Dostum oranın ortasında afk durmuyordum arkada afk duruyordum sonra bir yere koşuyordum durdurup sıktınız. Elimde motordan ak çıkardığının kanıtı yoktu güzel oldu bu kendini ifşaladın.

Sanırım anlamıyorsun, motora ak saklamak yasak değil, motora AK üstünde binip onu yok etmek yasak, bug abuse'a giriyor. Ayrıca sen Grape'den olduğunu bilmediğimiz halde grape'den çıktın, yani dolaylı yoldan bu bir misillemeydi. Hala DM diye inkâr etmek istiyorsan bu sana kalmış. Yanımdaki çete üyesi senin Grape'den olduğunu söyledi, ona güvenerek sıktım. Siz sanırım çete üyelerini İstanbul beyefendisi falan sanıyorsunuz ama böyle değil. Yaş ya da cinsiyetten yoksun karakterler, haysiyetsiz şerefsiz karakterler oynuyoruz. Sana yaşadığın yeri sorduğumda evsizim diyorsun, saç stiline ve tıraşına baktığımızda evsiz gibi durmuyorsun. Zaten sen buradan patladın, sürekli saçma cevaplar verip şüpheyi üstüne çektin, son noktayı senin grape'den olduğunu söyleyen çete üyesi koydu ve seni oracıkta vurdum. Hala DM attın, DM attın diye üsteleyeceksen tarafımca daha fazla yazı gelmeyecek.