Konu: DM+MG Burnout.  (Okunma sayısı 541 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2022 16:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jason_Crawford  (Maske_35083) @Rosenfeld Maske_28038 Maske_41159

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.08.2022 15.18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.
Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Burnout tarafı ile savaş rollerine girişilmiş. Taraflar çatıştığında, diyaloğa dayalı roller döndürdüklerinde ben ortada yoktum. Dolayısıyla beni taramalarına sebep olacak yeterli bir role girişmedik. Ben kendi taraflarındaki Liona Dark karakterinin OOC ve IC olarak o tarafta çalıştığını teşhis edebiliyorum, kişiyi birden fazla rolde gördüm. SS'teki PM konuşmalarında da bir örneğini verdim. Kendilerinin benim RONIN tarafından olduğuma dair garajda takıldığımı söylemek dışında kesin bir kanıtları varsa ve bana bu şikayet altında sunarlarsa şikayetimi kendiliğimden çekerim. DM kısmına açıklama olarak savaşta olduğumuzu söyleyecekler. Fakat birlik onayının olmamasından kaynaklı olarak politikaları suistimal edercesine bölgeyi sürekli dikizleyip spontane önüne gelen herkese ateş etmek -masum tamirci dahil- savaş rolleri kapsamına girmiyor. Bunun YouTube'a atacakları videolara(ön yargımı konuşturuyorum, belki de öyle videolar atmıyorlardır.) konu olacak DM başlığından farkı yok. Eğer bir role girişiliyorsa kesin ve mantıklı planlara başvurulması gerekiyor. Ticari yollarla ve tamamen diyalog döndürerek para kazanmanın, rol yapmanın hakim olduğunu düşündüğüm için hala içinde barındığım Vice Role Play sunucusunda planlı ve mantıklı işleyişlere saygım sonsuzdur. Savaşta olduğumuzu bahane ederek o civarda benzin aldım ve parklı aracımı çıkarıp ilana verdim diye o taraftan olduğumu düşünerek peşime düşüyorlar. MG yapmayacaklarını düşünerek paniklemiyor, hızlanmıyor olağan akışıma devam ediyorum. Sonra da taranıyorum. O taraftan olduğumu biliyorlarsa dün gece 1919 ID'li apartmanda ekip arkadaşlarımı sıkıştırdıklarında uzaktan yaptığım gözcülüğü de fark edebilirlerdi. Madem beni biliyorlardı, beni teşhis edip orada mahsur kalmış ekibe karşı bir koz edinebilirlerdi. Bu yapılan sözde rolde bir plan yok, mantığa uyan bir taraf yok. DM'den bir fark da yok. Kendileri Liona Dark karakterinin orada olduğunu söylediler. Orada olup beni teşhis etmesinin yeterli olacağını. Fakat PM konuşmalarımda da görüldüğü gibi o karakter orada takılıyorum diye o ekibin bir parçası olduğumu anlayamaz. Bedava içki için duruyor olabilirim, masum bir tamirci olabilirim. Savaş ve DM arasında farklar vardır. Kim olduğuna emin olmadığın kişileri ön sezilerine göre tararsan DM kapsamında sözde rol sergilemiş olursun. Dediğim gibi, akla ve mantığa uyan, özenle tasarlanmış rollere saygım sonsuzdur. Üzerimde uyguladıkları rolü tasarlayarak gerçekleştirdiklerini, MG yapmadıklarını ve bunun DM'den farkı olduğunu bana kanıtlarlarsa, sundukları kanıtlar beni ikna ederse şikayeti kendiliğimden çekerim. Teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Bu SS'ten öncesinin SS'ini almamışım. Bu yüzden yazarak söylüyorum. SSler ile oynayacağımı düşüneceklerini sanmıyorum ama yine de yazıyorum: Caine karakterinin Camille isimli masum ve kendi halinde takılan bir tamirciyi vurduğunu söylüyor. Burada beni ilgilendiren bir şey yok. Kaldı ki ben orada tamirci olarak da çalışmıyorum. Kişi dilerse şikayetini açabilir. Bana bunu söylediğinde mantıklı olması için de beni kendi bölgemiz içinde indirmiş olması gerekiyor. Ancak öyle kısas durumu söz konusu olabilir.

