Merhaba, iyi günler.
İlk olarak şikayet oyuncu şikayeti ise, neden başlıkta birlik ismi var? Eğer birlik şikayeti ise, neden oyuncu şikayetine atılmış? Bunu pek anlayamadım ama sanırım ikisini bir arada yapmak istemişsin. Bir sonraki sefere lütfen oyuncu şikayeti ve birlik şikayetini ayırırsan daha iyi olur. O şekilde savunması daha kolay oluyor.
Oyuncu şikayeti olarak nitelendirilecek kısımdan başlayalım. Daha önce Liona ile etkileşim içine girdiğini belli etmişsin. Eğer ki mantıken bir kişiyi biz bir gün önceden, bir hafta önceden, bir ay önceden görmüşsek ve o kişi hala orada gününün çoğunluğunu geçiriyor, takılıyorsa mantıken onlar ile bir ilişkisi vardır. Şöyle örneklendirelim. Haftanın 7 günü Starbucks'a gittiğini ve orada yaklaşık 8-9 saat oturduğunu var sayalım. Birkaç gün sonra oraya gelen müşteriler, seni tanımaya ve anımsamaya başlayacaklar. Senin orada çalıştığını ya da başka bir şeyler yaptığını sanacaklar. Bu örneği, kendin için nitelendirebilirsin.
Birlik kısmına gelelim. Hood onayınız olmadığı doğru. Fakat bizim baskın attığımız kısmı ise yanlış. Dün akşam saat 18 ile 20 saatleri arasında 2 saat kadar falan biz yalnızca misilleme yaptık. Hoodunuza kesinlikle baskın atmadık. Yalnızca hoodunuzdan çıkan, kapı önünde duran kişilere ateş açıldı. 20'den sonra ataklarımız kesildi. Sizi kendi halinize bıraktık. Bir sonraki atağımız ertesi gün öğlen saatlerinde oldu. Dikkat çekmek istiyorum. Yaptığımız misillemeleri kendi kafanda "HOOD BASKINI" olarak nitelendirsen bile bir sonraki baskın ile arasında 12 saatten fazla var. Bu gözle görülebilir bir durum.
Şu şekilde bir ileti yazmışsın. "Kardeşim, birliğim/birlik liderim savaş çıkartmış, bana ne? Ben yoktum." ya da "Birliğim/birlik liderim bir rol yapmış, ben yoktum, bana dokunamazsınız" şeklinde. Anlamadığım şey ise şu, eğer senin Ronin ile bir alakan yoksa neden birliktesin o zaman? Sana garanti ediyorum birlikten çıkıp sivil rolü yapsan, kendi söylediklerini karşılarsın. Ve emin ol bir daha böyle bir olayı yaşamazsın bile. Bak garanti ediyorum.
İlgi ve alaka için teşekkürler. Tarafımdan farklı bir savunma ya da ileti gelmeyecektir. İyi günler dilerim.