Konu: GodLays  (Okunma sayısı 1630 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 25.08.2022 15:54
Bak şimdi, son defa anlatıyorum dostum.

0.01 ve 0.03 saniyeleri arasında ayakta sana nişan alıyorum, sonra eğiliyorum ama ikisinde de sıkmıyorum. Sonradan yumruk atıyorum ve hitleri yemeye başlıyorsun. O yumruk ne biliyor musun? Animasyon sıfırlama yumruğu. Cbug sırasında animasyona giriyorsun, eğer o animasyonu zamanında bozmazsan 46 hit at ben hiç birini yemem zaten. Hızlı cbug-croll yapacam, seni hemen düşüreceğim edasına katılıp benim ekranımda animasyon sonlanmadan sıkıyorsun, dolaylı yoldan mermi gelmiyor, ateş efekti bile çıkmıyor. Benim de aynı şekilde buga girdiği için ilk 2 mermi sana gitmiyor, yumruk atıyorum, animasyon sıfırlıyorum ve sonrasında olan tüm hitleri tutturuyorum. Basit mantık.

Zaten can barıma baktığımızda 50 can kaldığım gözüküyor, senin ekranına yansımamış olabilir ama ben 50 can ile dm'e girecek kadar aptal değilim

#31 - 25.08.2022 16:19
Bak şimdi, son defa anlatıyorum dostum.

0.01 ve 0.03 saniyeleri arasında ayakta sana nişan alıyorum, sonra eğiliyorum ama ikisinde de sıkmıyorum. Sonradan yumruk atıyorum ve hitleri yemeye başlıyorsun. O yumruk ne biliyor musun? Animasyon sıfırlama yumruğu. Cbug sırasında animasyona giriyorsun, eğer o animasyonu zamanında bozmazsan 46 hit at ben hiç birini yemem zaten. Hızlı cbug-croll yapacam, seni hemen düşüreceğim edasına katılıp benim ekranımda animasyon sonlanmadan sıkıyorsun, dolaylı yoldan mermi gelmiyor, ateş efekti bile çıkmıyor. Benim de aynı şekilde buga girdiği için ilk 2 mermi sana gitmiyor, yumruk atıyorum, animasyon sıfırlıyorum ve sonrasında olan tüm hitleri tutturuyorum. Basit mantık.

Zaten can barıma baktığımızda 50 can kaldığım gözüküyor, senin ekranına yansımamış olabilir ama ben 50 can ile dm'e girecek kadar aptal değilim

Videoda 3 kere ateş açıyorsun 3 hitten hepsi tutuyor ve hasar yiyorum. Ben 7 kere ateş açıyorum 6 hit atıyorum 1 tanesinden hasar yiyorsun bu senkron hatası sadece bende mi oluyor? Saçmalık o mermileri yiyorsun.

Ek olarak sen croll attıktan sonra yumruk atarak koşuyorsun animi iptal ettiğini söylüyorsun, aynı şekilde ben kalkıyorum hafif koşup tekrar sıkıyorum yine hasar yemiyorsun.

Eğer kendi açından gözüken videolu bir şekilde savunma yaparsan, senkron olduğunu net bir şekilde kanıtlarsan şikayeti geri çekebilirim. Ama senkron hatası yok ikimizde de aynı görüntüler gözüküyor.
« Son Düzenleme: 25.08.2022 16:27 BallıSüt »

#32 - 25.08.2022 17:08
Yok sen baya inek numarası falan yapıyorsun
0.01'de benim ekranımda sana sıkıyorum, senin ekranına yansımıyor diyorum hala diyorsun ki 3 hit atıyon 3üde geliyor, video at diyon.
Video çekmiyorum dostum her anımı, nvidia exp. bozuk, son 10 dakikayı alamıyorum. xbox gamebar'dan video çekmek için 10 dakka uğraşa girme gereği duymuyorum. Ayrıca bende bırakıp animasyonun bozulması için hafif koşuyorum demişsin, nerede hasar yemiyorum dostum? Benim orada 5 canımın kaldığının ssini ilk sayfalarda attım. Ekranına yansımıyorsa bu benim sorunum değil