Ek açıklamalar(varsa): Yukarıda da belirttim. Beni ikna edecekleri, gerçekten bu rolleri tasarlayarak yaptıklarını ispat edecekleri bir kanıt sunarlarsa şikayeti kendiliğimden çekerim. PM konuşmalarımız için de kendisine teşekkür ediyorum. En azından düzgün bir şekilde iletişime geçebiliyoruz. Sadece bu tarz DM olaylarına savaş kılıfının uydurulmasını mantıklı bulmuyorum. Çerezlik takıldığımız oyunda DM yiyerek tilt olmak istemiyorum. Gerçekten tasarlanmış ve planlanmış rollere saygım sonsuzdur, saatlerce de role uyar ve aleyhime uygulanacak hiçbir şeyi sabote etmem. İlla SS kanıtı da istemiyorum. Jason karakteri bana beş şahit sunabileceğini söyledi. Sunduğu beş şahitle benim Liona Dark karakteri ile aramızda dönen rolleri hatırladığım gibi aramızda dönen veya benim RONIN'de takıldığımı ispat edebilecekleri bir role mutlaka girişmişizdir. Ancak o zaman onları rolsel ve OOC şahitten sayabiliriz. Liona Dark bunu rolsel yollarla ekibine aktarmış olabilir ve beni teşhis etmiş olabilir. Her birinin chat logunu, mantıklı OOC ve IC açıklamasını kanıttan sayarım. Bahsettiğim hatırlama mevzusu fazla detay barındırıyor. Mesela ben Liona Dark karakterini en son iki gün önce Neva Pub'ta gördüm. Daha önce yaptığım gibi sihirbaz kıyafetine laf edebilirdim, üzerinde yoktu hatta. Kırmızı kazağı, kot pantolonu giyiliydi. İşte benim nezdimde bir role MG'nin karışmadığını bu tarz şeyler kanıtlayabilir. Tesadüfen Burnout'ta gördüğüm birinin üzerinde böyle bir rol sergilemeye çalışmadım, çalışmam da. Onlardan da aynı şeyi beklerdim. Bu rollerin zevk vermesi ve ihlal kapsamında olmaması için planlanması ve tasarlanması gerekir. Teşekkürler.

21.08.2022 19.50 düzenleme
Şikayet altında fazlasıyla ileti gönderildi. Konuyu yanıtlayarak göndermiş olduğum chat loglarının dâhi incelenmesini talep ediyorum, kanıttan sayılmayacağını bilsem de olaya vakıf olmak için bu şart. Kişilerin beni tanıdıklarını söyledikleri durumda apartmanı gözlemlerken neden beni paket etmediklerine, daha doğrusu edemediklerine de -çünkü rolsel olarak karakterimi tanımıyorlar :p- değinmiş oluyorum.

« Son Düzenleme: 21.08.2022 19:51 Pondicherry »

#1 - 19.08.2022 00:14
Merhaba, iyi günler.

İlk olarak şikayet oyuncu şikayeti ise, neden başlıkta birlik ismi var? Eğer birlik şikayeti ise, neden oyuncu şikayetine atılmış? Bunu pek anlayamadım ama sanırım ikisini bir arada yapmak istemişsin. Bir sonraki sefere lütfen oyuncu şikayeti ve birlik şikayetini ayırırsan daha iyi olur. O şekilde savunması daha kolay oluyor.

