuşlar? Garip. Kurallarda geçiyor, Brawl rolünde silah çekilebilir. (Brawl anlaşmalı değil ise.) Savunmam bu kadar, teşekkürler. Aşağıya olayla ilgili elimdeki kanıtları paylaşacağım.
Maskeli şahısın yani Jonell Cunningham'ın Maske takıp gelmedne önce bizimle brawl rolüne girdikten sonra motoranıa binerek kaçıyor ardından maksesini takarak olay bölgesine tekrar geliyor ve ardından shotgun model silahı ile şikayetci tarafı düşürerek yaralıyor. Buda Deatmaching'e giriyor.
Bizzat arkadaşın kendi videosundaki chatlog, gördüğünüz gibi saldırıyorlar öncesinde
Brawl rolüne girdikten sonra, gelip sıkıyor demiş. Bunda bir ihlal yok. Brawl rolüne karşılık olarak silah çekilebilir.
Sözlü tartışma, öncesi de var anlaşılacağı üzere. Ve Brawl kanıtı