#33 - 25.08.2022 17:16
Yok sen baya inek numarası falan yapıyorsun
0.01'de benim ekranımda sana sıkıyorum, senin ekranına yansımıyor diyorum hala diyorsun ki 3 hit atıyon 3üde geliyor, video at diyon.
Video çekmiyorum dostum her anımı, nvidia exp. bozuk, son 10 dakikayı alamıyorum. xbox gamebar'dan video çekmek için 10 dakka uğraşa girme gereği duymuyorum. Ayrıca bende bırakıp animasyonun bozulması için hafif koşuyorum demişsin, nerede hasar yemiyorum dostum? Benim orada 5 canımın kaldığının ssini ilk sayfalarda attım. Ekranına yansımıyorsa bu benim sorunum değil
Orada eğildiğin gibi D tuşuna bastığın için ateş edemiyorsun benim ekranımda gözükmüyor diye bir şey yok, bunu anla artık. Canın benimle savaştıktan sonra 5 kalmıyor, benden sonra 50 canla bir kişi ile daha çatışıyorsun 2 hit yiyip 1 hitten canın gittiği için 50 kalıyor Benim 6 hitimden bir tanesinde canın gidiyor, diğer çatışmanda 2 hitten bir tanesinde canın gidiyor sonuç olarak 8 hit yiyip 3 hitten hasar alıyorsun godu açıp kapattığın için. Senkron bugu falan yok anlayacağın godu açıp kapatıyorsun, IQ less arkadaşım eğer savunman bittiyse sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 25.08.2022 17:21 BallıSüt »

#34 - 25.08.2022 17:21
Godu açıp kapatsam canım 100 olur, neyden bahsediyorsun? Senin hitinden 1 hitlik canımın gittiği yok, uyuşturucu sistemi diye bir şey var. 140 can falan yapıyor, ben senden toplam 4 hit yiyorum

Ayrıca arkadaşın gelemeden ben duvar arkasından 2 hit attım öldü. Bana nişan bile alamadı, eğer onun videosu varsa atsın. Arkadaşın nişan bile alamadan düştüğü için 8 hit yeme gibi bir olasılığım yok. IQ yazarken ı harfini büyük i ile yazdığına göre kimin ne olduğu belli oldu. 2 gündür sonuçlanmasını söylüyorum ama sürekli bir suçlama attığınız için savunma yapmak zorunda kalıyorum. Yazı yazmayın, bende durup dururken şizofren gibi yazı yazacak değilim, yetkililer inceler ve sonuçlar. Selametle.
« Son Düzenleme: 25.08.2022 17:23 Baldwin in your turf »

#35 - 25.08.2022 17:23
hatalı

#36 - 25.08.2022 17:23
Godu açıp kapatsam canım 100 olur, neyden bahsediyorsun?

Ayrıca arkadaşın gelemeden ben duvar arkasından 2 hit attım öldü. Bana nişan bile alamadı, eğer onun videosu varsa atsın. Arkadaşın nişan bile alamadan düştüğü için 8 hit yeme gibi bir olasılığım yok. IQ yazarken ı harfini büyük i ile yazdığına göre kimin ne olduğu belli oldu. 2 gündür sonuçlanmasını söylüyorum ama sürekli bir suçlama attığınız için savunma yapmak zorunda kalıyorum. Yazı yazmayın, bende durup dururken şizofren gibi yazı yazacak değilim, yetkililer inceler ve sonuçlar. Selametle.
Bütün godlar canı 100e sabitlemez veya canı 100e çıkartmaz, hileleri editlemek mümkün.

Saniye 0:031 den izlemeye başla.

#37 - 25.08.2022 17:25
Birde hileyi editlemekle mi uğraşacağım?  :D

Tabii efendim, 01011010010 god açtığımda canım sabit kalacak, sıkıntı yooook.  :sampanya:

#38 - 25.08.2022 17:33
Bro yalan söylediğin o kadar belli ki abartmaktan çekinmiyorsun, en başta g1 kullanıyorsun dedin, g1 100 can yapıyor dedim, sana 2 kişi toplam 8 hit attık dedik, videoda 1 kişi var, arkadaşının da videosu falan yok, hitte atamadı zaten. Daha sonra dedin ki ben g1'i terim olarak söyledim. Şimdi de diyorsun ki editli hile kullanıyorsun. Karar ver artık, ona göre bir savunma yapayım.

Videoyu izletmediğim hileyi bilen, hile kullanan adam kalmadı. Herkesin dediği tek şey senkron sorunu. Bisikletten atladığı an sıkmaması gerekiyor oldu, zaten sampta bir araçtan inerken ya da binerken hit yemiyorsun, bunun sebebi senkron sorunu. İndikten 1-2 saniye daha vuramazsın, ilk 2 mermi zaten yokluğa düşüyor. Son 2 mermide croll animasyonuna giriyor. Bana sen 3 yada 4 hit anca tutturuyorsun.
« Son Düzenleme: 25.08.2022 17:41 Baldwin in your turf »

#39 - 25.08.2022 18:03
Tamam kanka, savunmanı yaptın. İki çatışmada yemediğin hitleri senkrona bağladın, sonuçlanabilir.

@Lia