Konu: ''Deathmatching'' ''Saçma roll''  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2022 17:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brandon_Watts @brystalesker031

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:22 15.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ''DM'' ''SAÇMA ROL''

Alıntı
N/A Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood Önünde kenarda oturacak kurup oturmka istedim ve uyardı ve bende pizzacının yakın tarafın geçtim arkadaş aklına beni koymuş benden bir küfür veya bir agresif bir girişim göstermesini bekliyor ama ben öyle yapmican daha çok üstüme geliyor ve ben bu durumdan sinir ve rahatsız oldugum için karşılık verdim ve hemen önceden kopyala yapıştır yampış şöyle ./me Silahına davranır hemen saçma bir emot kurmuş ugraşmadan yapıştırmış ve bana sıkıyor kendisi üstüme geldikçe uzaklaşıyorken kendisi rol passlıyor bana yaptıgı  saçma rol

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://media.discordapp.net/attachments/1006275058001522810/1008742657121587240/samp_15_08_2022_15_23_37.png?width=793&height=446

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşa uyarı verilmesini istiyorum ne gerekiyorsa yapınız

#1 - 16.08.2022 00:51
Selamlar, dmlik bir olay yok orada ben seni üç kere uyardım yolun ortasına masa sandalye kurup oturuyordun aracı koyuyordum uyardım küfür ettin bende sıktım.

#2 - 16.08.2022 00:51
Idlewood aktif bir ortam olduğu için kim ne belli değil troller çok oluyor, günde 20 tanesi ile uğraşıyoruz.

#3 - 16.08.2022 01:47
Merhaba, sırf tarafınıza küfür edildi diye ateş açamazsınız gerek kavga ile gerek farklı yöntemler ile çözmeye çalışmalısınız. Biraz gerçekçi düşünecek olursak bu şekilde en ufak küfüre insanlar birbirini vurmuyor. Karakter DM kapsamında ceza alacak.

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak