Konu: C.R.A.S.H.  (Okunma sayısı 28733 defa)

#120 - 09.10.2022 02:43
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#121 - 09.10.2022 04:00
başarılar  :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#122 - 09.10.2022 04:12
Takip etmeye devam ediyorum. Çok çok yakında rollerde görüşmek üzere.  :-[ :-[
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#123 - 09.10.2022 12:59

Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

ORGANİZE SUÇ DAVASI SONUCUNDA ROBERT CASTUCCI MÜEBBET HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI!
Yayımlanma: 8 EKİM 2022

11 Haziran 2022 tarihinde başlayan 2022 Vice Şehri Organize Suç Davasının üçüncü duruşması 8 Ekim 2022 tarihinde Perishing Square'da bulunan Vice Şehri Mahkeme Salonunda gerçekleşti. Davanın ilk duruşmasında terörizm suçuyla yargılanan Robert Castucci ile ilgili alınan karar, yargı sürecinin üçüncü duruşmaya ertelenmesiydi. O üçüncü duruşma, Vice News, Newstand, Golden Palm Media ve Hot News'ın ortak canlı yayınıyla tüm Vice Şehrine aktarıldı.

Mahkeme salonuna Teğmen Ronald Connacher ve Çavuş Timur Aferdita eşliğinde gelen Robert Castucci'nin yargılandığı bu davayı yöneten Yargıç William Ronsfield, davaya katılan şahısların İncil'e el basarak doğruları söyleyeceğine dair yemin etmelerini istedi ve bu gerçekleştikten sonra sözü Eyalet Savcısı Steven McGregor aldı. Steven McGregor, Robert Castucci'ye yönelik oluşturulan dosyayı aktardı. Dosyanın ilk cildinde Robert Castucci'nin silahlı bir terör örgütü kurduğunu, bu örgütün Las Venturas çevresinde yirmiye yakın VCPD memurunun yaralandığı olay, bu olay sonucunda yirmiye yakın İtalyan-Amerikan uyruklu kişinin tutuklandığı ve bu durumun davanın ilk duruşmasından sonra yaşandığı iddiaları ilgi çekti.

Savcı McGregor'un söylemlerinden sonra sözü Robert Castucci aldı. Robert Castucci'nin savunmasında önemli noktalar şu şekilde:

Alıntı
"Bizim her şeye savunmamız var. O konuda problem olmasın. Altmış beş kişinin bulunduğu ortamdı sanırım, o şekilde hatırlıyorum. Orada bulunduğum doğrudur, sıktığıma ve ateş açtığıma dair bir kanıtınız bulunmakta mı? El Corona'daki hispanik ağırlıklı suç organizasyonunun üyeleri tarafından esir alındım, silah zoruyla böyle bir teşebbüsüm oldu. Tehdit altına alındım ve bunu silah zoruyla yapmak durumunda kaldım. O güne dönerseniz İtalyan-Amerikan kökenli kişiler yerine İspanyol ağırlıklı nüfusun tutuklanma sürecinde daha fazla olduğunu göreceksiniz. "

Bu söylemlerden sonra VCPD'den Dedektif Çavuş Daniel Patruzzo söz aldı ve Robert Castucci'nin söylemlerini şu şekilde değerlendirdi:

Alıntı
Robert Castucci, İtalyan-Amerikan etniklerini barındıran ve organize suç örgütü ekibi ile 26 Temmuz tarihinde Downtown Pasajında müttefik-i boyutta yaptıkları işbirliği neticesinde gerçekleşen toplantıda Gervasio Casillas ve Cesar Enrique görüntü nitelikleri ile doğrulandı. Robert Castucci, ilgili azınlıklar ile işbirliği yaptığı gerekçesiyle silahlı olarak azınlık popülasyonu oluşturmuş ve memurlara karşı kasti öldürme girişiminde bulunmuştur.

Çavuş Daniel Patruzzo'nun söylemlerinden sonra Yargıç Ronsfield, sözü tekrardan Robert Castucci'ye verdi. Robert Castucci, bu söylemlerle ilgili şu şekilde konuştu:

Alıntı
Adlandığın Gervasio Casillas ve Cesar Enrique'yi bu salon içerisinde görmüyorum. Ama, bunu onlara da bu mahkeme eşiğinde sorabilirsin ki, onlar tarafından "esir" alınarak bu sürece giriş sağladım. Eskiden onlarla işbirliği yaptığım doğrudur, evet. Ama bu... 12 Temmuz eşiğinden önce olmaktadır. Eğer süreci sıkı takip ediyorsan, onlarla sorunumun olduğunu ve 2 Haziran günü Little Fierro'ya yaptıkları saldırıyı da notların arasına almışsındır. İspanyol ağırlıklı nüfusun beni esir alarak "polise ateş açmama" durumunda kafama silah dayadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim.

Konuşmalar devam ederken Yargıç William Ronsfield, dava ile alakalı sıcak bir gelişmenin yaşandığını söyledi. Bu davanın organize suç davası olması nedeniyle duruşma anına kadar üçüncü kişilerle paylaşılmayan bilgiler eldeydi, duruşma anında bu bilgiler açıklandı. Açıklamak üzere VCPD'den Çavuş Timur Aferdita söz aldı. Çavuş Aferdita, şöyle konuştu:

Alıntı
30 Eylül'de polis memuru Jesse Altena, görevinin başındayken vuruldu. İncelemeleri yapıldı ve yapılmaya devam etmekte. Kamera kayıtları, ses kayıtları, eyalet giriş-çıkışlarının her biri kontrol edildi. Memur Jesse Altena cinayetinde kullanılan silahtan çıkan mermiler direkt olarak geçmişte kullanılan kovanlar eşleşti ve eşleşme sonucunda mermilerin Robert Castucci'ye ait olduğu ortaya çıktı. Buna ek olarak memur Jesse Altena'nın yanı başında bulunan pembe beyaz Greenwood araç içerisinde incelemeler sonucunda Robert Castucci'ye ait parmak izi sonuçları ortaya çıktı. O saatte incelenen kayıtlarda hiçbir şekilde Robert Castucci'ye rastlanmadı ve direkt olarak Palomino Creek bölgesinde bulunduğu ve polisi öldürdüğü kanıtlandı. Parmak izi sonuçları ve mermi kovanları direkt olarak Robert Castucci'yi göstermektedir.

Çavuş Aferdita'nın bu cinayetle ilgili açıklamasından sonra sözü sinirli bir hale bürünen Robert Castucci aldı. "Böyle saçmalığa sessiz mi kalınır?" diye söze başlayan Castucci'nin açıklamalarından kesitler şu şekilde:

Alıntı
Bu hangi IQ seviyesine eş değer bilmiyorum ama ortada Pakrad Kasparov'un parmak izinin değdiği silah var. Onun düşmanı olan Robert Castucci'nin de ne kadar gariptir ki mermilerde parmak izi var. Buna inanan bu salonda kaç IQ eksiği olan dostumuz var? Gerçekten bunu merak ediyorum. İki azılı düşman, birbiriyle  olan düşmanlığı bitirecek ve polis öldürecek. Biri silahı sağlıyor, diğeri mermileri. Buna üç yaşındaki çocuk bile kahkaha atar. Bu iddiaları tamamen reddediyorum. Yaklaşık üç haftadır Little Fierro'daki evimden dışarıya adımımı atmamaktayım. Madem bu kadar adamım ve suçlamalarım var... neden bunu kendim yapayım ki? Bahsettiğiniz polisi tanımıyorum. En kötü gider birine yaptırırım. Görüntülerde gözükmüyorum. Parmak izi iddiaları da asılsız, benimle bir bağlantısı yok.

Savunmalardan sonra yargıç, jüri üyelerini yanına çağırdı ve bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeden sonra karar açıklandı. Karar şu şekilde:

Robert Castucci, davanın güvenliği şüphe dışı kanıtlanmış olgu taşıması ve suç örgütü kurmak, diğer suç örgütü liderleriyle ortaklık kurması kapsamında Vice Mahkemesi kararınca 1.23 Ruhsatsız Silah Bulundurmak, 1.4 Kolluk Kuvetlerine Karşı Saldırı, 1.5 Cinayet ve Cinayete Teşebbüs suçlarına ek olarak, 3.1 Silahlı veya Silahsız Terör veya Suç Örgütü Kurmak ve üye olmak suçlarından "müebbet hapis cezasına" çarptırılmasına karar verilmiştir. 2022 Organize Suç Davası kapatılmıştır.

Bu karardan sonra Robert Castucci Timur Aferdita ve Teğmen Connacher tarafından kelepçelenerek eyalet hapishanesine gönderildi. O sırada bir arbede yaşansa da Robert Castucci sorunsuz bir şekilde hapishaneye gönderildi. Bu dava sonucunda Vice Şehrini neler bekliyor? Robert Castucci'den sonra polis cinayetlerinde adı geçen diğer kişilerle ilgili bir dava yolu görünecek mi? Bunlar büyük merak konusu.

FOTOGALERİ

Bizi ViceSocial' dan takip et!

EDITOR
Vice News Haber Departmanı
HABER
KAMERA
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
100
2
Tepki yok