Konu: [21.08.2022] Latrell Moss, Kenvante Bullard ve Aaron Linzell şikayeti.  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2022 17:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Latrell Moss - @BallıSüt Kenvante Bullard - @Tuncaycan Aaron Linzell - @Muratcan929

Olaya dahil olan şahit karakter adı: IMB

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaslar kacirma rolünde iki yuz saat araliksiz baygin rolü yapti. gereksiz rollerde bulundu. rol baltalamak ve dm disinda hicbi sey yapmayan insanlar...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bayılma zamanları :-\

Kenvante o kadar iyi rolcü ki /do'dan ölü gibi emoteu veriyor fakat ck vermiyor ::)

baygın rollere devam etmeler falan

ah uh reis yaralı olduğu için fear rp yapmıyor

ah uh reis mix yapiyor, pmden birakmamizi falan istiyor

ah uh reis dalga geçer gibi rolde sadece ah uh yazıyor. onu düşmesin diye desteklememize rağmen düşüyor falan iste

ah uh reis dışındakiler de hâlâ baygin napsinlar... bizimkiler de yazik ayiltmaya calisiyor ::)

Ek açıklamalar(varsa): yazik bi de biz evden cikinca quiti basmislar...  neyse, onun sikayetini acmayiz belki. canimiz isterse acariz. birinizin /sq'si ise yaramadi ama, iki k jail yedi  :-\

#1 - 25.08.2022 18:00
oluşum şikayeti açıldı, cezalar verildi kontrol edilebilir.

#2 - 25.08.2022 18:04
o baldwin'in şikayeti, bu benim şikayetim. kural ihlalleri ve zamanları farklı. böyle kurtulamazsın, ballısüt. güzel bir savunma bekliyorum, teşekkürler

#3 - 25.08.2022 18:11
zamanlar farklı falan değil, ooc jaillerime bak Bug Abuse, Aktif rolde quit Fearp RP, Retarded RP jail yedim bu rolün sonrasında açılan şikayetlerden. Senden önce davranıldı şikayet açıldı ve gerekli cezalar verildi, savunma yapılmasına gerek yok kilit arşiv atılabilir.

#4 - 25.08.2022 18:12
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=135860.0

şikayet ise bu, zamanlar roller aynı. Ceza verildi.

#5 - 25.08.2022 18:16
orada açılan şikayet ile bu şikayet arasındaki tek benzeşen ihlal, ''ah uh'' olayı. onun dışında mix ve baygın rollerinizden ceza almadınız.

#6 - 25.08.2022 18:20
orada açılan şikayet ile bu şikayet arasındaki tek benzeşen ihlal, ''ah uh'' olayı. onun dışında mix ve baygın rollerinizden ceza almadınız.
dediğin baygın rolü zaten retarted rpye giriyor kanka ne anlatıyon, yedik işte cezaları.

#7 - 25.08.2022 18:24
pekala, savunma yapmayacaksan sonuçlanmasını bekleyebilirsin. ben baldwin'in şikayetinde yaptığınız iki yüz elli saatlik baygın rolüyle ilgili bir şey göremedim

#8 - 25.08.2022 21:10
Oluşum şikayeti olarak açılmıştı, jail yedik.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=135860.10

#9 - 27.08.2022 12:45
Diğer şikayetten cezaları verildi.