Oyuncu şikayeti olarak nitelendirilecek kısımdan başlayalım. Daha önce Liona ile etkileşim içine girdiğini belli etmişsin. Eğer ki mantıken bir kişiyi biz bir gün önceden, bir hafta önceden, bir ay önceden görmüşsek ve o kişi hala orada gününün çoğunluğunu geçiriyor, takılıyorsa mantıken onlar ile bir ilişkisi vardır. Şöyle örneklendirelim. Haftanın 7 günü Starbucks'a gittiğini ve orada yaklaşık 8-9 saat oturduğunu var sayalım. Birkaç gün sonra oraya gelen müşteriler, seni tanımaya ve anımsamaya başlayacaklar. Senin orada çalıştığını ya da başka bir şeyler yaptığını sanacaklar. Bu örneği, kendin için nitelendirebilirsin.

Birlik kısmına gelelim. Hood onayınız olmadığı doğru. Fakat bizim baskın attığımız kısmı ise yanlış. Dün akşam saat 18 ile 20 saatleri arasında 2 saat kadar falan biz yalnızca misilleme yaptık. Hoodunuza kesinlikle baskın atmadık. Yalnızca hoodunuzdan çıkan, kapı önünde duran kişilere ateş açıldı. 20'den sonra ataklarımız kesildi. Sizi kendi halinize bıraktık. Bir sonraki atağımız ertesi gün öğlen saatlerinde oldu. Dikkat çekmek istiyorum. Yaptığımız misillemeleri kendi kafanda "HOOD BASKINI" olarak nitelendirsen bile bir sonraki baskın ile arasında 12 saatten fazla var. Bu gözle görülebilir bir durum.
Şu şekilde bir ileti yazmışsın. "Kardeşim, birliğim/birlik liderim savaş çıkartmış, bana ne? Ben yoktum." ya da "Birliğim/birlik liderim bir rol yapmış, ben yoktum, bana dokunamazsınız" şeklinde. Anlamadığım şey ise şu, eğer senin Ronin ile bir alakan yoksa neden birliktesin o zaman? Sana garanti ediyorum birlikten çıkıp sivil rolü yapsan, kendi söylediklerini karşılarsın. Ve emin ol bir daha böyle bir olayı yaşamazsın bile. Bak garanti ediyorum.

İlgi ve alaka için teşekkürler. Tarafımdan farklı bir savunma ya da ileti gelmeyecektir. İyi günler dilerim.

#2 - 19.08.2022 01:41
Aktif olarak "DM+MG" başlığında şikayetim olduğu için bunun yanına Burnout ekledim. Oluşum şikayetiyle bir ilgisi yok. Hood önünü dikizleme kısımlarınıza girmiyorum, gayet iyi biliyorsunuz ne yaptığınızı. "Ben yoktum" kısmına geliyorum. Beni teşhis edebilecek tek karakter Liona Dark karakteri. MG yapmadığınızı kanıtlayabileceğiniz şekilde buna dair chat logu bile kabul edebilirim. Peşime düştüğünüz andaki chat logu da aynı şekilde. Ben Liona Dark karakterini en son nerede gördüğüme kadar hatırlıyor ve şikayetime sunuyorum. Bana beş şahit sunabileceğini söyledin. Sunmanı bekliyorum. Madem beş şahit sunabiliyorsun, şikayetin alt tarafında Liona Dark karakterinin giydiği kıyafete kadar açıkladığım gibi benim RONIN ile alakamı sunabilirsiniz bana. Kaldı ki ben sana Ronin ile alakam yok demedim. Senin bunu anlayabileceğin taraflardan bahsediyorum. Bana beş şahidini sunmanı bekliyorum. Ronin'de takıldığımı garaja gelerek anlayacak adam orada karakterin içtiği içkiye, içine attırdığı buza kadar bilebilir. Ben hakkında bu kadar detay bilmediğim birinin peşine düşmem. Madem rol yaptığınızı ima ediyorsun bana, bunun DM'den farkı olduğunu kanıtlayabilmenin yolu yaptığın rolü ciddi ciddi tasarlamış olman. Tasarladıysan, Liona Dark beni teşhis edebildiyse şikayetimi çekerim. Yazdığım yerleri iyi anla lütfen, çünkü yaptığın savunma MG iddiamı çürütmüyor.

