Konu: [Skin Bugu - vorbeikommen]  (Okunma sayısı 887 defa)

#10 - 24.08.2022 16:28
aslan kardeşin yazdıkları ve attığı video referans olarak kullanılmasını istiyorum, yasaklanma gibi bir durum olursa. burayı altın gününe çevirmeyin, sonucu bekleyelim.

#11 - 24.08.2022 16:32
Alıntı
şikayet açtıysam sunucu için açıyorum kendim için değil. Burada sunucu lehine açıyoruz adı üstüne hileci/bugger şikayeti

Hatta bak şimdi Pyrex babayı sinirlendirdiniz.

Tüm mal varlığınızı hangi bugları kullanarak kastığınıza dair bir şikayet açmamı ister misin? @berkayinho 'nun üzerinde 8 m varken hesabını güle oynaya kendi isteğiyle nasıl banlattığını, @Exalon 1m değerinde silah malzemesini karşılıksız şekilde bana verirken nasıl gözünü bile kırpmadığını yönetici arkadaşlar da bilsin ister misin Bulut?  ::) ::)

@schurtytheemperor
« Son Düzenleme: 24.08.2022 16:35 mehmetcan12qw »

#12 - 24.08.2022 16:41
Alıntı
şikayet açtıysam sunucu için açıyorum kendim için değil. Burada sunucu lehine açıyoruz adı üstüne hileci/bugger şikayeti

Hatta bak şimdi Pyrex babayı sinirlendirdiniz.

Tüm mal varlığınızı hangi bugları kullanarak kastığınıza dair bir şikayet açmamı ister misin? @berkayinho 'nun üzerinde 8 m varken hesabını güle oynaya kendi isteğiyle nasıl banlattığını, @Exalon 1m değerinde silah malzemesini karşılıksız şekilde bana verirken nasıl gözünü bile kırpmadığını yönetici arkadaşlar da bilsin ister misin Bulut?  ::) ::)

@schurtytheemperor

Bilmeyen varsa bazılarının ban sebebi cbug ::)

#13 - 24.08.2022 16:43
aferin sana küçük Sedat Peker, istediğin ticketı aç istediğin şikayeti aç para bugu yaptığımız filan yok paşa. İtibarımızı nasıl toparlayacağız? Pyrex itibarımızı iki paralık etti.  :'( ::) Boş laf yapma Pyrex, şikayetini oluştur yetkililerde inceler. Kimseden korkumuz yok, ürktüğümüz filan da yok.

#14 - 24.08.2022 16:45
Aylarca sizinle birlikte duran, en yakınınızdaki dostlarınızdan bile gizlediğiniz para bugını nasıl benim öğrendiğimi düşünüp durabilirsiniz şimdi.

Etrafınızdakilere "ticaret yaptık, araç alıp sattık." demeye devam edebilirsiniz, ban yiyene kadar  ::) ::)

#15 - 24.08.2022 16:45
Sana o paralar büyük gelebilir, bize göre çokta büyük bir para değil. Bir milyonu gözünde fazla görüyorsan senin sorunun.  :garip:

#16 - 24.08.2022 16:46
dedi schurtytheemperor ::) O:-)

#17 - 24.08.2022 16:46
Boş yaptıkları yorumlar temizlenebilir @Lia
« Son Düzenleme: 24.08.2022 19:18 schurtytheemperor »

#18 - 24.08.2022 19:20
Yeterince şerefin, gururun ve onurun yoksa adımı ağzına almayacaksın Pyrex. Mix videolarıyla kendinizi avutuyorsunuz ama YouTube platformunda dakikalarca hile anlattığın videolar var. Bu skin bugını yaparken bana skin ver diye yalvarıyordun, bunu da unutma. İşine bakmanı şiddetle tavsiye ederim, keza daha çok rezil olup platformda no-name isimlerle gezmene yol açacağım. Mehmetcan mı oldun şimdi?

#19 - 25.08.2022 20:43
No name isimlerle gezmeme yol açacakmış bak bak bak ahahahaha, sizi ifşaladım ve çoğunuz ban yediniz, yaptığınız, hiçbir işe yaramayan 300-400 izlenen ezik büzük videolarınızı umursadığımı mı sanıyorsunuz cidden? Biriniz meslek lisesine gidiyor, diğeriniz 22 yaşına geldi hala YKS'ye hazırlanıyor, babanın her sene verdiği dershane parasına yazık, bırak şu sampı derslerine odaklan başarısız birey @shotofwhiskey 20 kere SAMP'ı bırakıyorum SAMP'ı bırakıyorum dedin hala tüm gün oyun oynuyorsun ahahahaha.

"Ya pyrex bana hile atsana beni sürekli düşürüyolar" dediğin günleri çabuk unuttun gibi ahahaha

Pakraaad pakraaad diye inledikten sonra nick değiştirmek zorunda kaldığını da gördük, beni no name nicklerle gezdirtecek arkadaşı izliyoruz  ::) ::)

Fotoğrafını dağıtmamı istediğin @Sidelya ile de arkadaşlığını sürdürdün, acaba haberi var mıdır? ahahahaha

Bi de aklınca dalga geçtiğin adamın sunucusunda oynamaya devam ediyorsun.

Başarısız bir insansın, bunu kabullen, şimdi ellerini klavyeden çek ve OOC hayatına odaklan.

« Son Düzenleme: 25.08.2022 21:34 mehmetcan12qw »