Konu: [14.08.2022 - Darren_Harding] god  (Okunma sayısı 334 defa)

#0 - 14.08.2022 04:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darren_Harding @Tuncaycan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gennady_Ginsburg @XDusty
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Fazla bir açıklama yapmaya gerek yok, videoda her şey gözüküyor, hit yemediğini anlayınca sıkmayı kesiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 14.08.2022 12:25 Trouble »

#1 - 14.08.2022 04:28
senin lagın var kanka, videonun sonuna baksana canın ve armorun tekrar doluyor.

#2 - 14.08.2022 04:36
şikayeti açtığım kişi savunma yaparsa müthiş olur, olması gerektiği gibi olursa yani

#3 - 14.08.2022 04:41
Lagın var, kendi videonda gözüküyor kendi canın bile gitmiyor, sürekli canın yükseliyor.
Ek: Hud'a bakarsan anlarsın zaten.

#4 - 14.08.2022 04:44
Yarın lagın olduğuna dair video gelecektir.

#5 - 14.08.2022 04:52
Lagın var, kendi videonda gözüküyor kendi canın bile gitmiyor, sürekli canın yükseliyor.
Ek: Hud'a bakarsan anlarsın zaten.
sana sıkmadan hemen 10-15 saniye önce başkasını düşürdüm, sana olan şey ona olmadı ve canın gitmiyor laglısın demişsin fakat zaten sana sıktıktan saniyeler sonra düşüyorum, laglı olsam bunun imkanı olmazdı senin mantığına göre

Laglı olduğumun videosu gelirse açtığım 2 şikayeti de geri çekebilirim

#6 - 14.08.2022 05:09
Fazla uzatmaya gerek yok, yarın video gelecektir.

#7 - 14.08.2022 06:07
Öncelikle herkese selam,

Yaklaşık 1-2 haftadır süren bu çatışmada, aynı sorun nedeniyle hile şüphesinden dolayı sunucu yetkilileri tarafından banlanmş birçok oyuncu bulunmakta.

Daryl Morrow karakteri, elindeki m4 model silah ile birlikte Darren_Harding karakterine sıktığında videodan da görüldüğü üzere herhangi bir can azalma vb. şey görünmüyor.

" Lagın var, kendi videonda gözüküyor kendi canın bile gitmiyor, sürekli canın yükseliyor. " demişsiniz fakat can otomatik olarak 100 can + 100 armor şeklinde güncellenmiyor, en son kaldığı yerden devam ediyor. (( Videoda gördüğüm kadarıyla, olay yerinde hiçbir karakter, Daryl Morrow adlı karaktere ateş etmiyor. ))

Buna ek olarak; Bir oyuncunun & kullanıcının, oyun içerisinden lagı olduğunda ve birisine bu kadar az bir mesefeden M4 gibi bir silah ile ateş ettiğinde, karşı taraf 3/10 5/10 civarında bir hasar alması normal karşılanır.

+ olarak;

(( Olay yerine sadece bir araç ile geldik ve araç içerisinde karakterler; Victor Woods, Daryl Morrow, Gennady Ginsburg. Bu üç karakterlerden Maske_24733 ile vurulmasıyla birlikte, en önce ölen karakter; Victor Woods karakteri. ))
1. SS

(( Victor Woods karakterinin vurulmasından sonra, olay yerinde sadece Gennady Ginsburg karakteri ve Darly Morrow karakteri bulunuyor. ))

2. SS

Yukarıdaki SS'e bakıldığında; Darly Morrow karakteri, M4 ile birlikte Laelim Hunter karakterine nişan almış bir şekilde bakmakta.

Darly Morrow karakteri, Laelim Hunter karakterine sıkarken, ben de aynı şekilde Lealim Hunter karakterine nişan almış bir şekilde bekliyorum ve daha sonrasında sıkıyorum.

3. SS

- Her iki karakter, Lealim Hunter karakterine sıkarken, önümüzden sanchez model motor ile geçen Maske_27415 numaralı kişi, Darly Morrow karakterden bir hit alarak üzerinde 6.6 belirleniyor. Yani bu durumda; " Lagın var, kendi videonda gözüküyor kendi canın bile gitmiyor, sürekli canın yükseliyor. " tarzında mesajlar kabul edilemez durumda. Darly Morrow karakteri,  Maske_27415'e attığı hit gibi, Darren_Harding karakteri de en az 1-2 hit yemiş olsaydı, " Lagdan dolayı hit yemiyoruz & vuramıyorsun. " tarzındaki mesajlar kabul sayılabilirdi.

4. SS

Gennady Ginsburg karakterini yöneten kişi olarak savunmam bu kadar, herkese iyi günler dilerim.  :palmiye:

#8 - 14.08.2022 06:16
Uzatmaya gerek yok, video gelecektir yarın.

XDusty neden savunma yapma gereğinde bulunduğunu bilmiyorum, canı inmemesi ile alakası var, ss lere bakarsanız anlarsınız canı sürekli yükseliyor.
Ek: @XDusty'nin kanıtları geçersiz lagı olan @Trouble
« Son Düzenleme: 14.08.2022 06:28 Tuncaycan »

#9 - 14.08.2022 06:29
Yarın bu konu ile ilgili tarafımdan da bir video gelecek. Darren Harding ile alakalı bir problem yok, şikayeti açan PD karakterinin hiçbir şekilde canı gitmiyordu. Muhtemelen ağır bir şekilde laglıydı veya buga girmişti. Kendisi hasar yemediği gibi karşısında bulunan karaktere de hasar verememiş, durum bundan ibaret. İyi forumlar dilerim.