#3 - 19.08.2022 14:22
Biz sana hiçbir şey kanıtlamak zorunda değiliz. Onun için açtığın bu şikayet dahilinde edeceğin sözler konusunda dikkat et. Ortada bir durum varsa ve bu şikayet dahilindeyse, bunu sana değil yönetime kanıtlar ve bildiririz.
Ronin birliğine dahilsin ve Ronin birliği ile aktif bir savaş dahilindeyiz. Liona Dark Karakterini kaçırdınız, ona ağır bir şekilde şiddet uyguladınız. Bunun sonuçlarını size ekip olarak rol dahilinde gösteriyoruz. Biz yaptığımız her rolü SS alacak veya alıp paylaşacak değiliz. Liona Dark'ın senin eşgalini bize bildirip bildirmediği hakkında bir şey bilmiyorsun. Bu savaş durumundan rahatsız olduysan eğer olduğun ortama iyi göz gezdirmeni öneriyorum ve bu şikayete gerekmedikçe bir yanıt vermemek üzere sonuçlanmasını bekliyorum. Sonuçlanabilir.

#4 - 19.08.2022 14:40
Liona Dark'ın benim eşgalimi onu kaçıranlar arasında olduğumu söyleyerek bildirmiş olması imkansız, orada yoktum çünkü. Bu çarpık savunmalarınız hood civarında gezen herkesin karakter paneline bakıp birlikte olduğunu anladıktan sonra rol sergilemiş olma ihtimalinizi doğruluyor. Ve dahi discord kanalınızda seslide olup diyalog çevirmeden taramaya karar vermiş de olabilirsiniz. Misilleme veya savaş kılıfını uydurduğunuz şeyin DM kapsamında gerçekleşmesinden bahsediyorum. Basit bir örnek vereyim; birlik liderinizle bir kere bile bir araya gelmedim. Onun kim olduğunu düzenlediğiniz fuardan ve fuarı çeken yayından, hakkında dönen haberlerden bilebilirim. Fakat ne OOC ne de IC bir şekilde bu taraflara göz atmadığım için kendisini herhangi bir ortamda gördüğümde onu tanıyormuş gibi rol yapmam ve dahi yapamam. Ben size detaylı düşünmekten ve MG'nin doğurduğu roller sergilememekten bahsediyorum. Bu şikayet başlığında da bu iddiamı sürdürüyorum. Eşgalimi bildirdiyse bunun chat logunu dahi kanıttan sayacağımı ve kendiliğimden şikayetimi çekeceğimi bildiriyorum. Savaş kılıfını uydurduğunuz şey önüne gelene vurmakla ilgili bir şey değildir. Gerçekten RONIN ile ilgi ve alakamı rolsel olarak öne sürüp üzerimde rol sergilemiş ve dahi "Misilleme" kapsamında değerlendirdiğiniz şey uğruna her adımınızı planlayıp sergilediğiniz rolü tasarlama sürecine girmişseniz buna saygı duyacağımı ve yine şikayetimi çekeceğimi söylüyorum. Rol yapıyoruz burada, çatışmak için oynamıyoruz. Ciddi ciddi bu rolleri tasarlayın ve gelip vurun, paşa paşa rolümü yapayım, üzerimde uygulayacağınız hiçbir şeyi sabote etmeyeyim. Şu anda Burnout tarafında Liona Dark dışında herhangi bir karakteri bulunduğum konumda görsem kaçmaya çalışmam, rolsel olarak bir bilgim yok çünkü. Size bunun detaylarından bahsediyorum. Beş şahidinizi bekliyorum çünkü Jason Crawford arkadaşım o gece garajda olmadığımı kanıtlamamı istedi. Şahitlerimi de gerekirse sunabilirim. Siz de bana şahitlerinizi sunun ki MG yapmadığınıza ikna olayım. Madem beş şahit dediniz, beş şahit Ronin tarafında ne yaptığımı, ne işle meşgul olduğumu ve orada nasıl takıldığımı bilebilir. Aksi durumunda bu savaş değil DM'dir. Size rol tasarlamaktan ve bunun uğruna ihlal yapmamaktan bahsediyorum. Umarım derdimi anlatabiliyorum. Çünkü üzerimde sergilediğiniz rolü tasarladığınızı, rolsel yollarla benim ronin ile alakamı kendi aranızda konuştuğunuzu sanmıyorum.

