Konu: Dean_Carnage DM - OOC ticaret şüphesi  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2022 07:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dean_Carnage - @PabloEmilioEscobar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.08.2022 06.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM - OOC ticaret şüphesi

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: sabah saat 6.50 civarları, binco taraflarında motorumla gezerken Oliver_Howell adlı karakter motoruma çarpıyor, veya ben lagımdan dolayı ona çarpıyorum (?) bu kısım belli değil esc bastım ve oyuna girdiğimde önüme çıkıp çarpıştık. Daha sonra binip devam ediyorum, Oliver dostumuz da devam ediyor. Daha sonra yüksek ihtimal sabah saatleri olduğu için bana rol paslamak istiyor ve yanıma gelip aracına çarptığımı, parasını ödemem gerektiğini söylüyor. Dimitar karakteri de gülerek adama "siktir git" diyor. Ardından sslerde görülen siyah araç ile Oliver karakteri yaklaşık beş dakika Dimitar'ı takip ediyor. Bir anda mavi Elegy süren arkadaşımız "kahramanımız" geliyor. İkili sıkıştırmalar - toksik yazışmalar sonrası araçtan inip shotgun çekip ateş etmeye başlıyor. OOC  ticaret şüphesi de atmış olduğu pmden dolayı eklemek istedim - loglarının kontrol edilmesini istiyorum. Devamı sslerde mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Sste görüldüğü gibi canım azalıyor, karakterim hit yiyor.

Ek açıklamalar(varsa):  Ek olarak Oliver karakterinin yanına nasıl geldi bir anda onu da anlamadım, discorddan konuşarak oynuyor olabilirler, bu durumda mixing de ortaya çıkıyor, savunmalarını merakla bekliyor olacağım. PM üzerinden kendisi "küfür ettin, kaçtın" demiş fakat küfür kendisine değildi ve edildiği esnada bölgede bulunmuyordu  :D

#1 - 14.08.2022 07:36
OOC Ticareti şöyle açıklayayım :

Diğer sıkma mevzusu ise :
IMB'de olduğum zaman Oliv'i birisi gasp ediyor, biz yardım ediyoruz. Sonra NC atıyorum ve geçen günlerde tekrar Carnage oldum. Oliv direkt beni arıyor, görüşmek istediğini belirtiyor. Bana iş imkanı ayarlıyor. Ben de yolda Oliv'e haksızlık yapıldığını görünce, sessiz kalmıyorum. Arkadaş PD'nin önünde 1(bir)(one) kere telsizden adam topluyor, çoğul eki eklediği için tek kişi olmadığını anlıyorum. 2. Sıkıştırmada El Corona'da tekrar adam çağırınca mecbur kalıp sıkıyorum, sıkmasaydım gelen kişiler beni ya dövecekti, ya kaçıracaktı ya da sıkacaktı. Ben de mecburen sıktım.

#2 - 14.08.2022 07:37
Ayrıca, sürekli "Ödet hadi" "Ödemiyorum ne yapıcaksın?" gibi şeyler tahrik edici şeyler.

#3 - 14.08.2022 07:40
Şahısım zaten ilk başta insan gibi konuşup çözmeye çalışıyor.

#4 - 14.08.2022 07:41
Savunmam bu kadar, bir şey olursa eklerim.

#5 - 14.08.2022 07:42
Dimitar karakteri sürekli olarak uzaklaşmaya çalışıyordu, Oliver dostumuz utanmasa siren takıp kovalayacaktı (Valachi Corparation'da güvenlik görevlisi) Dean karakterinin gelmesiyle birlikte ikili takip başlıyor ve "Çek sağa!, Sağa çek!" gibi eylemlerde bulunuyorsunuz. Dimitar karakteri telsizinden konuşuyor fakat bunu saldırmak amaçlı değil, ikiliyi kendinden uzaklaştırmak için yapıyor. Olay ve ya DM arayışında olduğun açık ve net, "gelen adamlar beni dövecekler yada kaçıracaklardı" diye bir savunma saçma kalıyor. Adminlere bırakıyorum kararı, ateş edilecek bir durum yoktu, çekip gidebilirdiniz.

#6 - 14.08.2022 07:47
Dimitar karakteri sürekli olarak uzaklaşmaya çalışıyordu, Oliver dostumuz utanmasa siren takıp kovalayacaktı (Valachi Corparation'da güvenlik görevlisi) Dean karakterinin gelmesiyle birlikte ikili takip başlıyor ve "Çek sağa!, Sağa çek!" gibi eylemlerde bulunuyorsunuz. Dimitar karakteri telsizinden konuşuyor fakat bunu saldırmak amaçlı değil, ikiliyi kendinden uzaklaştırmak için yapıyor. Olay ve ya DM arayışında olduğun açık ve net, "gelen adamlar beni dövecekler yada kaçıracaklardı" diye bir savunma saçma kalıyor. Adminlere bırakıyorum kararı, ateş edilecek bir durum yoktu, çekip gidebilirdiniz.

Sen parasını vermiyorsun, çağırdığın adamLAR mı parasını verecek? Onları ne için çağırdığını ikimiz de iyi biliyoruz kanka.

#7 - 14.08.2022 07:51
Ben de yolda Oliv'e haksızlık yapıldığını görünce, sessiz kalmıyorum

Vahiy inmediyse Ganton'da yolda karşılaşmamız büyük şans.

#8 - 14.08.2022 07:52

Ayrıca DM Arayışında olsam Vice'ı seçmem. Vice'ı aktif bir şekilde oynayan birisiyim kanka. Bu sunucuyu DM için kullanmam.

#9 - 14.08.2022 08:07
Ben de yolda Oliv'e haksızlık yapıldığını görünce, sessiz kalmıyorum

Vahiy inmediyse Ganton'da yolda karşılaşmamız büyük şans.

Şimdi de Hile/Mixing mi diyorsun? Oliv ile ooc hiç bir bağlantımız yok. Ocean Bar'da Jin ve 2 tane kız karakter ile rol yaptıktan sonra rol döndürecek birini arıyorum. Orada da sizle karşılaşıyorum.