Konu: Güvenli Alan İhlali ve Agresiflik Hk.  (Okunma sayısı 368 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.08.2022 01:09
Arran'ın yakın tarihte yaptığı ihlaller

[09.05.2022] Kaku Afrakomah adlı karakter Turancan isimli yetkili tarafından Trolling + IC Hapis sebebi ile 500 dakika cezalandırıldı.
 [05.06.2022] Kaku Afrakomah adlı karakter Justice isimli yetkili tarafından Non-RP sebebi ile 100 dakika cezalandırıldı.
 [21.06.2022] Kaku Afrakomah adlı karakter dixsept isimli yetkili tarafından CK sebebi ile 9999 dakika cezalandırıldı.
 [23.07.2022] Arran Sutherland adlı karakter Scealten isimli yetkili tarafından Emotesiz İşlem(OŞ#134058) sebebi ile 150 dakika cezalandırıldı.
 [29.07.2022] Arran Sutherland adlı karakter dixsept isimli yetkili tarafından Retarted RP, GBI, Non RP sebebi ile 800 dakika cezalandırıldı.
yapılan tüm ihlaller zaten karşısında artık kim varsa onu oyundan soğutacak cinsten.

#11 - 18.08.2022 15:24
Şikayetteki rolde adım geçtiği için yorum yapmak istedim. Arran adlı karakterin benim karakterimle ne alıp veremediği var bilmiyorum ama hapise giren herkese sen "Bertuzzi üyesine benziyorsun." diyip, metagaming yapması ve bunun üstüne üstlük Güvenli Bölge kapsamında yer alan bir yerde sebepsiz yere millete vurması da enterasan. Troll yapmak ve DM istiyorsan başka alternatif sunucuları tercih et. Burası senin gelip, birilerinin zevkini katledeceğin bir ortam değil. "Bertuzzi'yi s**ceğim, edeceğim." laflarınla sadece kendini kandırırsın. Seninle bırak yüzyüze gelmeyi rolüm bile yok. Bu davranışları yapmamalısın.

Arkadaşınla iki aksiyon Adana SIFIR BİR dizilerini izleyip, gaza gelip rol yapmaya çalıştığınızı düşünüyorum. Bu tutumunuzla sunucuda barınmanız mantıklı olmaz, yönetim doğru kararı verir.

#12 - 23.08.2022 10:32
Merhabalar, koyduğunuz ssler kanıt niteliği taşımamakta. ( Karakter adı ve saat vs gözükmüyor. )