#5 - 21.08.2022 16:51
İşin özü Liona Dark karakteri senin Ronin'de olduğunu biliyor ve zaten çatışma esnasında olmasada sen Ronin hoodunun önünde vakit geçirirken çekici ile bizle tur atıyordu seni tanıması ve bizimde hood bölgende takıldığın için tanımamız çok olası, tarafımca başka bir ileti gelmeyecek sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#6 - 21.08.2022 17:42
İşin özü Liona Dark karakteri senin Ronin'de olduğunu biliyor ve zaten çatışma esnasında olmasada sen Ronin hoodunun önünde vakit geçirirken çekici ile bizle tur atıyordu seni tanıması ve bizimde hood bölgende takıldığın için tanımamız çok olası, tarafımca başka bir ileti gelmeyecek sonuçlanmasını bekleyebiliriz.
Taranmadan önce ronin hoodunun önünde takılmıyordum. Benzinimi aldım, otuz saniye içinde Savanna model aracımı ilana verdim ve bankaya yola koyuldum. PM konuşmalarımızda Liona'nın beni taramadan önce orada dolaştığını söylüyordun, şimdi böylesini söylüyorsun. İleti attıkça bir önceki savunmalarını kendi elinle baltalıyor, çelişiyorsun. Beş şahit demiştin, sunmanı hâlâ bekliyorum. Liona'nın orada olduğumu bildiğini söylüyorsun, aranızda benim karakterim adına dönmüş tek rolün chat logu bile sizi aklamaya yetecekken inatla şahitlerini sunmuyor, herhangi bir şey de atmıyorsun. Bu, alıntılı metinde bahsettiğim şeyi de doğrulamaya bir adım daha yaklaştırıyor beni.
Alıntı
Liona Dark'ın benim eşgalimi onu kaçıranlar arasında olduğumu söyleyerek bildirmiş olması imkansız, orada yoktum çünkü. Bu çarpık savunmalarınız hood civarında gezen herkesin karakter paneline bakıp birlikte olduğunu anladıktan sonra rol sergilemiş olma ihtimalinizi doğruluyor. Ve dahi discord kanalınızda seslide olup diyalog çevirmeden taramaya karar vermiş de olabilirsiniz.

"İşin özü" MG yapmadığınızı kanıtlayacak bir ileti atmıyorsunuz ve dâhi söylediğiniz gibi Liona Dark'ın beni tanıyor olmasına rağmen, ronin ile ilişiğimi size aktardığına dair bir kanıt sunmuyorsunuz. Savaş kılıfı uydurduğunuz şey çerçevesinde bu şikayet ortada savaş(!) olduğundan ve ronin birliğinin her gece sahne almasından ötürü bilinen birlik olduğundan bahsedilerek düşebilir, yine de ben fazlasıyla haklı olduğumu bu çarpık savunmalardan görüyorum. Rol tasarlamadığınızı, kazanmaya oynadığınızı ve bu uğurda ne halt ettiğini bilmediğiniz bir karakteri tarama kararı aldığınızı bana bizzat kendi savunmalarınızla gösterdiniz. Başka ileti atmıyorum, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 21.08.2022 18:01 Pondicherry »

#7 - 21.08.2022 18:45

"İşin özü" MG yapmadığınızı kanıtlayacak bir ileti atmıyorsunuz ve dâhi söylediğiniz gibi Liona Dark'ın beni tanıyor olmasına rağmen, ronin ile ilişiğimi size aktardığına dair bir kanıt sunmuyorsunuz. Savaş kılıfı uydurduğunuz şey çerçevesinde bu şikayet ortada savaş(!) olduğundan ve ronin birliğinin her gece sahne almasından ötürü bilinen birlik olduğundan bahsedilerek düşebilir, yine de ben fazlasıyla haklı olduğumu bu çarpık savunmalardan görüyorum. Rol tasarlamadığınızı, kazanmaya oynadığınızı ve bu uğurda ne halt ettiğini bilmediğiniz bir karakteri tarama kararı aldığınızı bana bizzat kendi savunmalarınızla gösterdiniz. Başka ileti atmıyorum, teşekkürler.
Bro seni vurmadan önceki günde hoodda gördüm çevrede takılırken hooda yaklaşmadığına dair bir kanıt sunabilirmisin? Veyahut seni vurmadan önce "hoodumun önünde az bir süre" geçirdiğine dair bir kanıt?

"İşin özü" MG yapmadığınızı kanıtlayacak bir ileti atmıyorsunuz ve dâhi söylediğiniz gibi Liona Dark'ın beni tanıyor olmasına rağmen, ronin ile ilişiğimi size aktardığına dair bir kanıt sunmuyorsunuz.
Yaptığım her rolün ekran görüntüsünü almıyorum bro, her şey oyun içerisinde gelişiyor. O an seni tanımamız ve o bölgede bulunman seni takip edip vurmamızı yetecek bir kanıttı ve yaptık ortada bir ihlal görmüyorum şahsımca.

#8 - 21.08.2022 19:49
İletiyi göndermeden önizlemeye bakarak düzenleme atıyorum: Ben kendimi akladığımı düşünüyorum. Buradaki log kayıtlarına bakıp bakmamak senin inisiyatifinde, fakat bakarsan bence bana şahitlerini sunma noktasında biraz istekli olacaksın.

Alıntı
Bro seni vurmadan önceki günde hoodda gördüm çevrede takılırken hooda yaklaşmadığına dair bir kanıt sunabilirmisin? Veyahut seni vurmadan önce "hoodumun önünde az bir süre" geçirdiğine dair bir kanıt?

Alıntı
Yaptığım her rolün ekran görüntüsünü almıyorum bro, her şey oyun içerisinde gelişiyor. O an seni tanımamız ve o bölgede bulunman seni takip edip vurmamızı yetecek bir kanıttı ve yaptık ortada bir ihlal görmüyorum şahsımca.

Hoodunun önünde hiçbir koşulda vakit geçirmedim. O günlerde garajda da vakit geçirmedim çünkü bir gün önce Castucci tarafından da tarandım, dolayısıyla o süre zarfınca kendi bölgemize uğramadım. Kaldı ki DM yediğim için oyuna giresim de gelmedi, ilk SS'te buna gösterge bulacağını düşünüyorum. Her bir birlik üyemin şahitliğini sana sunabilirim bu konuda. Mesele şahitliğe gelecek yine. Evet, sen de MG yapmadığınızın şahitliğini sunabilirsin bana, hoş beş kişiyi de sunacağını söylemiştin zaten.

