Konu: [19.08.2022 - Hannah_McKay] İzinsiz Camhunt Kullanımı  (Okunma sayısı 469 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.08.2022 14:55
Bu da bir üstünlük sağlamadığımın net kanıtıdır, rolün devamı.
« Son Düzenleme: 22.08.2022 14:57 licarfardx »

#11 - 22.08.2022 15:12

Üstünlük sağlayıp sağlamadığını bilemeyiz, izin almamışsın. Kullanımı yasak. Oraya bir polis gelsegeçtiğimiz gün yaptığınız gibi /sq atacaktın. Lütfen burayı daha fazla karakter tanıtımına çevirme, tek mesajda yap savunmanı.

#12 - 22.08.2022 15:37

Üstünlük sağlayıp sağlamadığını bilemeyiz, izin almamışsın. Kullanımı yasak. Oraya bir polis gelsegeçtiğimiz gün yaptığınız gibi /sq atacaktın. Lütfen burayı daha fazla karakter tanıtımına çevirme, tek mesajda yap savunmanı.

Kullanmadım ki izin alayım neden bahsediyorsun? üstünlük sağlasam sence bu rol 2 saat devam eder miydi?  karakter tanıtımı ne alaka, spam atar gibi yanıt veriyorsun ben de yanıtlayıp savunma yapıyorum, savunmam bitti dedim kaç kere üstüne sürekli yazıyorsun. Buna cevap verme, sonuçlansın.

#13 - 22.08.2022 16:33

Alıntı
Kullanmadım ki izin alayım neden bahsediyorsun? üstünlük sağlasam sence bu rol 2 saat devam eder miydi?  karakter tanıtımı ne alaka, spam atar gibi yanıt veriyorsun ben de yanıtlayıp savunma yapıyorum, savunmam bitti dedim kaç kere üstüne sürekli yazıyorsun. Buna cevap verme, sonuçlansın.

13 iletilik şikayette 5 iletiyi ben attığım için özür dilerim.(?)
Beş iletiden 1'si mention, dört adet yanıt mesajım var. 8 mesaj attın, nasıl spam yapmış oluyorum?

evet, spam yapıyorum.
Spoiler: GösterGizle

#14 - 23.08.2022 14:17
Herhangi bir üstünlük sağlayamam orada yaralıyım, ayrıca rolleri ss alıyorum normal bu. Camhunt yok. Daha dikkatli olurum sslerimde, böyle yanlış anlaşılacak şeyleri paylaşmam.

#15 - 26.08.2022 00:40
Merhabalar olay ile alakam yok ancak bunu yazmak gereği duydum, düştükden sonra oyundan çık gır yapın kamera yukardan değil serbest olduğunu hertarafa baka bildiğinizi fark edeceksiniz demek istediğim o ki bu tür buglar ola biliyor, iyi günler iyi forumlar.

#16 - 27.08.2022 00:13
Merhabalar olay ile alakam yok ancak bunu yazmak gereği duydum, düştükden sonra oyundan çık gır yapın kamera yukardan değil serbest olduğunu hertarafa baka bildiğinizi fark edeceksiniz demek istediğim o ki bu tür buglar ola biliyor, iyi günler iyi forumlar.

Ama anlatamıyorum, güven problemi diyebiliriz, bunu yazdığınız için teşekkür ederim.

#17 - 27.08.2022 01:19

Ama anlatamıyorum, güven problemi diyebiliriz, bunu yazdığınız için teşekkür ederim.
O rolde bulunuyordum, karakter o esnada herhangi bir re-login uygulamadı.
« Son Düzenleme: 27.08.2022 01:25 Rosenfeld »

#18 - 27.08.2022 14:39
Alıntı
O rolde bulunuyordum, karakter o esnada herhangi bir re-login uygulamadı.

Bilgi verdiğin için teşekkürler :sampanya:. Kişi re-login attığını kanıtlarsa şikayeti kapatabiliriz. Ancak re-login atsan bile kameran düzelmiyor. Şuan test ettik.  :)

#19 - 11.09.2022 01:27
Camhunt kullanımına dair net kanıtlar bulunmuyor.