Konu: Wheeler 3 üyenin ihlalleri  (Okunma sayısı 244 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2022 23:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @UygarH Carlo Mancini
                                                                        @fowy the most hated   Michael Navarra
                                                                        @0sarsılmaz01 Derek Gilbert

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rolde olan bir çok kişi, GLM üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe Terim, İzin gerektiren roller.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Türkçe terim ve izin gerektiren roller, aşağıda yeterince belirttim zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Selamlar, uzatmadan konuya giriyorum. Carlo Mancini ve Michael Navarra karakterleri "HELAL!" "HELAL BE!" gibi kelimleri kullandıkları SS'te görülebilir, ayrıca Derek Gilbert karakterinin bir karakterin üstüne tükürmesi görülebir, bir karakteri izinsiz bir şekilde o kadar kişinin içinde aşağılayıcı bir tavır uygulaması yanlış, gereken olur umarım.

« Son Düzenleme: 15.08.2022 23:58 Wiquend »

#1 - 15.08.2022 23:38
Cidden mi? Helal'in türkçe kelime olduğunu bilmiyordum bu kadar toxicleşmeye gerek yok. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 15.08.2022 23:41 fowy the most hated »

#2 - 15.08.2022 23:44
İzin gerektirdiğini bilmiyorum iyi roller dilerim ve bu kadar ooc kin ile oyun oynamasanız sevinirim.

#3 - 15.08.2022 23:48
İzin gerektirdiğini bilmiyorum iyi roller dilerim ve bu kadar ooc kin ile oyun oynamasanız sevinirim.

OOC bir kinimiz zaten yok dostum, sadece yapılan bir ihlal ortada ve şikayet açma gereği duydum. Her size açılan şikatyette "OOC kin" dediğiniz lafı geçirmeseniz bende zaten uykumu uyuyamam, sağ ol.  :) Savunman yoksa bu iletiye alıntı yapmana gerek yok, kafa karışıklığı olmasın değil mi?

#4 - 15.08.2022 23:50
Cidden mi? Helal'in türkçe kelime olduğunu bilmiyordum bu kadar toxicleşmeye gerek yok. İyi forumlar.

Yapılan ihlallere göz yummak yerine şikayet açmak toxiclik oluyorsa tamam kelimesinden başka bir şey kullanamam, hâlâ anlamadığınız bir şey var, size ne kinliyim(yiz) ne de sizi toxiclemeye çalışıyoruz.

#5 - 16.08.2022 00:22
Her şikayete ooc kin demeyi bırakıp savunma yapsanız iyi olur. R20 bir user "Helal"in nasıl türkçe terim olduğunu bilmiyor anlamış değilim. Uyarmak yerine ceza kesilirse iyi olur. Sonuçlanabilir.

#6 - 16.08.2022 12:05
Her şikayete ooc kin demeyi bırakıp savunma yapsanız iyi olur. R20 bir user "Helal"in nasıl türkçe terim olduğunu bilmiyor anlamış değilim. Uyarmak yerine ceza kesilirse iyi olur. Sonuçlanabilir.

O an Rolde bende olduğum için bir şeyler eklemek istiyorum. OOC kin yapmıyoruz diyorsunuz fakat tek bir açıkta şikayet açıyorsunuz? Hadi bunu geçelim, OOC kin tutmuyoruz diyorsunuz o zaman neden ''PM'' üzerinden uyarıda bulunmadın da direk şikayete koştun arkadaşım? Madem bu kadar sunucu kurallarını iyi biliyorsun, ''PM'' üzerinden uyardığında zaten karşında ki kişi aptal değil durumu anlayıp düzeltirdi. Karşınızda çocuk yok bazı şeyler açık ve net şekilde gözüküyor. 500mb'lik oyun oynuyoruz bu kadar kasmaya ne gerek var? Şikayet sonuçlanabilir birliğim adı altında başka ileti gelmiyecektir. İYİ ROLLER.
« Son Düzenleme: 16.08.2022 12:08 HükümsüzYaveri »

#7 - 16.08.2022 12:41
Uyarmak zorunda mıyız? Sonuçlanabilir. @nautical

#8 - 16.08.2022 23:46
Carlo ve Michael karakterleri Türkçe terim kapsamında ceza alacak.