Konu: MALIBU'NUN ELLİ YILI  (Okunma sayısı 310 defa)

#0 - 13.08.2022 14:49
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

MALIBU, ELLİNCİ YILINI KUTLUYOR!
Yayımlanma: 13.08.2022, BRUNO CANTONA TARAFINDAN (evet, tarafından)

13 Ağustos tarihi, Vice şehrinin en kaliteli gece kulübü olarak kabul eden Malibu'nun kuruluş günüdür. Elli yıl önce bu gün açılan Malibu Gece Kulübü, 2022 yılında da Vice Şehrinin eğlence nabzını tutmayı başarıyor. Malibu Corporation'un şehrin saygın kişiliklerinden Paul King ile ortaklığı sonucu ilk olarak West Vice'da, sonrasında Rodeo'da, ardından Vice Sahilinde ve son olarak da Verdant Bluffs'da açılan Malibu'nun ellinci yılı bugün saatler gece yarısını yani 00:00'ı gösterdiğinde 70'ler temasını kullanarak görkemli bir partiyle kutlanacak. Tüm Vice Şehrinin davetli olacağı bu partiye Vice Şehri Valisi Anthony Cortez'in, Vice Şehri Belediye Başkanı Alycia Kasparov'un, Vice Şehrinin önemli ailelerinden Valachi Ailesi'nin ve şehrin ünlü kişiliklerinin de katılması bekleniyor.

Malibu'nun Şehirde Yankıları!
Malibu, kesinlikle Vice Şehrinin en çok sevilen yerlerinden birisi. Vice Radio'da "Randy'nin Gece Hikayeleri" adında bir program yapan Vice Şehrinin tanınan simalarından Randolph Mitchell, kendi açından Malibu'yu şu şekilde anlattı:

Alıntı
Malibu'ya gittiniz mi? Veya şöyle sorayım: Malibu'ya gitmeyen var mı? Malibu, tam elli yıl önce açıldı! Evet, elli!
Malibu benim için de çok farklı bir yer. Çoğu arkadaşımla orada tanıştım.
Lükstür Malibu. Lüks hayatı yaşamak isteyenler oraya gelirler.
Kalitedir Malibu. Gerçekten kaliteli müzikler orada çalar, kaliteli içkileri vardır.
Danstır Malibu. Özellikle son zamanlarda "Free Tibet" şarkısı ile deliler gibi dans ettiğimi hatırlıyorum...
Locadır Malibu. Locasında şehrin en yüksek isimleri bulunur, en kaliteli yeri orasıdır. Sevgidir Malibu. Buradaki her şey sevgiyle yapılır, herkes sevgisini gösterir.
Ve tabii ki eğlencedir Malibu. Oraya gelen herkes deliler gibi eğlenir... İyi ki varsın Malibu. Nice 50 yıllara. 100. yılda da eğer burada olursam yine böyle bir yayın yaparım...

Ve O Büyük Kutlama Yapıldı! Vali Cortez, Canlı Yayına Katıldı!

Beklenen oldu ve saatler tam gece yarısını yani 00:00'ı gösterdiğinde Malibu'nun 50. yıl kutlamaları rekor katılımla başladı! Parti boyunca Vice News - Golden Palm Media ortak yayınında olan şehrin tecrübeli sunucuları Randolph Mitchell ve Sherman Schweiger, Malibu'nun muhteşem atmosferini izleyicilerine aktardı. Parti sırasında 85.000$'lık ödül havuzu, alanda en iyi dans eden kişilere dağıtıldı. Bunun yanı sıra Valachi Corporation ve Malibu Corporation üyeleri de en iyi şekilde hizmetlerini sundu. 70'ler konsepti ile açılan Malibu'da bulunan önemli kişiliklerden birisi Vice Şehri Valisi Anthony Cortez'di. Vali Cortez, halinden oldukça memnun görünüyordu. Vice Şehri Senatörü Edgard Goldberg'in katkılarıyla Vice News ve Golden Palm Media ortak yayınına katılan Vali Cortez, Randolph Mitchell ve Sherman Schweiger'ın Malibu ile ilgili sorularını yanıtladı. Vali Cortez'in açıklamalarından kesitler şu şekilde:

Alıntı
Merhabalar Vice! Beni sorduğunuz için teşekkür ederim, gördüğünüz gibi gayet iyi durumdayım. Günlerimi düzenli olarak belli bir programla beraber Vice için harcıyorum. Bu günlerde biliyorsunuz, genel birkaç çevre ve şehir düzenlemeleri yapılıyor. Bu tarz durumlarda da bizlerinde yoğun çalışmaları gerektiği için tempo fazlasıyla yüksek. Malibu bildiğiniz üzere, bugün ellinci yılını kutluyor. Elli yıl, belki çoğu izleyen bile doğmamışken bile burası vardı. Yarım asırlık bir yerin, Vice için önemi birçok açıdan bakıldığı zaman tarif edilemez. Şehrimize kazandırdığı değer kadar, birçok yönden turizm içinde önemli bir mekan. İkonik bir yer olmasından dolayı bizlerinde severek, tavsiye edebileceğimiz bir yer haline geldi. Bundan elli sene önce biz Vice'da bir midye kabuğu bulundu. İçini açtıklarında ise Vice'ın incisi Malibu hayata geçti.

