Konu: GodLays  (Okunma sayısı 1638 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 22.08.2022 19:02
dusunsene ısmın KADERSIZ...

#21 - 22.08.2022 21:44
dedi melisa 17

#22 - 23.08.2022 02:24
kanka cok aglıyorsunuz ya, dog musunuz  ::)

noldu la vicolays tasmani mi gevsetti her vico sikayetinde sen varsin gevsek

#23 - 23.08.2022 17:10
Çok basit bir şekilde görsellerle açıklayacağım.
1, 2 ve 3. hitte kişi god hilesini açıyor. 4. hitte kapatıyor, bir hit yiyip tekrar aktif hale getiriyor 5 ve 6. hitten de bir hasar almadan vuruyor.
Spoiler: GösterGizle
1. Hit:

2. Hit:

3. Hit:

4. Hit:(Burada kapatıp hit alınca tekrar aktif ediyor)

5. Hit:(Aynı hasar)

6. Hit:

Videoda her şey ortada, Vicolays'ın videosuz gezdiği bir an bile yok. 6 Hit'in 6 tanesi de net bir şekilde oturuyor, sunucunun lag vs sorunları genellikle çatışma alanları çok kalabalık olduğu zaman geçerli oluyor fakat 1 vs 1 kimsenin bulunmadığı bir bölgede lag, bug gibi durumların olmadığı aşikar.
Kendisi yine zamanında 68 küsür levelli hesabında, hile kullanıcıların yanında hileye göz yuman bir oyuncu olduğunu da unutmayalım.

#24 - 23.08.2022 17:45
Yok tuncaycan adlı arkadaşın okuma sorunları var, yoksa başka bir anlamı yok. Hala 1 hitte god açtı 2. hitte namaza durdu 5. hitte yemek yedi diye sıralama yapıyorsun. Git önceki yazıklarımı oku

#25 - 23.08.2022 17:55
Öne sunduğun her suçlamaya gerekli savunmaları ilk 2 sayfada yaptım, sürekli olarak bir suçlamada bulunamazsın. Lag bölgeye göre değil, sunucuya göre işler. Bunu sende biliyorsun ama bilmemezlikten geliyorsun. Cbug, croll yapacağım diye hit atamıyorsun ve sonra şikayetlerde sürekli rencide etmeye çalışıyorsun, örnek başlık (?) Oyunu kuralına göre oynamıyorsun, zaten eski ve kötü sistemleri olan oyunun ayarlarının bozuk olduğunu bile bile yine buglardan yararlanıyorsun ve gerekli animasyon aralığını beklemediğin için sıkamıyorsun, SENİN EKRANININ VICE ROLEPLAY İÇİNDE BİR ÖNEMİ YOK, ÖNEMLİ OLAN MERMİ YİYEN KİŞİNİN HİT YİYİP YEMEDİĞİ, BENDE SANA 0.01 SANİYEDE 2 HİT ATIYORUM AMA İKİSİ GELMİYOR, NEDEN? ÇÜNKÜ CROLL ANİMASYONUNA GİDİYOR VE SENDE GÖZÜKMÜYOR.

#26 - 24.08.2022 09:56
öyle mi olmuş ya  :garip:

#27 - 25.08.2022 12:30
Öne sunduğun her suçlamaya gerekli savunmaları ilk 2 sayfada yaptım, sürekli olarak bir suçlamada bulunamazsın. Lag bölgeye göre değil, sunucuya göre işler. Bunu sende biliyorsun ama bilmemezlikten geliyorsun. Cbug, croll yapacağım diye hit atamıyorsun ve sonra şikayetlerde sürekli rencide etmeye çalışıyorsun, örnek başlık (?) Oyunu kuralına göre oynamıyorsun, zaten eski ve kötü sistemleri olan oyunun ayarlarının bozuk olduğunu bile bile yine buglardan yararlanıyorsun ve gerekli animasyon aralığını beklemediğin için sıkamıyorsun, SENİN EKRANININ VICE ROLEPLAY İÇİNDE BİR ÖNEMİ YOK, ÖNEMLİ OLAN MERMİ YİYEN KİŞİNİN HİT YİYİP YEMEDİĞİ, BENDE SANA 0.01 SANİYEDE 2 HİT ATIYORUM AMA İKİSİ GELMİYOR, NEDEN? ÇÜNKÜ CROLL ANİMASYONUNA GİDİYOR VE SENDE GÖZÜKMÜYOR.
kanka madem croll cbug atınca hitler işlemiyor, ne diye serverda croll ve cbug üstünlük kuruyor diye millet ceza ya da ban yiyor. Hasar yememenin croll ve cbug ile alakası yok sende yapıyorsun cbug croll attığın bütün hitler tutuyor, godu açıp kapatıyorsun. Senkron falan ne saçmaladığını anlamadım videon varsa kanıtla god olmadığını. Ne hikmetse her açılan god şikayetinde ya senkron ya da kokain bugu deniliyor başka bir bahane bulun.

#28 - 25.08.2022 13:45
Ben savunmamı yaptım, senkron ve bugları en iyi şekilde anlattım. Anlamamak size kalmış.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 25.08.2022 13:53 Baldwin in your turf »

#29 - 25.08.2022 15:46
Ben savunmamı yaptım, senkron ve bugları en iyi şekilde anlattım. Anlamamak size kalmış.  :sampanya:
Senkron bugunu güzel anlatmış iyi tamam, ama orda senkron bugu olduğunu kanıtlayamıyorsun çünkü senkron bugu yok. Orada senkron bugu olsaydı senin attığın hitlerde bana işlemezdi, senkron dediğin şey zaten senin ekranında farklı benim ekranımda farklı olan görüntüler. Eğer dediğin gibi senkron hatası olsaydı birazdan atacağım videolar gibi olurdu. Ama orada senkron bugu yok ikimizdede aynı görüntüler var mermiler işliyor benim attığım 7 hitten 6 hit sana işliyor ve 1 tanesinden hasar yiyorsun 108 olan canın 54e iniyor.

Senkron bugu olan çatışma.

ardonsun ekranı.

https://streamable.com/je33gw

benim ekranım.

https://streamable.com/i987gs

https://streamable.com/xgmev7

Senkron hatası olduğu için iki taraf da hasar almıyor.

Umarım senkron veya başka bir bugun olmadığı anlaşılmıştır.
« Son Düzenleme: 25.08.2022 15:53 BallıSüt »