Chatlog Archiver isimli bir program kullanıyorum, dolayısıyla her bir log kaydım duruyor. Bunları yönetici gözünde bir kanıt olacağını düşünerek değil, seni ikna etmek için atıyorum. Chatlog dosyalarımı silmedim, yani onlarla oynamadım. Tabii senin buna inanman için bir neden yok, inanmaman için de bir neden yok. Sana bazı chatlog ssleri atacağım, işaretlenmiş bir şekilde. Dosya isimleri ve sana gelecek ilk sslerde "logs" dosyalarımda gözüktüğü gibi oyuna giriş çıkış saatlerim, sizin apartmanı inceliyor oluşunuz, beni fark etmeyişiniz vesaire loglarda duruyor. Kısaca açıklayayım; evimde quit atmıştım, tekrar MG yapmayacağınıza inanarak id veriyorum. 2114 id. Kaldı ki içinden silahımı alıyorum, şu an orada olmasa bile 17 Ağustos tarihinde oradaydı, dilersen buna dair de log kaydımı atarım. İşte bu bahsettiğim şey oyuna 00.43 saatinde kendi evimin önünde spawnlandığımı kanıtlıyor. Sonrasında Lucifer'ı arıyorum. Log SS'lerinde göreceksin, benden destek istiyor. Oraya gidiyorum ve yaklaşık 1-1.5 saatlik bir gözcülük rolüne girişiyoruz. O gece Alyssa Marlowe, tesadüfen peşime takılan genç arkadaşım Joe Goldsmith ve ben gözcülüğü üstleniyoruz. Alyssa ile bağlantımız konusunda ikna olmazsan Caine Blackhand karakteri ile aramızda dönen SMS'lerin logunu da atabilirim, Çünkü o kargaşada Caine ve diğer birlik üyeleri üzerine Alyssa gözcülüğü karşılığında Harold McDonnell, Joe Goldsmith ve Lucifer Pyatrov kontağı söz konusuydu. Yani iki ayrı grup gibiydik. Apartman içindeki arkadaşlarımız hem çatışıyor, hem de dışarıdaki gözcülere update veriyordu, aynı şekilde gözcüler de onlara. Böyle böyle uzunca bir süre geçti, yine loglarda göreceğin üzere Caine ve diğer birlik üyeleri orada Lucifer'ı tek bıraktı, Joe gözlemciliği sayesinde tereyağından kıl çeker gibi Lucifer'ı oradan çıkardım ve onun evine geçtik. Sonra da Henry Dunkirk arkadaşımız geldi ve evde de en az yarım saat rol yaptık. Sonrasında da sondan üçüncü sste görebileceğin üzere hem ic hem ooc yollarla arkadaşlarıma iyi geceler diyip oyundan çıktım.

Bu SS'ten önce bir açıklama yapmalıyım, çünkü beni burada görülen PM mesajlarından vurmaya çalışacağını düşünüyorum. Bunu yapmadan, loglarda herhangi bir oynama gerçekleştirmediğimi düşünebilirsin bence. Rick North sivil ve alt bir karakter. Ben de DM yemek istemiyorum ve kuytu bir köşede onu bırakıp direkt quit atıyorum. Sonra da gece geliyorum zaten dediğim gibi. Olay bundan ibaret.

Bu SS'te atlama yapıyorum. Uzun uzun rollerimizi çekip atacak değilim ya.

Bu SS'te saat on iki gibi girip saatlerce trucker yaptığımı anlayacağını sanıyorum. Sonrası geliyor.

Ben kendi söylemlerimi kanıtladığımı düşünüyorum, log kaydımla da olsa. Senin de beş şahidini bekliyor, beni hoodda gördüğün saate kadar sunmanı bekliyorum. Çünkü ilk attığım sste giriş ve çıkış saatlerim arasında maksimum 1.5 saat olduğu görülüyor, sonra da gece 00.43'te oyuna geliyorum ve tarihsel olarak aynı günün içinde ikindi saatlerinde sizin tarafınızdan taranıyorum. Şahitlerini bekliyor ve log kaydını dahi kanıttan sayacağımı söylüyorum, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 21.08.2022 20:00 Pondicherry »

#9 - 21.08.2022 20:01
Bu şikayete bakacak yetkiliye kolaylıklar diliyorum. Bu meselenin bu kadar uzamasını istemiyordum. Daha bir savunma yazılmayacak, bir karşılık verilmeyecek. Sonuçlanabilir.