Hmm, Malibu'da hiç unutamadığım vakitlerden birisi... O zamanlar çok gençtim, yirmi iki yaşıma yeni basmıştım. Paul King'i bilirsiniz, o zamanlar sürekli olarak burası için çabalıyordu ve sürekli koşturuyordu. Her cumartesi olduğu gibi yine akşamdan bir hazırlık vardı. Edgard ise deskin arkasında bardakları duruluyordu. King'in yanına gittim ve sordum; "Sorun ne King?" diye. O da bana bir animasyon ekibi tuttuğunu fakat yolda araç arızalandığı için yetişemeyeceklerini söyledi. Bu durum için bir çözüm bulmuştuk. Eskiden sürekli sahne alan polis, itfaiyeci ve inşaat kıyafeti giyen ekibi hatırlıyor musunuz? İşte o herifleri o gün okuduğum Üniversite'deki sinema öğrencileri ile hayata geçirmiştik. Kendileri pilot bölümler çekmek için sürekli kostüm ayarlıyorlardı. Yeah, onlara giydirdik ve tüm gece dans ettiler! Herkes çok beğendi, bizde buna devam ettik. İşte bu unutamadığım bir an bu. Vice şehri bir günde kurulmadı. Bizlerin olduğu kadar, tüm halkımızın emeği ile bugünlere geldik.

Bunun yanı sıra Vali Cortez, Senatör Edgard Goldberg'i yanına çağırdı. Yayına katılan Edgard Goldberg, geçmişte Malibu'da yaşadıkları ile ilgili bir olayı canlı yayında anlattı.

Alıntı
İyi geceler efendim, iyi geceler. Çok teşekkürler. Vali Cortez'in dediği gibi, ben çok fazla bulaşık yıkadım, çok fazla servis yaptım. Bay Paul King işten beni her gece geç çıkarırdı, her akşam bulaşıkları yıkardım.  Herkes eğlenir, işini yapar, parasını alır çıkardı, King beni gece sonu işlere bırakırdı. Bulaşık yıka Edgard, yerleri süpür Edgard.... Edgard, sırtım biraz ağrıyor, bana masaj yap Edgard, Edgard gel, Edgard git... Açıkcası yıllarca kölesiydim, kesinlikle böyleydi. Anılar anlatmakla bitmez lakin henüz on sekize yeni basmış, sakalları yeni çıkan cılız çocuğun tekiydim. Paul King gibi adamlar, bu şehrin gerçek efsaneleridir, ben sadece devraldığı mirası sürdüren bir hizmetkarım, o kadar. İşte böyle böyle...bu bina, bir miktar beton olmaktan çıktı ve şehrin efsanesi haline döndü. Sizlerin de ilgisi ve alakası bu konuda çok, takdir edilmesi gerekenler bizler değil, buraya gelip bu mekana değer biçen sevgili Vice vatandaşlarıdır, teşekkürler.

Bu açıklamalarla beraber deliler gibi eğlenen Vice Şehri, unutulmaz bir gece yaşadı. Malibu, 50. yılını kendine has tarzıyla müthiş bir gece ile kutladı...

Bizi ViceSocial'dan takip et!

EDITOR
Bruno Cantona
HABER
Randolph Mitchell
KAMERA
Yvonne Loreen
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022

« Son Düzenleme: 14.08.2022 14:44 the batuhan batrix »
Mükemmel
4
100
4
Vice
3
Like
3
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
berd, Visionary, Nraxy, Mnemosyne,
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
berd, Visionary, Nraxy, Mnemosyne,
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
berd, Visionary, Nraxy,
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
berd, Visionary, Nraxy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 13.08.2022 14:50

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img]

[b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 13.08.2022 15:05

Rumuz: Attorney
Yorum: Yarım asır! Şehrin odak noktası bu gece Malibu!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 13.08.2022 15:12

Rumuz: Geezer
Yorum:  İki aydır Malibu'da eğlenemiyorum.  :pensive:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 13.08.2022 15:12

Rumuz: ciftciwall
Yorum: Mükemmel bir haber
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 13.08.2022 15:13

Rumuz: gercek.rockstar
Yorum: vay be malibu açılalı 50 yıl mı olmuş şimdi, bu gece çok çılgınca olacak!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 13.08.2022 15:13

Rumuz: ogmarq
Yorum: kutlamanın zamanı geldi!  :palmiye: :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 13.08.2022 15:19

Rumuz: Miguel
Yorum:  ???
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#8 - 13.08.2022 15:19

Rumuz: ortamcocugu
Yorum: parti varsa geliriz yaaaa, ortamlar bizi sever.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 13.08.2022 15:19

Rumuz: candy
Yorum: bu gece digerlerine toz yutturacak!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok